Příkrm a dokrmení mlíčkem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příkrm a dokrmení mlíčkem
Za měsíc budou malému 4M. Chceme začít příkrmy. Vím, že se nejdříve zkouší po lžičkách a tak, ale když něco sní tak jak poznám kolik mu mám dát ještě UM Aby byl najezený (nekojíme)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
S příkrmy se začíná až když mu budou 4. Měsíce. Jinak bych udělala obvyklou dávku a uvidíš co vypije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano myslela jsem tím až za ten měsíc. Špatně jsem se vyjádřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S přikrmy začni, až budeš cítit, že dítě jeví trochu zájem, nemusí to být přesně s úderem 4. měsíce. První dny, ne-li týdny bude miminko spíš ochutnávat, takže určitě dej klidně plnou várku mlíčka. Jak bude víc jíst a mlíka už tolik nevypije, prostě tu dávku snížíš, když to neodhadneš a bude mít dál hlad, tak přiděláš, není třeba se držet tabulek, spíš podle potřeb miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ze začátku to bude plná dávka mléka, první dny a týdny jsou opravdu jen pár lžiček, pokud vůbec. Nejde o jídlo jako takové, ale aby ochutnalo. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to strašně brzy, začínat ve 4m s příkrmy. I když se říká, že nekojené děti začínají dřív. Mé kojené děti v tom věku rozhodně nedávaly najevo jakýkoliv náznak, že by je zajímalo jiné jídlo, než mléko. A doporučuje se začít, až ten zájem o jídlo budou vyjadřovat (sledování rodičů u jídla, u toho žvýkání na prázdno).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit