Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak přijat na 1. školu no super. Za chvíl ho jdu vzbudit to bude radosti. Stavební průmyslovka. Takže bude další stavař v rodině. ![]()
@Havlova píše: Více
Napsala jsem to blbe, byl by se se svymi body dostal na vsechny tri skoly. Prijat samozrejme na jen na prvni prioritu ![]()
@Almondea píše: Více
Mám na stavební průmyslovce nejstaršího, teď maturuje. Dobrá volba, ať se synkovi daří.
Ufffff priorita jedna dostala se, vystřelilo ji vysoko školní kolo. Dostala by se i na prioritu 2 a 3, matimatice navzdory
. Gratulace všem!!! Mám radost.
@miciangorajde píše: Více
Všem gratuluju!!:-)
Koukla jsem na stránky „naší“ školy, tak podle očekávání. Hranice přijetí klesla o 9-10 bodů, poslední přijatý má 83 bodů. To jsem čekala ještě nižší, vzhledem k tomu, že se ta letos hlásilo o hodně míň dětí a přihlášku podávaly na úplně poslední chvíli, protože se všichni kvůli lońským bodovým nárokům na přijetí báli.
Takhle je to úplně přesně na bodech, které byly nutné všechny předchozí roky. Takže testy nebyly „těžší“. jen se asi ta atika vrátila na předchozí úroveň, jen loni byla lehčí.
Mají všechny školy už informace o bodech? Na naší škole jsem nic takového nenašla.
@Anonymní píše: Více
Vše je v Dipsy bez přihlášení.
Přijatým gratuluji!
No všechny školy musí dnes zveřejnit výsledky. A informace o bodech už mají všechny pár dní.
Vážené dámy, moje předpovědní schopnost opět nezklamala. Holčina 68 bodů z přijímaček a téměř plný počet bodů za známky je samozřejmě první na agropodnikání. Ano, dostala by se i na gympl, který dali jako třetí prioritu i na pedagogické lyceum.
![]()
U nás celkem zamíchaly pořadím body za známky. Syn měl skoro nejvyšší počet bodů za zkoušku, ale ztratil body za známky, i tak měl hodně bodů. Ale matematika byla pěkný pokos. Málokdo měl víc jak 30 bodů. Což mě překvapilo, když jde o technickou školu, kde zrovna ta matika je jeden z nejdůležitějších předmětů. A vedlejší obor - technické lyceum, tak tam vzali skoro každého. Přitom gymnaziální typ školy s technickým zaměřením. Na tu stavebku byl největší nával.
@Almondea píše: Více
Na matiku jsem taky koukala-u těch tří našich loňských škol se tedy rozhodně neopakovala nálož padesátek z matiky:-), Ale pár jich tu 50 má a většina hodně přes 40.
no, ale přesně proto je důležité udělat správně priority ![]()
@florenc píše: Více
Udělat „správně“ priority znamená, že na první místo si dám rozhodně tu školu, o kterou mám největší zájem. A na třetí tu, o kterou stojím z těch tří nejméně, byť by to měl být gympl. a ta první škola střední odborná škola, na kterou se dá snáz dostat.