Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michelle17
15.5.12 14:25

Taky nechápu… :think:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
15.5.12 16:24

@_christinaW_ podívej se na to z pohledu rodičů.Až budeš mít dítko,např.holčičku bude růst a říkat si jak je šikovná že první dělá školu atd..budeš si myslet že má první nějaké cíle.No a mladá přijde dom,ještě nemá dodělanou školu a oznámí ti mami jsem těhotná. :) Ještě nebude mít dodělanou školu,nebude vědět co je práce na hpp ale už bude mít starosti s mimčem.A jelikož chceš být mladá maminka a užívat si až děti odrostou tak místo užívání se budeš starat o vybavení miminka pro tvou dceru,protože ona na to ze svého přijmu mít nebude,když ještě nebude mít dodělanou školu.Ale bude jí nějak na háku co si ty budeš myslet.Bude ti to příjemné?Když už mám mít odpovědnost za dítko tak očima dospělého člověka.

• Citovat
  • Upravit
15.5.12 16:45

@Breuovi děkuji za názor. ale nejsem na to sama. moje máma se rozhodně nebude muset starat o vybavení mého miminka. 8) s přítelem jsme si vše dobře promysleli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 17:04

@Petra1239 reakce je to přirozená, protože podle takových slečen se potom hodnotí ostatní mladé maminky a vznikají na nás špatné názory. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
15.5.12 18:41

@_christinaW_ tak to je fajn že na to máte oba dva.Jen tě přítel mohl nechat aspon tu školu dodělat.On určo taky nešel do dítka na střední. :)

• Citovat
  • Upravit
2872
15.5.12 20:18

@Breuovi tak jestli se do toho mohu přimíchat tak zakladatelka ještě miminko nečeká a kdybi ho chtěla mít tet a cítila se na to být maminnka a k tomu dělat školu tak proč ne???
Zakladatelko já bych ještě ty 2 roky vydržela v klidu si dodělej školu a pak si užívej doma s prckem.
Jo je to rozumný ještě počkat a pak po škole se do toho pustit. Jsem taky hodně mladá maminka a tyhle názory mně dost zaráží tim spíš od lidí který vlastně ani neví o čem mluví :// Jinak nic proti nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
16.5.12 06:05
@Petra1239 píše:
@Breuovi tak jestli se do toho mohu přimíchat tak zakladatelka ještě miminko nečeká a kdybi ho chtěla mít tet a cítila se na to být maminnka a k tomu dělat školu tak proč ne???
Zakladatelko já bych ještě ty 2 roky vydržela v klidu si dodělej školu a pak si užívej doma s prckem.
Jo je to rozumný ještě počkat a pak po škole se do toho pustit. Jsem taky hodně mladá maminka a tyhle názory mně dost zaráží tim spíš od lidí který vlastně ani neví o čem mluví :// Jinak nic proti nikomu.

Ted si protiřečíš :) První píšeš tak v prvním odstavci a v druhém už píšeš trošku jinak.A ve třetím máš opačný názor než v tom prvním odstavci. :)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
16.5.12 06:08
@_christinaW_ píše:
Jak tak čtu, tak vidím, že si málokdo dělá hlavu ze svých rodičů. Je mi 19 let, s přítelem (26) jsme chtěli miminko a teď jsem v 6. týdnu. Oba se těšíme a myslíme si, že jsme připraveni. Nemám ale ještě dodělanou školu a to je další důvod proč hlavně má máma bude hodně proti až se to dozví. mám strach jí to říct. nechci s ní být rozhádaná kvůli něčemu z čeho jsem já šťastná. přátelé mi říkají ať si s tím nedělám hlavu, že jí to časem přejde a obzvlášť až se to narodí. Tak moc doufám. přeji všem mladým maminkám aby je rodiče podporovali.

@Petra1239 Však tu píše že je v 6. týdnu.A ty píšeš že nečeká.Tak jak tedy? 8o

• Citovat
  • Upravit
2872
16.5.12 14:51

@Breuovi Tak v tom případě se omlouvám to jsem přehlídla že je v 6tt a v čem si protiřečim?? jasný že je lepší mít školu hotovou ale když se do toho chce někdo pustit dřív tak dobrá. Když se to přihodí a miminko chtěji tak proč ne vždycky se to dá nějak udělat. To že už je těhu jsem přehlídla jinak bych to samozdřejmě napsala jinak.
Takže asi takhle Pokud miminko chceš a cítíš se bejt na to připravená a s přítelem to zvládnete tak nevidim důvod proč ne tet.Potom ale nechápu o čem se dohadujete??

Tete ještě koukám že v tom mám maglajz měla jsem za to že zakladatelka nebyla těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 16:14

ano, čekám miminko, jsem v 6. týdnu a cítíme se být připraveni :) snad to ukončí vaše dohady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
16.5.12 16:38

@Petra1239 jo,stane se :) @_christinaW_ pokud se cítíte tak proč ne :) Já už mám takové zkušenosti že některé kámošky co si pořídily mimčo dřív tak kolem 18 19 tak jsou dnes rozvedené samoživitelky a některé těžko hledající práci.Tak jim odpovídám,nebo odpovídala jsem no co hlavně že jsi mladá mamina,samy pak zjištují že to není vše a raději měly počkat.

• Citovat
  • Upravit
wiwinka
17.5.12 08:54

ahoj ChristinaW já jsem otěhotněla když mi bylo dvacet, s přítelem jsme si také moc přáli miminko a po dvou měsících snažení jsem otěhotněla. Všechno bylo krásný, celé těhotenství, přítel mi sliboval, jak mi bude pomáhát, jak všechno bude krásný, ale po porodu se najednou všechno změní. Víš, já jsem es taky cítila připravená, moc jsem chtěla miminko, věděla jsem, že to zvládnu, ale nic nebylo tak jak jsem si myslela. Porodila jsem miminko o 3 týdny dříve, Laurinka neměla sací reflex, krmení injekční stříkačkou, pak z flašky, nechtěla jíst, stres s jídlem, nepřibírala, věčné noční vstávání na jídlo aby nabírala alespoń v noci a můžu pokračovat dál a dál kolik problémů to přineslo. Nehledě na to, co všechno to provedlo s naším vztahem. Sex vymizel, protože do postele padám z malé úplně zničená, ted je Laurince 8 měsíců, leze, chce chodit, pořád ji musí být někdo za prdelí a na partnera prostě není čas…
Nechci ti tím rozmluvit miminko, těhotenství a miminko je to nejkrásnější v životě může bát, jen tě chci upozornit, že je to dost náročné, nejen fyzicky, ale i psychicky. Nikdy nevíš, jaké miminko se ti narodí a jaká práce s ním bude. A největší stres to bude pro tebe. Chci jen aby si věděla, co tě možná čeká a hlavně se vyvarovala rozpadu vztahu jak píše Breuovi, protože to se opravdu v mnoha případech stává. My jsme s přítelem přes 3 roky a mysleli jsme si jak máme dokonalý vztah, ale teď když je Laurinka zjišťujeme, že je všechno úplně jiné a že se tomu musíme přizpůsobit. Chci tím říct, že žádná máma není na miminko připravena, na miminko se připravujeme celý život a nikdy ta příprava není hotová. K miminku ti moc blahopřeju a přeju Vám, aby jste byli hlavně zdravý a užívali si malé nebo malého tak moc jako my naší Laurinky…Protože pohled do toho dětského obličejíčku ti vždycky zažene všechny chmury, i když je důvodem těch chmurů právě to malé…

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
17.5.12 10:44

@wiwinka tak ve 20ti to už si určitě měla školu hotovou,určo tě nenapadlo plánovat mimčo ještě při škole když jsi neměla dodělanou školu. :)

• Citovat
  • Upravit
1174
17.5.12 11:12

Ja si to tu procitam nekolik dni a tady se mluvi porad jenom o skole :D K materstvi snad patri i jine veci.
Skola preci neni vzdy to nejdulezitejsi pro maminku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
17.5.12 11:15

pro maminku ne,ale do života jo. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie