Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Petra1003 píše: Více
Na hlavní straně v Dipsy bude kolonka kam se zada osobní kód a bude tam vidět výsledek na všechny školách a kam je prijat.
Následně začne komunikovat škola.
@Petra1003 V loňském roce jsi v Dipsy po přihlášení u těch zvolených škol měla napsáno do které je přijat. Pak hned s námi začala komunikovat škola ohledně informačních schůzek.
V loni se žádný kód nikam nepsal, bylo to přehledné a na první dobrou.
@Snopy123 píše: Více
Ale vždyť to není pravda. Na hlavní straně v Dipsy bez přihlášení se vložil osobní kód a vyběhl výsledek. Bylo to právě proto aby se všichni najednou nahlásil a Dipsy nespadlo…
@Fiba71 já se tam přihlašuji přes identitu občana, v loňském roce jsem žádný kód nedávala.
Tak se tam asi dalo přihlásit / zjistit výsledky různě.
A jestli to tam bylo v 5.00 netuším, přihlásit se tam dalo v pohodě.
@Snopy123 píše: Více
Právě že se tam vůbec přihlásit nemuselo, ale pokud se člověk přihlásil tak to tam bylo.
15.5. bude bez přihlášení možné na hlavní straně bez přihlášení po zadání osobního kódu tedy anonymě vidět výsledek.
Objeví se všechny tři či více škol a kam prijat neprinat.
Bylo to loni a nevím proč by to nebylo letos. Pokud nechtějí aby jim Dipsy spadlo prvni den musí to takto udělat stejně.
Ty loňské výsledky byly možné takto zjistit za každé kolo až do 1/25.
@zrcadlo píše: Více
Jsme my doma jediní, kdo to říká obráceně „byl u nás vařený, pečený“?
@Veveří píše: Více
u nás se to doma neříká vůbec, říkáme „je u nás jako doma“ nebo „je u nás víc než doma“
![]()
@Veveří píše: Více
Takhle obráceně to neznám, u nás se říkalo mezi starší generací zase obráceně cerel místo celer, a z toho jsem rostla, všechny babky široko daleko to používaly ![]()
Já vlastně nechápu, proč třeba týden po přijímačkách v DIPSY nezveřejní alespoň ty body. Nějak jsme si to doma spočítali, ale co já vím, co napsal do toho archu…
@kamila.815204 píše: Více
Tak hlásí se cca 150tis. dětí, každé píše test 2×, to je 300tis. testů, a počítač vyhodnocuje jen křížky, otevřené úlohy zpracovávají lidé, a tuším, že vždy 2, aby to bylo objektivní, a v případě rozdílného vyhodnocení se to ještě přezkoumává. Fakt myslíš, že na to stačí třeba tři dny?
@kamila.815204 píše: Více
naše škola to tak loni zveřejnila. Teda nejen v Dipsy, ale i na webu. Byl z toho průšvih a museli to stáhnout. Ale věděli jsme už i přijetí…
@zrcadlo píše: Více
Psala jsem týden. Ale to je jedno, jde o ten princip. I kdyby ty body měly být zveřejněné 14 dní po přijímačkách. Myslím, že by to nám všem aspoň trošku pomohlo.
@kamila.815204 napsané to je. Ono to uteče.
Ve výsledku je to jedno jestli to řeknou za 14 dnů nebo za měsíc. ![]()
Důležitý je stejně přijat
ofiko.
Příspěvek upraven 15.04.25 v 10:27
Ahoj, prosím platí že se do výsledků započítává lepší čeština a lepší matika? Ne jeden kompletní lepší den? Jsme podle toho jak jsem to napočítala na hraně ![]()