Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.12 20:23

alsem: Přesně tak, nezbejvá než souhlasit. :lol:

• Citovat
  • Upravit
101
5.1.12 12:16

Ahojda ja jsem tady maturant tohoto roku a snažime se s přitelem o mimi. Snad se zadaři a bude vše Ok. těšíme se. Vše máme naplánované některé věci i k dispozici. Je mi 19 a skušenosti mám s miminama které jsem hlídala i přes noc. Tak uvidíme jak se to vyvrbí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.12 20:32
EWELINES píše:
Ahojda ja jsem tady maturant tohoto roku a snažime se s přitelem o mimi. Snad se zadaři a bude vše Ok. těšíme se. Vše máme naplánované některé věci i k dispozici. Je mi 19 a skušenosti mám s miminama které jsem hlídala i přes noc. Tak uvidíme jak se to vyvrbí. :mavam:

Teda tak to ti moc závidím. My bysme už s přítelem taky chtěli mimi, ale maturuju až příští rok tak nevím nevím… :nevim: :(
Tak ať se vám zadaří ;)

• Citovat
  • Upravit
6.1.12 15:03

Ahoj všechny mladé maminky :).. je mi 18 a 2.5 se mi má narodit holčička Natálka,už se na ni strasně moc těším :) a co vy jak jste natom ,plánujete miminko? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.1.12 13:32
MaminkaAndrejka píše:
Ahoj všechny mladé maminky :).. je mi 18 a 2.5 se mi má narodit holčička Natálka,už se na ni strasně moc těším :) a co vy jak jste natom ,plánujete miminko? :)

Tak ja už patřím mezi snažilky zitra se bude testovat a uvidime. je mi 19 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.12 13:40
EWELINES píše:
MaminkaAndrejka píše:
Ahoj všechny mladé maminky :).. je mi 18 a 2.5 se mi má narodit holčička Natálka,už se na ni strasně moc těším :) a co vy jak jste natom ,plánujete miminko? :)
Tak ja už patřím mezi snažilky zitra se bude testovat a uvidime. je mi 19 :)
Tak to ti držím pěsti ať ti to dobře dopadne :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
10.1.12 13:51
MaminkaAndrejka píše:
EWELINES píše:
MaminkaAndrejka píše:
Tak ja už patřím mezi snažilky zitra se bude testovat a uvidime. je mi 19 :)
Tak to ti držím pěsti ať ti to dobře dopadne :-)

diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
16.1.12 17:42

Já taky budu mladá mamča, je mi 20. Na malého se moc těšíme :srdce: . Rozhodně mě nemrzí že ho budeme mít, ale snažit se o miminko v 19-ti, mi přijde celkem brzy. Si mláda trochu si užij života a snaž se našetřit nějakou tu korunku, potom při malém se ti bude moc hodit. Jinak hodně štěstí do života :)

• Citovat
  • Upravit
37
20.1.12 22:16

Ahojky holky :) je mi 18 let a mam pulrocniho chlapecka :) maly se narodil kdyz mi bylo jeste 17 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.1.12 15:00
MaminkaAndrejka píše:
Áhoj..Mě přesně za měsíc bude 19… Takže jsem taky rodila ještě v 18.. 5.ledna se mi narodil klouček Tobiášek.. :) Holčičku jsme chtěli taky Natálku– Moc hezké jméno ..:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.12 10:06
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
Áhoj..Mě přesně za měsíc bude 19… Takže jsem taky rodila ještě v 18.. 5.ledna se mi narodil klouček Tobiášek.. :) Holčičku jsme chtěli taky Natálku– Moc hezké jméno ..:)
Tak to moc blahopřeji :)..ať je jste zdravý a co porod jaký byl ? :| :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.1.12 16:11
MaminkaAndrejka píše:
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
Áhoj..Mě přesně za měsíc bude 19… Takže jsem taky rodila ještě v 18.. 5.ledna se mi narodil klouček Tobiášek.. :) Holčičku jsme chtěli taky Natálku– Moc hezké jméno ..:)
Tak to moc blahopřeji :)..ať je jste zdravý a co porod jaký byl ? :| :)
No čekala jsem že to bude probíhat uplně jinak-já se furt utěšovala tim,že top zvládli větší krá*vy tak to zvládnu taky a bolet to nebude. :) Zakřikla jsem-Nemít tam manžela tak se seberu a radši bych si to vytrpěla někde sama.. Popravdě už si z toho,ale moc nepamatuju :) Jen vim,že jsem furt řikala at mě veme domu,dejchala jsem jako pes,měla jsem žízen a pít řikaly,že nemůžu a pak už na mě všichni řvaly jen zatlačte a úpak už tam bylo miminko cely od krve a já padla do toho křesla.Manžel mi řekl vidíš a je to a utekl se podívat na miminko jak ho myjou .. A mě začli šít .. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.12 10:17
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
No čekala jsem že to bude probíhat uplně jinak-já se furt utěšovala tim,že top zvládli větší krá*vy tak to zvládnu taky a bolet to nebude. :) Zakřikla jsem-Nemít tam manžela tak se seberu a radši bych si to vytrpěla někde sama.. Popravdě už si z toho,ale moc nepamatuju :) Jen vim,že jsem furt řikala at mě veme domu,dejchala jsem jako pes,měla jsem žízen a pít řikaly,že nemůžu a pak už na mě všichni řvaly jen zatlačte a úpak už tam bylo miminko cely od krve a já padla do toho křesla.Manžel mi řekl vidíš a je to a utekl se podívat na miminko jak ho myjou .. A mě začli šít .. :)
Já se toho straně bojím že mě budou nastřihávat :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.2.12 16:29
MaminkaAndrejka píše:
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
SmileJanny píše:
MaminkaAndrejka píše:
No čekala jsem že to bude probíhat uplně jinak-já se furt utěšovala tim,že top zvládli větší krá*vy tak to zvládnu taky a bolet to nebude. :) Zakřikla jsem-Nemít tam manžela tak se seberu a radši bych si to vytrpěla někde sama.. Popravdě už si z toho,ale moc nepamatuju :) Jen vim,že jsem furt řikala at mě veme domu,dejchala jsem jako pes,měla jsem žízen a pít řikaly,že nemůžu a pak už na mě všichni řvaly jen zatlačte a úpak už tam bylo miminko cely od krve a já padla do toho křesla.Manžel mi řekl vidíš a je to a utekl se podívat na miminko jak ho myjou .. A mě začli šít .. :)
Já se toho straně bojím že mě budou nastřihávat :-(
Mě taky nastříhaval…Já začla panikařit,že to nejde a malej by se ve mě prej udusil tak mě nastří¨hl,aby to bylo rychlejší .. To nastříhnutí,ale vůbec necejtíš..To už si v takovejch bolestech…Já ani nevěděla,že mě nastřihl a to šití jsem taky pak něak necítila..A sestřičky řikaly,že většinou Ty rodičky u šití řvou a já jsem hodná .. Spíš jsem byla už totálně unavená.. Protože ve středu ráno ve čtvrt na 7 jsem budila manžílka do práce a pak už mi začínalo byt něak divně tak jsem nespala a večer se jelo a porodila jsem až druhej den ráno.. A pak mě sestřičky dali na chodbu,přivezli mi tam i mimčo a jelikož si měnily akorat v 6 služby tak nás nechaly na chodbě..V 7 jim šel manžel vynadat at se mi jdou věnovat a daj mě na pokoj :D .. Pak jsem celej den omdlívala.. A ted? 5.unora už bude Tobíkovi měsíc..Neuvěřitelný … :) Nemáš fb?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
11.2.12 16:51

Ahoj dámy, snad nevadí, že sem písnu. :) Já jsem otěhotněla měsíc před 19tinami, neplánovaně. To bylo 5.5. a že jsem těhotná jsem se dozvěděla až v polovině července. Žádné náznaky, nic. Tehdejší přítel (tehdy 21let) řekl, že miminko chce a postará se o něj, tak holt miminko bylo. Těhotenství strašné, samé problémy od 12tt až do narození malé. Skoro potrat, pak špatné krevní testy, pak genetika, na to předčasný porod, pak jsem od 34tt do 43tt ležela otevřená na 2cm se zkráceným čípkem a rodila pak teda o hodně později, protože jim nějak nedošlo, že mi nevysadili magnezko proti stahům a tudíž logicky kontrakce nedostanu. Vysadilo se magnezko a za týden, v noci před vyvoláváním porodu jsem dostala kontrakce a ráno nastoupila už jako spontánní porod, který byl katastrofální, ale zvládly jsme ho. Malá se narodila 3 měsíce před mými 20tinami. Teď je mi 24, v červnu 25 a bubák se má narodit přelom srpen/září. Tak se nám to bude dobře pamatovat, až mi bude 30, dcera bude mít 10 a bubák 5. :) Děti jsem nikdy nechtěla, děsily mě, protože omezují svobodu a už je cestě druhé. :) S malou jsme pak zůstaly samy 2,5 roku a teď jsme spokojené konečně. :) Všechno se dá zvládnout, pokud holka dá na svoji intuici a mateřské pudy, zvládne všechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí