Příjmení po matcee

Napsat příspěvek
Velikost písma:
62
23.8.22 23:09

@Lucie_Sx to zní rozumně děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
23.8.22 23:31
@Nany002 píše:
A ještě jsem se chtěla zeptat jak by to bylo se střídavou péči 2 měsíčního miminka? Když docela hodině ještě si dopřává alkoholu. I když teď se krotí, ale stejnak si dá

Nijak, takhle malé dítě nikdo do střídavé nedá. Navíc on se o dítě teď vůbec nestará. Můžeš být v klidu. On jen vymýšlí jak ti znepříjemnit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.8.22 23:36

@pikola on se ho boji i pochovat na tož si nedovedu představit aby se staral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
23.8.22 23:46

@Nany002 Nevidím důvod, proč by měl mít syn příjmení po něm a bez tvého souhlasu ho neprejmenuji. A podle toho, jaky má skutečný zájem o dítě, je jasné, že chce především škodit tobě, testy nemá, výživné určitě neplatí, je to zoufalec, navíc chlastá. Jak jsi k němu prosimtebe přišla?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.8.22 01:24

@Martina D. Už jsme spolu dlouho vždy to bylo tak nák v pohodě až ke konci těhotestvi se vše zvrtlo. S chlastem, když jsem měla zdravotní komplikace. A nemohla jsem moc dělat. Tak jezdil z práce nalitej a nadával mi jak nic neďelám a jsem líná a td. Mám to i nahrané na tel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
24.8.22 06:22
@Nany002 píše:
Ahoj holky, chci se poradit může bejvalej soudně vymoci sby se syn měl po něm příjmení když nejsme manželé? Děkuji

Ano, pokud se rodiče nedomluvi, tak soud. Každopadne pochybuju, že by to bylo v zajmu ditete mu prijmeni menit, pokud je dite na svete a ma prijmeni po tobe kvuli tomu, že taťka zapomnel, že bude taťkou :roll:

Co teď? Buď v klidu, normalne mu řekni, že je praktičtejsi, kdyz spolu nežijete, aby jste se s ditetem jmenovali stejne -školka, doktoři, cestovani. Že nejdřiv určite otcovstvi, pak se dohodnete na zbytku (penezich) a až si to všechno sedne a on bude jednoznačne o detatko jevit zajem, tak bude čas řešit tyhle veci.

A to mu vklidu opakuj do zblbnuti a nenech se vyprudit. Jestli pujde pres soud, tak ho nech. Ale nepujde, vzdyt by to musel platit a nema šanci ;)

Hlavne si pohlidej penize pro sebe a pro dite :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
24.8.22 06:30
@Nany002 píše:
@Russet má maminku na soudě co zapisuje by mu to sepsala určitě raz dva jak ji znám

Jo, maminka mu zjevne radí same chujoviny, misto aby mu poradila, aby se začal starat o rodinu :roll: no, jaka maminka, takovej synáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
24.8.22 06:36
@Nany002 píše:
@pikola on se ho boji i pochovat na tož si nedovedu představit aby se staral

Piš mu pravidelne emaily.

„Dite se ma tak a tak, poridila jsem mu to a to, poridila jsem to a to, účtenky prikladam a prosim o uhradu na účet.
Prijd se podivat, jsme doma kazdy den od 17.00, muzeme jit na prochazku a pak koupu. Dej mi vedet, kdy doraziš“

Vezmi jeho prijem, odecti zavazky (pujcky) a z toho vypocitej 10-20% a chtej to po nem jako vyzivne na sebe a na dite. +pulku vybavičky. To bych mu psala zvlášt a zvážila bych tlak, pokud on testy otcovstvi a dohodu odklada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.8.22 07:51
@Nany002 píše:
A ještě jsem se chtěla zeptat jak by to bylo se střídavou péči 2 měsíčního miminka? Když docela hodině ještě si dopřává alkoholu. I když teď se krotí, ale stejnak si dá

Do roka střídavku určitě nedostane. Navíc ještě ani není oficiálně otec. Takoví mluvkové toho namluví, ale skutek utek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.22 07:58

@FlorenceF Jenkins proč by měla odečílat z jeho příjmu pujcky?
Jakože on si napujcuje a pak nebude platit na dítě?
Půjčky žádného soudce naštěstí nezajímají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
24.8.22 08:27
@garnier píše:
@FlorenceF Jenkins proč by měla odečílat z jeho příjmu pujcky?
Jakože on si napujcuje a pak nebude platit na dítě?
Půjčky žádného soudce naštěstí nezajímají.

Neee, takhle jsem to nemyslela.

Ale samozrejme, pokud ma třeba hypoteku, tak to je proste zavazek a soud to v potaz brat bude.

Razim cestu, aby pripadna dohoda byla co nejudržitelnejsi. Pokud by borcovi po odečteni vsech zavazku zbyly na život 2000, tak je fakt velka pravdepodobnost, ze ty aliky platit nebude :nevim:

Existuje idealni svet a realny svet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.22 08:30

To je ale blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
24.8.22 08:57

Přece nemůže kvůli půjčkam, hypotéce nebo leasingu na auto neplatit nic na vlastní dite 8o
To jsem ještě neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.8.22 09:36

@FlorenceF Jenkins asi tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.8.22 09:37

@garnier co jsem četla tak prej, takhle to nenechají a ze v tom příjemní stojí za ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze