Příkrm při plném kojení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@mejdylko píše:
@Lo @tehuzu no vidíte to a pak se v tom vyznejte. Mě dr řekla, že nesnáší matky, co z dětí dělaj cimprlíny a nedaj půl ročnímu dítěti ani jogurt a že se nemám ničeho bát. Kdyby prý byla reakce, tak se to vynechá a zavčas se to zjistí. (dr mě zná ještě od dítěte, kdy mě měla v péči, tak je ke mě dost přímá) Mě malej nereagoval na nic, leda tak na plnej talíř tím, že mi všechno sežere.
dnes mi přítel donesl koláč a rafla jsem si asi 2×, malej mi to prostě zbouchal
Jinak třeba kamrádka už dává osmiměsíční normální jídlo co sobě (jen to tolik nesolí) a její doktorka to schvaluje, takže si myslím, že nejjistější je spolehnout se na instinkt ![]()
PS: Tu rybu jsem synovi už taky dala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hihi, teď mě možná ukamenujete, ale vemte si naše maminky, krmili nás brzy vším možným a jsme OK. Nevím, co je to dnes za módu, to může, to nemůže, to může a to ne…
![]()
Příspěvek upraven 21.10.13 v 20:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tehuzu píše:jj mě malej sněd na návštěvě bábovku, měla jsem ho na klíně a povídala si s kamarádkou a najednou koukám a on plnou pusu bábovky.. Jinak s tím jogurtem, nám doktorka říkala jedině bílej, a druhá doktorka říkala, že klidně i ovocnej
A že se nemaj dávat jahody, jsem taky zjistila, až když jich syn spořádal celou misku
![]()
Jinak třeba kamrádka už dává osmiměsíční normální jídlo co sobě (jen to tolik nesolí) a její doktorka to schvaluje, takže si myslím, že nejjistější je spolehnout se na instinkt
PS: Tu rybu jsem synovi už taky dala.
pod tuhle větu bych se asi i podepsala…
- Citovat
- Upravit
@tehuzu já od toho cca 9 měsíce taky dávám co nám. Samozřejmě ne úplně všechno (smažák bych mu nedala), ale boloně, gulášek s chlebem, rizoto, zapečený těstoviny, polívky atd jí s námi, ale jemu to dávám nedochucené. Dlabe jak blázen. Skleničky mi třeba nikdy nechtěl, jednou mě i poblil a ani se nedivim. Vařila jsem mu do začátku jen doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cha, mě zas kluk skoro na všeho co uvařim háže bobek, po skleničce se může utlouct, ale já se nevzdávám a furt to zkouším ![]()
k otázce, byla jsem lína a plně kojila 6měsíců, bylo to pohodlnější. Dostal max ožužlat okurku, chleba…Rybu dávám od nějakého 8.měsíce, stejně tak jogurt. Ovoce jen syrové, vajíčko od začátku celé včetně bílku. Souhlasim s Mejdýlkem, reakce se když tak ukáže ![]()
btw. bio zemědělec přeci hnojí v noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mejdylko hoka sunar super, dík za rady
včera jsem mu poprvé nedala v noci (2hodiny trucoval, pak milostivě usnul a chrněl až do rána
) jsem zvědavá na dnešní noc
mysli na mě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blešík Sunar nezklamal, to jsem ráda.
no tak držim palce, ať se vyspíš. Byla by to pohoda viď? Malej spí už 2 měsíce od 8 do 8, to je pak spánek jak máslo. Díky bohu, taky první půl rok byl Texaskej masakr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky plně kojím, ale jelikož máme velkého chlapáka (4 měsíce, 9kg), tak budu muset začít s příkrmy dřív. Mlíko už mu moc nestačí. Přes den kojím co 1,5 hodiny, když se mi tak začal budit i v noci a trvalo to víc jak týden, nasadili jsme na večeři kaši. A je to lepší, ale vám mlíko stačí, tak bych s příkrmy ještě asi počkala třeba měsíc..
Syn mi za poslední týden trošku zhubnul, i přes tu kaši, tak uvidím, co další týden a kdyžtak najedeme se zeleninou na oběd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ikyki píše:
pod tuhle větu bych se asi i podepsala…
Kéž by se tím řídilo víc maminek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zacala jsem resit obdobne, mala bude mit ctyri mesice, je plne kojena. Ma alergii na BKM a do tretiho mesice pribirala v celkem dobre, ne tabulkove, ale doktor z gastra, kam chodime byl celkem spokojeny. Jenomze na poslednim vazeni pribrala v prumeru jen 45g/tydne. Zkusila jsem UM ale tu totalne bojkotuje, podle pediatricky ji ta horka chut nejede a doporucila mi vecer kasi. Koupila jsem ryzovou H. A. od Hippu. Vnimam to podobne jako mudr, protoze male asi mleko ode me nestaci. Jen me porad trapi, ze by plne kojena mima mela zacit v pul roce. Vim, ze ten pul roku castecne souvisi s alergiemi, a my stejne budem muset vynechat alergeny jako lepek, bilek atd. nejmin do roka… Mate zkusenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn je taky kojený a včera nám dr. doporučila začít s příkrmy, takže měl dnes k obědu už mrkev. Večer před spaním má kaši. Mlíko už mu nestačí, i když za poslední měsíc nic moc nepřibral, má lehce přes 9kg ve 4 měsících a 73cm. Je jak roční dítě. Mě tak dokonale vysává, že hubnu až moc, tak mu musíme nahradit nějaké to kojení jídlem.
Ale taky jsem už četla, že i u plně kojených dětí se začíná s příkrmy už od toho 4. měsíce, můžeš a nemusíš. Všude je to psané jinak ![]()
Já jsem dala mrkev a stejně ho po ní ještě dokojila, zase nechci ztratit mlíko úplně, jen to kojení mám trošku omezit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
doktorka mi uz ve ctvrtym mesici rekla, ze mam zacit davat prikrmy, ale holkam je uz 8. mesicu a jeste jsem jim je nezavedla do jidelnicku. Myslite ze je to spatne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se ti do toho chce hurá do toho je to kvůli případným alergiím lepší, zas bych to s tím kojením nepřeháněla klidně koj dál a zkus mu dát třeba jen oběd…a s tím BIO se nenechte vysmát ani z tvý zahrádky to není BIO