Příkrm a dokrmení mlíčkem

13.8.20 20:35

Příkrm a dokrmení mlíčkem

Za měsíc budou malému 4M. Chceme začít příkrmy. Vím, že se nejdříve zkouší po lžičkách a tak, ale když něco sní tak jak poznám kolik mu mám dát ještě UM Aby byl najezený (nekojíme)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
13.8.20 21:31

S příkrmy se začíná až když mu budou 4. Měsíce. Jinak bych udělala obvyklou dávku a uvidíš co vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.8.20 21:37

Ano myslela jsem tím až za ten měsíc. Špatně jsem se vyjádřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
910
13.8.20 22:13

S přikrmy začni, až budeš cítit, že dítě jeví trochu zájem, nemusí to být přesně s úderem 4. měsíce. První dny, ne-li týdny bude miminko spíš ochutnávat, takže určitě dej klidně plnou várku mlíčka. Jak bude víc jíst a mlíka už tolik nevypije, prostě tu dávku snížíš, když to neodhadneš a bude mít dál hlad, tak přiděláš, není třeba se držet tabulek, spíš podle potřeb miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.8.20 22:49

Ze začátku to bude plná dávka mléka, první dny a týdny jsou opravdu jen pár lžiček, pokud vůbec. Nejde o jídlo jako takové, ale aby ochutnalo. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to strašně brzy, začínat ve 4m s příkrmy. I když se říká, že nekojené děti začínají dřív. Mé kojené děti v tom věku rozhodně nedávaly najevo jakýkoliv náznak, že by je zajímalo jiné jídlo, než mléko. A doporučuje se začít, až ten zájem o jídlo budou vyjadřovat (sledování rodičů u jídla, u toho žvýkání na prázdno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí