Přijímačky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45693
14.5.25 10:54
@Francis6 píše: Více

I pataci meli loni extremne lehkou matiku. Urcite to pujde dolu proti minulemu roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.5.25 11:11

Tak „naše“ škola na web napsala, že výsledky zveřejní v 0:01 hod;) Asi se už zajímalo hodně rodičů, kdy, tak to radši upřesnili takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
14.5.25 11:23
@Bumblebee78 píše: Více

to taky nechápu :nevim: jediný důvod, co mě napadá, že si rodiče najdou chybu v počtu bodů a reklamují to u škol/cermatu - tak na případnou opravu jsou dva dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.5.25 11:25
@florenc píše: Více

Ty nemůžeš dát odvolání dřív, než jsou výsledky oficiálně.
V tom výsledku se nic nezmění, to by řešili až potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
14.5.25 11:43

@Francis6 to vim, ze odvolani dat nemuzes. Ale reklamace bodu je tedy az odvolani? v tom pripade nedavaji ty dva dny smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.5.25 11:48

Radši nic nepíšu, když jsem to tu psala, byly tu příspěvky na téma, že co dělá, snad už ty dva dny navíc nehrajou roli…:-)
Loni to ta „naše " škola dala dřív, musela to stáhnou. Pak je teda holt v nezměněné formě dala až po půlnoci na 15.5. My jsme už. ale výsledky tedy znali.
Letos nic, dají to tam taky až po půlnoci. Mimochodem, ty výsledky jsme měli po půlnoci u více škol-i v předchozích letech u dalších dětí.
Pamatuju si. syna, tehdy páťáka. Já to otevřela než jsem šla spát, s tím, že to tam určitě nebde. A ono jo:-)
Srdce mi bušilo a na první pohled jsem mezi přijatými jeho číslo neviděla. Až na druhý:-)
A syna jsem nebudila, ráno mu to říkám a on:“ Co? Jaký zkoušky?" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
14.5.25 11:58

A reklamace bodů-ty v tom případě ve škole dostaneš formulář, kam se ta reklamace zapíše a pak dáš odvolání řediteli školy. Nebo stačí ty podklady z Dipsy a reklamovat body. Stává se tedy fakt málokdy, že by to špatně. spočítali, ale stát se asi může..A protože se to týká všech škol, ta asi ve všech školách. Pokud jde o cermaty, tak to pak ředitel řeší s Cermatem. Nicméně určitě to nezmění rozhodnutí hned toho 15. Pokud by reklamace byla oprávněná a dítě by mělo nárok na přijetí, přijmou ho. Navýší počet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
14.5.25 12:41
@Ja79 píše: Více

32b M percentil 72, 38b ČJ percentil 52. Druhý termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.5.25 13:11

@MF2434 nejste náhodou škola EU Praha? tam je to napsané také.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
14.5.25 13:13

@MF2434 já už také přemýšlela, že bych tam napsala, ale pak jsem si to rozmyslela. chci být u toho se synem společně :)) dnes jsem doma, tak uklízím a uklízím, aby mi to lépe uteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8441
14.5.25 13:23

Tak my slavíme, druhá škola zveřejnila výsledky a má tam, že je nepřijata z důvodu přijetí na prioritní školu :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.5.25 13:23
@Petra1003 píše: Více

to bys mohla přijít uklidit i k nám, aby ti to utíkalo o dost rychleji :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.5.25 13:24

gratulace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.5.25 13:35

Wow, gratulace! A ktera to je skola, prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
14.5.25 13:45

@florenc páni, gratulace. A teda závidím, asi do zítřka nepřežiju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie