Přijímačky na VŠ 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.5.14 21:13
@sagittarius píše:
Super obory, to se mi líbí, němčině fandím :palec:

No dámy…já mám přesně tyto obory vystiudované…propuštěna pro nadbytečnost…obešla školy v okolí NIC takže nastupuju do družiny a jsem ráda, že nemusím na pracák :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
2777
29.5.14 23:31

Anonymní Faakt? A kde prosím tě? Tak já to beru spíš i tak, že člověk pak může třeba i učit jazyk doma. Navíc mám pedagogické minimum na Společenské vědy pro SŠ, takže myslím, že by šlo uplatnit i toto no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.14 07:51

@Turante Severní Morava - takže ani hranice s Německem či Rakouskem, není zájem ani o doučování, protože první jazyk je už jen a pouze angličtina :,(

• Citovat
  • Upravit
15
30.5.14 14:41

Ahoj, mám už po přijímačkách na Univerzitu Hradec Králové, ÚSP a vezmou mě na oba obory, kam jsem se hlásila. Těm, které přijímačky teprve čekají, přeji hodně štěstí a hlavně zachovat klid - vždyť nejde o život :) ( to se mi osvědčilo : jela jsem na přijímačky s úplným klidem, ač jsem jinak děsnej nervák ). Mě teď čeká perné rozhodování, kterému z oborů mám dát přednost :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.5.14 14:55

@Lipovanda
A na jaké obory ses hlásila? Jinak gratuluju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.5.14 15:00

@m.amar Děkuji! Sociální práce a Sociální práce ve veřejné správě - jsou to příbuzné obory, ale o to je snad rozhodování ještě těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.5.14 16:02

@Lipovanda Tak bych se řídila podle zkušeností už studujících tam, atd, uplatnění, skladby předmětů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.5.14 17:10

Anonymní hm, tak to je tedy děs, bych čekala, že se dá něco sehnat, a třeba jít do firmy s němčinou? Já to beru tak, že budu hledat cokoli, kde tu němčinu uplatním, nemusí to být zrovna školství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
30.5.14 17:11

@Lipovanda Taky gratuluji :-) To je pravda s tím nestresováním, já to tak měla taky. Prostě jsem si řekla, že to nějak napíšu a uvidí se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
30.5.14 18:24
@Turante píše:
Anonymní hm, tak to je tedy děs, bych čekala, že se dá něco sehnat, a třeba jít do firmy s němčinou? Já to beru tak, že budu hledat cokoli, kde tu němčinu uplatním, nemusí to být zrovna školství :nevim:

Já bych to neviděla tak černě :)Třeba u nás v jižních Čechách se s němčinou uplatnit dá docela dobře, řekla bych. Ale je pravda, že to vidím z pohledu někoho, kdo bydlí tak půl hodiny od hranic.
Každopádně německých firem je tu dost, tady v Českém Krumlově rovnou tři vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
31.5.14 18:02

@sagittarius Ahojky, hlasila jsem se na Karlovku na Ucitelstvi pro Ms na kombinovane, tak tomu moc nadeji nedavam :-( Ted nahani ucitele, kteri nemaji kvalifikaci studovat, tak je vsude naval. Snad alespon jedna Voska vyjde :-/ Nasla jsem v Praze jednu a pak u Berouna. Jinak drzim moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.6.14 08:05

Holky, poslušně hlásím, že jsem se dostala i na FPE a to bez přijímaček! :-) I přestože je na obory na FPE nával :-), přijímačky jsem měla dělat v úterý, ale v pátek mi přišel mail ze školy, že jsem dosáhla max. bodového ohodnocení díky výsledkům státní maturity z AJ. :-) Mám radost, o nervy míň.

Všem vám tu držím moc moc palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.6.14 14:36

@amille Co je FPE? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.6.14 14:37

@reidi Jj, to je bohužel pravda a ten tvůj obor bude dosti žádaný si myslím. Voška bude časově náročná stejně jako SŠ, to bych nedala už s dítětem… No, uvidíš, držím palce!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.6.14 15:19
@sagittarius píše:
@amille Co je FPE? :think:

Fakulta pedagogická :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek