Příkrm x váha dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
24.5.12 16:58

@MuffinkaM Přesně tak, hlavní je, aby bylo miminko spokojené a napapané. Přece ho nebudu držet hlady jen proto, že moc nabírá. Mě kvůli váze mimča doktor buzerovat, tak ho nejdřív pěkně sjedu a pak se otočím zády a už mě tam nikdy neuvidí. :cert: Naštěstí náš dr. má zdravý rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.5.12 17:27
@cilly píše:
To jako má podle tvé mudry držet miminko dietku, aby nebylo moc těžké? Snad nebude někdo kvůli takovým nevhodným kecům doktorky omezovat miminko v jídle?!

U plně kojených (a úplně malinkých) dětí ne, ale když je mimču třeba 8 měsíců a už je na příkrmech a máma do něj cpe kaše horem dolem, tak doporučí změnit jídelníček (např. vynechat kaše). Tomu bych neřekla nevhodný kec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22236
24.5.12 20:38

@Billi Tak pokud to řekne spíš jako dobře míněnou radu, tak to je ok. Ale pokud prudí bezdůvodně, to bych pediatra změnila. Kamošku doktorka buzerovala kvůli váze 3měsíčního miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
24.5.12 20:54

Holky, je tu některá z vás, co dala kaši a mimčo se tak často nebudilo? Nebo čím byste radily začít?Ještě když jsem u kaší - dávala jste některá ze zdravé výživy např. rýžovou (Nomina) hned mezi prvními příkrmy, nebo vždy určenou vyloženě dětem (Hipp, Nestlé..)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
24.5.12 21:14

Já dávám kaši od ukončeného 6. měsíce vždy k večeři a v noci se mi malá budí 1×. Kaše dávám pro děti, mám jich otevřených několik a střídáme, aby vyzkoušela různé chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vercza_123
19.10.13 11:20

My jsme vstávali co dvě hodiny v noci, tak jsem zkusila kaši Hami-moje první kaše-přidám na noc pár lžiček do mlíčka (Hipp) a je to mnohem lepší…sice se u nás nespí celou noc, ale vstáváme jednou až dvakrát a to už se dá :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko