Příkrmy na víkend

1803
16.6.15 15:23

Příkrmy na víkend

Ahoj, prosím, poradíte. Jedeme od pátku do neděle na chatu a máme skoro roční dítě. Mám v plánu ji navařit obědy do skleniček a pak to jen ohřát. V chatě je k dispozici lednice, mikrovlnka, sporák. Ale nevím, zda tedy ten příkrm doma zavařit nebo stačí jen ohřát a ješte horké dát do vyvařených skleniček a otočit víčkem dolů. Zda mi to vydrží do neděle v té lednici tam. Díky moc za tipy, rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
16.6.15 15:31

Ja nechavam dva dny v lednici jidlo normalne, proc zavarovat? jestli jde o cestu, tak zalezi jak dlouho pojedete, v chladici tasce par hodin v pohode.
jinak ja bych asi na 2 dny vzala proste skenicky z obchodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
16.6.15 15:36

To vydrží i bez zavaření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.6.15 15:39

@Ali-Ali díky, ty kupované mě vůbec nenapadly :-) ale dívala jsem se ted na pár a na složení a teda nic moc :-( jako na pátek, sobotu to vydrží, ale v tu neděli nevím - asi tedy zakoupím něco ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
16.6.15 15:46

Normálně to vydrží. Příkrmy běžně dělám na několik dní dopředu, naházím do sklenek a dám do lednice, nezavařuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.6.15 17:48
@evulkanov píše:
@Ali-Ali díky, ty kupované mě vůbec nenapadly :-) ale dívala jsem se ted na pár a na složení a teda nic moc :-( jako na pátek, sobotu to vydrží, ale v tu neděli nevím - asi tedy zakoupím něco ;-)

tak jako domaci je domaci, ale jdou koupit i sklenicky, ktere jsou ciste prirodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí