Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Francis6 píše: Více
I pataci meli loni extremne lehkou matiku. Urcite to pujde dolu proti minulemu roku.
Tak „naše“ škola na web napsala, že výsledky zveřejní v 0:01 hod;) Asi se už zajímalo hodně rodičů, kdy, tak to radši upřesnili takto…
@Bumblebee78 píše: Více
to taky nechápu
jediný důvod, co mě napadá, že si rodiče najdou chybu v počtu bodů a reklamují to u škol/cermatu - tak na případnou opravu jsou dva dny ![]()
@florenc píše: Více
Ty nemůžeš dát odvolání dřív, než jsou výsledky oficiálně.
V tom výsledku se nic nezmění, to by řešili až potom.
@Francis6 to vim, ze odvolani dat nemuzes. Ale reklamace bodu je tedy az odvolani? v tom pripade nedavaji ty dva dny smysl ![]()
Radši nic nepíšu, když jsem to tu psala, byly tu příspěvky na téma, že co dělá, snad už ty dva dny navíc nehrajou roli…:-)
Loni to ta „naše " škola dala dřív, musela to stáhnou. Pak je teda holt v nezměněné formě dala až po půlnoci na 15.5. My jsme už. ale výsledky tedy znali.
Letos nic, dají to tam taky až po půlnoci. Mimochodem, ty výsledky jsme měli po půlnoci u více škol-i v předchozích letech u dalších dětí.
Pamatuju si. syna, tehdy páťáka. Já to otevřela než jsem šla spát, s tím, že to tam určitě nebde. A ono jo:-)
Srdce mi bušilo a na první pohled jsem mezi přijatými jeho číslo neviděla. Až na druhý:-)
A syna jsem nebudila, ráno mu to říkám a on:“ Co? Jaký zkoušky?" ![]()
A reklamace bodů-ty v tom případě ve škole dostaneš formulář, kam se ta reklamace zapíše a pak dáš odvolání řediteli školy. Nebo stačí ty podklady z Dipsy a reklamovat body. Stává se tedy fakt málokdy, že by to špatně. spočítali, ale stát se asi může..A protože se to týká všech škol, ta asi ve všech školách. Pokud jde o cermaty, tak to pak ředitel řeší s Cermatem. Nicméně určitě to nezmění rozhodnutí hned toho 15. Pokud by reklamace byla oprávněná a dítě by mělo nárok na přijetí, přijmou ho. Navýší počet.
@Ja79 píše: Více
32b M percentil 72, 38b ČJ percentil 52. Druhý termín.
@MF2434 nejste náhodou škola EU Praha? tam je to napsané také.)
@MF2434 já už také přemýšlela, že bych tam napsala, ale pak jsem si to rozmyslela. chci být u toho se synem společně
dnes jsem doma, tak uklízím a uklízím, aby mi to lépe uteklo ![]()
Tak my slavíme, druhá škola zveřejnila výsledky a má tam, že je nepřijata z důvodu přijetí na prioritní školu
![]()
@Petra1003 píše: Více
to bys mohla přijít uklidit i k nám, aby ti to utíkalo o dost rychleji
![]()
Wow, gratulace! A ktera to je skola, prosim?
@florenc páni, gratulace. A teda závidím, asi do zítřka nepřežiju ![]()