Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.4.25 14:16
@Bayley píše: Více

Přesně, svět se velmi změnil a my pořád trváme na těchhle encyklopedických, ale v podstatě nesmyslných znalostech. Mám maturanta (notabene na technické průmyslovce) a maturitní otázky z češtiny jsou přesnou kopií těch, co jsem dělala já před 30 lety - Ruchovci, Lumírovci a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.4.25 15:31

Teď nastává nekonečné čekání…
bohužel body nic moc, tak nezbývá než doufat, že to ostatní taky podělali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.4.25 15:37
@cancerka píše: Více

To je přesný:-) Ale pravdivý… Tak držím všem pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 15:59

@cancerka loni to tam bylo už v pět ráno.

• Citovat
  • Upravit
14.4.25 15:59

Přesně, doufáme v to samé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
14.4.25 16:08

Držím palce, ať to vyjde! :kytka: Trošku závidím, že už to máte za sebou. My na to hupsnem zítra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 17:01

U nás to ještě pokračuje. Zítra 90 minut anglické testy a pozítří pohovor v angličtině a psycholog. Bude to zajímavé. Ale body jsou dobré, napočítali jsme 85.

• Citovat
  • Upravit
11485
14.4.25 17:08

Syn říkal, že dnes ta matika byla o dost těžší než v pátek a čeština tak nastejno. Tak dnes to prý určitě nevylepšil. Ale v pátek byl celkem spokojený, no stejně budu taky doufat s vámi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 17:13

@Almondea Jo, byla ta matika těžší.

• Citovat
  • Upravit
416
14.4.25 17:15

Dcera to dnes také nevylepšila. V pátek dopadla lépe. Teď nás ještě čekají 3× školní zkoušky. Vydechnem až 24.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
14.4.25 17:35

Tak dcera dneska vylepšila matiku o 11 bodů a zdálo se jí to lehčí. Poprvé taky stihla všechno. Koukala jsem tady na ty odkazy z loňska a dostala by se na všechny tři školy. Ale dokud to nebude černý na bílým :lol:. Školní zkoušky už má hotové, ty byly ještě před JPZ. Takže finito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.4.25 18:18

@cancerka jsme na tom stejně…dnes to mladej nevylepšil, jak jsem doufala, tak čekáme a bude to dlouhé čekání 🙄 jen by mě zajímalo, jak to tam pak bude…přijde mi na e-mail zpráva z té skoly kam se dostal, jako to bylo u pozvánek, nebo se budeme muset přihlásit do dipsy a hledat podle čísla v každé škole, nebo jak? máte to už někdo minulý rok za sebou, že byste se podělili? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 18:27
@Petra1003 píše: Více

V dipsy, stačí číslo dítěte.

• Citovat
  • Upravit
60
14.4.25 18:32

@cancerka jsme na tom stejně…dnes to mladej nevylepšil, jak jsem doufala, tak čekáme a bude to dlouhé čekání 🙄 jen by mě zajímalo, jak to tam pak bude…přijde mi na e-mail zpráva z té skoly kam se dostal, jako to bylo u pozvánek, nebo se budeme muset přihlásit do dipsy a hledat podle čísla v každé škole, nebo jak? máte to už někdo minulý rok za sebou, že byste se podělili? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.4.25 18:57
@Petra1003 píše: Více

Některé školy si to i vyvěsují na stránky ten osudný den a buď tam bude přijat, přijata na školu s vyšší/nižší preferencí nebo nepřijat a samozřejmě černý na bílým to bude v dipsy a tam normálně na Vašem účtu nebo jen přes číslo dítěte to budete mít - všechny 3 školy pod sebou a u toho - přijata, přijata na školu s vyšší…, a pak se vám ozve daná škola ohledně třídních schůzek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí