Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jullls Přesně tak, spousta lidí si říkalo že sme blázni a že to nezvládneme, opak je pravdou.
Přenesly sme se přes to a jsme šťastní ![]()
@Efka17 píše:
@jullls Přesně tak, spousta lidí si říkalo že sme blázni a že to nezvládneme, opak je pravdou.Přenesly sme se přes to a jsme šťastní
na me bricho taky hodne lidi cumelo…kdyz jsem porodila tak nemohla jsem jit s kocarkem ven.asi jsem mela poporodni deprese.jsem na tom byla sama, rodice chodili do prace.bylo mi hooodne tezko.ted musim hlidat sve dcery aby to nezopakuvaly ![]()
@Ali1988 Musela jsi to mít těžké, ale za to máš u mě větší obdiv že si to zvládla. Neskutečně sme se bála že o de mě přítel odejde, ale ukázalo se že není srab a postavil se tomu čelem ![]()
Tak já s tim pupkem u maturity
Učitele kulili oči, pak na předávání matur. vysvědčení ty rodiče?? To jste neviděli ![]()
@jullls no mě ta maturita čeká na jaře
Taky jsem zvědavá jak to zvládnu s víc jak půlroční holčičkou ![]()
@klarazitova píše:
@jullls no mě ta maturita čeká na jařeTaky jsem zvědavá jak to zvládnu s víc jak půlroční holčičkou
Je to v poho, moje Aguš už maturitu má
![]()
Nebóój, neni to tak hrozný ![]()
@jullls kartářka mi předpověděla, že to dám, sice s trochou stresu, ale dám, takže jí věřim ![]()
@klarazitova píše:
@jullls kartářka mi předpověděla, že to dám, sice s trochou stresu, ale dám, takže jí věřim
Já byla mokrá a spařená jak myš
Tak to držím palečky.. ![]()
@Efka17 píše:
@Ali1988 Musela jsi to mít těžké, ale za to máš u mě větší obdiv že si to zvládla. Neskutečně sme se bála že o de mě přítel odejde, ale ukázalo se že není srab a postavil se tomu čelem
jj, nebylo to lehky ![]()
mas statecnyho pritele ![]()
Já taky měla první děti brzy-v 18 a 20 letech. Všechno jde když se chce. A teď jedu na novo, zatím mám 5timěsíční Viktorku ![]()
@maraida Taky budeme mít Viktorku
dali jsme jí takový jméno, protože to je bojovnice už odmala a i já jsem si trošku musela vybojovat to postavení mezi lidma
má krásný význam ![]()
Ahoj holky, čtu tuto diskuzi a vidím, že v tom nejsem sama. Rodila jsem v 18ti letech a tedka mi leží už skoro 5ti měsíční Nelluška v postýlce. Jako pro každou z nás to nebyla procházka růžovou zahradou. Musela jsem přerušit školu (doteď to mám u přítelové rodiny na talíři), ale jak jsem měla maturovat s měsíčním miminkem když mám školu 120km od domu. Takže mě to čeká za rok. Lidi na mě koukali jak s bříškem tak i teď s kočárem. Už jsem to přestala řešit, ale chvilku mi to trvalo než jsem se s tím smířila. I minulý týden když jsem byla s beruškou na kožním, tak si sestřička nemohla odpustit větu, že jsem si pospíšila. Přestěhovala jsem se za přítelem 60km od své rodiny a přátel. Bylo to všechno moc těžké, ale jsem ráda, že to takhle dopadlo.
@klarazitova píše:
@maraida Taky budeme mít Viktorkudali jsme jí takový jméno, protože to je bojovnice už odmala a i já jsem si trošku musela vybojovat to postavení mezi lidma
má krásný význam
Ano význam jména je nádherný. I naše Viktorka je už teď vítěz. Musela si ten život už od začátku vybojovat ![]()
@Danielkaa Nelinku mám taky, tu jsem měla ve 20 letech.Je fakt, že dneska se na příliš mladé maminky asi moc dobře nekouká, ani nevím proč, ale taky mi to tak přijde. Když jsem byla v 18 poprvé těhotná já bylo to tak nějak normální. To se zase blbě koukalo na ty starší těhotné ![]()
Ahoj dámy, chtěla jsem se poradit..
S přítelem se snažíme o miminko a tento měsíc jsem nedostala menstruaci, zatím je spoždění 1 týden..Ale těhotenské testy se ukazují negativně (zkoušela jsem 2)
..Nevíte dokdy mám počkat než jít na gynekologii na krevní testy? Před děkuju za odpovědi ![]()