Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
wiwinka
17.5.12 11:32

Střední školu jsem měla dodělanou a dělala jsem zrovna druhým rokem VOŠku, ale ta pro mě nebyla tak důležitá…To že nebude mít dodělanou školu, no v dnešní době si myslim, že nezáleží na tom, kdo má co za školu, ale zda se u mí projevit a zda umí prostě makat…Já mám střední školu s dosti rozšířeným zaměřením a k čemu mi to je, když jsem p ráci nenašla…podle mě to nejdůležitější v životě je aby byl člvoěk spokojený a šťastný a pokud bude šťastná s miminkem tak není co řešit…škola ji taky může být za celý život k ničemu…to není to nejdůležitější..

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
17.5.12 11:35

no..něco na tom bude :)

• Citovat
  • Upravit
1174
17.5.12 11:49

presne tak hlavne byt spokojeny a jit si za stestim a ne se porad honit za skolou a praci, potom opomijime ty opravdu dulezite veci v zivote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
17.5.12 11:52

@Peettaa jenže v dnešní době :) Z nečeho se jíst musí :)

• Citovat
  • Upravit
1174
17.5.12 11:54

jiste, ja jen rikam ze na cisle 1 dulezitych vci v zivote je pro me osobne vic a ne jenom skola a prace ale take ostatni veci :)
Ale kazdy samozrejme at si jde za temi svymi vlastnimi prioritami :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breuovi
17.5.12 12:00

to je pravda každý má jiné priority :)

• Citovat
  • Upravit
777
29.5.12 19:04

ahoj, zajímal by mě váš nazor je mi 20 a příteli 21 chceme oba miminko on pracuje financí je dost máme kde bydlet,vím že 21 na chlapa ktery chce miminko je hodně málo ani kamarady nemá pořad sme jen spolu už 4 roky bojím se aby se nezměnil co myslíte?nemáte nějakou takovou zkušenost děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiwinka
29.5.12 19:29

Ahoj Lucko, mě bude 22, mám 8-mi měsíční holčičku a když jsem otěhotněla, tak mi bylo taky 20 a příteli taky. Bydleli jsme spolu v podnájmu, miminko jsme si taky přáli, neváhali jsme a zkusili to a já během dvou měsíců otěhotněla, později jsme koupili byt a teď jsme ti nejšťastnější rodiče na světě. S přítelem jsme spolu přes 3 roky a jsme spokojení, děťátko nám vztah upevnilo a chceme se i vzít. Pokud jste zajištění a miminka se nebojíte, tak držím pěstičky aby se to zadařilo a aby jste byli tak šťastní jako jsme my :-)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
29.5.12 19:52
@lucka2092 píše:
ahoj, zajímal by mě váš nazor je mi 20 a příteli 21 chceme oba miminko on pracuje financí je dost máme kde bydlet,vím že 21 na chlapa ktery chce miminko je hodně málo ani kamarady nemá pořad sme jen spolu už 4 roky bojím se aby se nezměnil co myslíte?nemáte nějakou takovou zkušenost děkuju :)

zkuste to,přeji hodně štěstí a at se zadaří :kytka:

• Citovat
  • Upravit
777
29.5.12 20:00

wiwinka,Breuovi moc Vám děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wiwinka
29.5.12 21:01

Není vůbec za co, nezáleží na tom, kolik ti je, ale jestli chceš a jestli se na to cítíš a pokud to finanční situace dovolí tak nevidím důvod proč by to nešlo :-) My jsme to s nikým neřešili, miminko si pořídili a jsme šťastní :-) A na to užívání si jsou tu pořád na hlídání babičky :lol:

• Citovat
  • Upravit
841
30.5.12 18:20

@lucka2092 Jestli chce přítel miminko a ty taky tak proč ne? :) může se stát třeba, že začne blbnout, ale oni i ti chlapi si to za včasu uvědomí. Ale pokud on chce tak myslím, že by nic špatného neudělal neboj :) Až se Viktorka narodí tak mi bude 19 a příteli 21. Jsme spolu 5 let a i když jsme Viktorku neplánovali těšíme se na ni úplně neskutečným způsobem :) přítel mě až překvapil jak se o mě pořád stará a čte pohádky večer a pořád hladí bříško a pusinkuje :) je to srandovní, ale zároveň jsem hrozně ráda :) Takže se neboj a pokud miminko chcete, tak je ten pravej čas :) Však ono si to miminko ještě vybere, kdy přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.8.12 11:48

Ahoj maminky.

Je mi 17 let a narodil se mi 3 měsíční syn Martin, když sme se to s přítelem dozvěděly byli sme z toho opravdu špatní. Přítelovy je 21 let mě v době kdy jsem čekal malého bylo 16, začala sem přemýšlet o tom jak vše bude dál jak toho malého zvládneme uživit kde budeme bydlet a co budeme dělat. Ale ani jednu chvíly NÁS OBA nenapadlo nechat si miminko vzít. Když se to dozvěděl můj táta nebyl šťastný ale na jednu stranu s tím nikdo nic nemohl dělat. Bála sem se toho co bude a nechtěla jsme být závislá na rodině, musela jsem přerušit školu vzdát se všeho co sem měla naplánovaného a snažit se aby všechno šlo tak jak má. Teď vím že obavy byli zbytečné KDYŽ ČLOVĚK CHCE A DĚLÁ VĚCI S LÁSKOU TAK JDE ÚPLNĚ VŠECHNO, AŤ JE ČLOVĚKU 17 NEBO 50 let. Syn je pro mě to nejcenější co v životě mám a když člověk opravdu CHCE tak jde vše :)

Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
1.8.12 11:56
@Efka17 píše:
Ahoj maminky.

Je mi 17 let a narodil se mi 3 měsíční syn Martin, když sme se to s přítelem dozvěděly byli sme z toho opravdu špatní. Přítelovy je 21 let mě v době kdy jsem čekal malého bylo 16, začala sem přemýšlet o tom jak vše bude dál jak toho malého zvládneme uživit kde budeme bydlet a co budeme dělat. Ale ani jednu chvíly NÁS OBA nenapadlo nechat si miminko vzít. Když se to dozvěděl můj táta nebyl šťastný ale na jednu stranu s tím nikdo nic nemohl dělat. Bála sem se toho co bude a nechtěla jsme být závislá na rodině, musela jsem přerušit školu vzdát se všeho co sem měla naplánovaného a snažit se aby všechno šlo tak jak má. Teď vím že obavy byli zbytečné KDYŽ ČLOVĚK CHCE A DĚLÁ VĚCI S LÁSKOU TAK JDE ÚPLNĚ VŠECHNO, AŤ JE ČLOVĚKU 17 NEBO 50 let. Syn je pro mě to nejcenější co v životě mám a když člověk opravdu CHCE tak jde vše :)

Eva.

Souhlasím… já maturovala a čekala Aguš… :)) Okolí sice jak kdo no, někdo blbý kecy, jiný valili oči…a někteří v poho a přáli nám to :)

• Citovat
  • Upravit
1698
1.8.12 12:05
@Efka17 píše:
Ahoj maminky.

Eva.

spravne jsi udelala ze nechala miminko :potlesk:
ja jsem taky v 16 otehotnela a v 17 porodila.ale na tom jsem byla sama. pritel nas nechal.tak jsem moooc vdecna svym rodicum ze mi pomohli. jinak si taky nepredstavim zivot bez Nikolky.ted jsme velky a uz od zari jdeme do skoly.da se zvladnout vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí