Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
16.4.25 18:58

Prioritu měnit nelze. Pokud ji vezmou na 1. prioritu, musí tam nastoupit ….nebo se případně může vzdát přijetí, což ale znamená, že nebude přijata nikam a může leda zkusit 2. kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.4.25 19:01

@veda44 To asi máte pravdu. Jinak by v tom byl guláš.. ale škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
16.4.25 20:22

@EvanekNg Jo, tohle chce fakt pořádně s dítětem dohodnout předem. Víc lidí pak zvažuje, že to třeba mohli napsat jinak, to pořadí… Měnit to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2057
17.4.25 13:31

@KacenkaKKK asi jak kde. U nás to byla vzhledem k pověsti spádové školy i zvolené soukromé jasná volba. Sice by za ty prachy bylo hezky auto nebo slušný investiční portfolio, ale asi lepší než aby na naše děti řvali ňáká vyhořelá soužka učitelka že zase nemají nůžky a proč nemají obalené sešity nebo kvůli jakékoliv jiné malicherné zámince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.4.25 11:48

Krásný den, ráda zeptala, kolik si Vaše děti (deváťáci) napočítaly z testů? Syn se hlásí na OA v Praze…doma i na přípravných kurzech psal vždy lépe než teď naostro - teď by měl mít celkem cca 70 bodů. Loni by to na dvě ze tří, které si vybral, stačilo, na jednu (1. priorita) ne…Snad letos ty body trochu klesnou, když byly testy těžší…Nemáte info, kolik asi tak mají letos děti, které se hlásí na pražské OA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.25 19:46

@MF2434 Ktera je to presne skola? Nejde mi vlozit odkaz, kde byste mela odhad potrebnych bodu najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
18.4.25 19:52

@Dalyva Děkuji, loňské body mám…zajímalo by mě, kolik cca bodů si děti napočítaly letos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
28.4.25 14:42

Ahoj, syn se hlásí na OA v Brně a má cca 69-72b. Vloni bylo na naši 1. prioritní školu potřeba 71b, na ty druhé dvě o něco méně, ale ty moc nechci, až po podání přihlášky jsem se dozvěděla reference, které se mi moc nelíbí. Budu doufat, že letos to na naši první školu stačit bude. Ale nechci se rouhat a budu šťastná, když se dostane vprvním kole :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.4.25 14:59

@iva2009 spíš se podívej, kolik bylo třeba v roce 2023, minulý rok ty testy byly o hodně jednodušší, takže se dosahovalo více bodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
28.4.25 15:01

A to prosím najdu kde já mám jen tyto zdroje:
https://app.powerbi.com/view?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
28.4.25 15:42

Gymply jsou na matematické berušce a jinak si budeš muset vygooglovat každou školu zvlášť - seznam přijatých uchazečů 2023 a ta tvoje škola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
28.4.25 16:10
@mirkaazzuri píše: Více

Minulý rok měli obecně více bodů z matematiky všichni. Z češtiny ani ne. V některých typech škol se to al zas tak moc nepromítlo.
I tak si myslím, že letos bude stačit na přijetí o něco méně bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
2.5.25 14:22

Máte v plánu nahlížet do spisů? neumím si představit, že by každý přišel do školy to kontrolovat :nevim: asi to má smysl jen, pokud počet bodů bude podivně jiný, než jsme zhruba spočítali, případně nebudou body za diplomy apod. že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
2.5.25 14:24
@cancerka píše: Více

Pokud bude počet jiný, než jste spočítali u Cermatu (stává se faaakt výjimečně, že by to spočítali špatně, spíš si to špatně pamatuje dítě nebo to rodiče špatně počítají), tak už to uvidíte dřív, v Dipy, a dává se odvolání písemně. Nahlížet má smysl třeba u školní zkoušky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
2.5.25 15:04

@cancerka půjdeme se podívat na školní část a na přesnost geometrie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí