Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Dalyva Fakt? To si dělá srandu ne?
To už se můžu rovnou podívat ráno na stránky školy.
Teď (10 min zpátky) byl s ředitelkou CERMATu rozhovor na Radiožurnálu. Opět zopakovala tu sedmou hodinu. Asi chtějí, aby jim popadaly servery… ![]()
A když se moderátor ptal na procento umístěných v 1. kole, tak že nic nepoví, že to až zítra… Státní tajemství hadr ![]()
Já se zkusím přihlásit ráno před tou sedmou, jestli jim teda nespadne server. ![]()
@cancerka píše: Vícetak velká gratulace!
@kamila81 píše: Více
Naopak ne? Letos stacilo o 10 bodu mene.
@veria píše: Více
No, to jsem si myslela taky, ale z toho posledního odstavce cancerky mi to přijde naopak…
@kamila81
Myslím, že letos bude stačit méně bodů na přijetí než vloni. Letos byla poměrně těžká matematika a tam bude sešup dolů s body. ![]()
Dobrý den, podle mého průzkumu😁 jsou letos opravdu bodové hranice hlavně matice posunuty dolů. Dcera se hlásí na GML, Slovaňák a Krenku vše Brno (plus teda ještě sportovky Ludvíka Daňka) a podle výsledku co má Slovanak a Ludvík Daněk byly letošní body z matiky o něco nižší než min rok. Min rok mělo strašně moc děti 50 bodů letos jsou to spíše výjimky. Pokud by měla body co má letos min rok asi bych se bale ze bude problem se dostat, ale letos by to mělo vyjít i s reservou (M 43, CJ 47). Jinak jsou jeste výsledky na gymnázium vídeňská Brno. Kdyby se chtěl někdo mrknout at ma představu.
@paja120 píše: Více
Je to trochu sadistický přístup.
Nevíte někdo oficiální důvod, proč se čeká na 15.5., když jsou data už k dispozici?
A myslíte, že školy už to dají na weby 15.5. v 0:05 hod? ![]()
@Bumblebee78 píše: Více
Ne, až v 7 h ráno
alespoň tak jsem to někde četla, že školy taky až ráno.
@Bumblebee78
Uvidíme, někde to bude dřív. Zítra se to ale určitě všichni dozvíme.
![]()
@kamila81 píše: Více
Nene, procvic si porozumeni psanemu textu, treba v Cermat testech ![]()
Pise ze v lonskych letech by se s temito body nedostala. Tudiz letos jich bylo potreba mene.
Příspěvek upraven 14.05.25 v 09:21
Možná bude snadnější se podívat na ty stránky školy. Cermat bude přetížený, aspoň ráno a obávám se, že jim to spadne.