Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
9.8.11 14:50

Gratuluju k miminku a radím jednu jedinou vec, porid si sátek. I nejurvanejsí miminko se zklidní, prochrupká celou prednásku a na kafe s ním muzes taky. Do kocarku strc skripta a pliny. A vykukujici miminko z satku nebo ergonomického nositka (ne klokanky) delá se zkusebni komisí divy. Zasmeje se na ne svýma dvouma zubama, ty prohodś cosi o tom, ze si celou noc kvuli zubum nespala a hned se na tebe koukají jinak. Ale beda kdyz ti pred dverma brecí dite v kocarku. Nervujes se jak ty, tak oni a nejhur je na tom miminko. Já sice zjistila, ze jsem tehotná az den po státnicích, ale kamarádky si to nemohly vynachválit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.11 09:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
31.8.11 12:22

Mě v unoru bylo taky 18 a přítelovi je 23 a taky čekáme v prosinci miminko. Střední jsem dodělala a zrovna zítra nastupuju ještě na nástavbu a uvidím jestli to pujde dodělat i s miminkem. Moje mamka mě měla taky v 18 a zvládla mě :) Tak věřím,že já s přítelem to taky zvládneme.. Přítel už plánuje jak hned bude jezdit na motorce a je to takový hezky… Zezačátku jsme to obrečela,ještě když pro každyho jsem byla mladá,blbá a ta co to nezvládne. Ale já si věřim.Už ted jsem na to miminko uplně zavislá-když mě kopne .. Muj pejsek(čivava) mi položil hlavu na mimčo a jemu se nelíbí když mu někdo tísní prostor tak začal kopat a můj pejsek na to břicho začal štěkat a kroutil ocasem a byl z toho takovej celej vykulenej co se to tam do něj strká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewenka
30.9.11 08:49

mimii

ja bych ho taky strasne chtela, ale mam za rok maturovat, kdyby mi to vyslo v tehotenstvi bych dodelala maturu, ale jsou to nervy a pro mimi to neni dobre… a to me stve, ze bysme ho s pritelem chteli ale nemuzeme. Me je 19 a mu 29 byl by zodpovedny otec. vidim to na nem kdyz si hraje s miminama mojich kamaradek. :)

• Citovat
  • Upravit
92
30.9.11 09:37
Anonymni píše:
Ahojky, v srpnu mi bude 17 a s mym pritelem(27) planujeme prave na me 17. nar. poceti tolik vytouzeneho miminka. Vim, ze budou prevazovat nazory, ze jsem na miminko jeste moc mlada, ale myslim, ze to zvladnu. Myslim, ze si dokazu uvedomit, alespon z poloviny, problemy a starosti s malym uzlickem.. Jestli mi nekdo chcete napsat, tak tady je adresa: " .{target:_newVanilinka@centrum.cz Budu rada. Vase budouci velmi mlada maminka}":[mailto:Vanilinka@centrum.cz]

Me je 19 a příteli 29 a taky si moc prejeme miminko. Jedinym problemem je škola. Za rok maturuji, ale je to moc dlouho pro me. moc po nem touzime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
30.9.11 09:54
Ewenka píše:
Anonymni píše:
Ahojky, v srpnu mi bude 17 a s mym pritelem(27) planujeme prave na me 17. nar. poceti tolik vytouzeneho miminka. Vim, ze budou prevazovat nazory, ze jsem na miminko jeste moc mlada, ale myslim, ze to zvladnu. Myslim, ze si dokazu uvedomit, alespon z poloviny, problemy a starosti s malym uzlickem.. Jestli mi nekdo chcete napsat, tak tady je adresa: " .{target:_newVanilinka@centrum.cz Budu rada. Vase budouci velmi mlada maminka}":[mailto:Vanilinka@centrum.cz]
Me je 19 a příteli 29 a taky si moc prejeme miminko. Jedinym problemem je škola. Za rok maturuji, ale je to moc dlouho pro me. moc po nem touzime.

Ok je krátká doba to už vydržíš a bude to v pohodě pro všecky.Jenom je rozdíl děti kamarádek který jsou je „půjčit a vrátit“ a rozdíl je vlastní ale to musíš vědět ty jake je :)) Přeju at to dobře dopadne s maturitou a at se do toho můžete co nejdřív pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EWENKA7
30.9.11 16:49

:)

Petra1239 píše:
Ewenka píše:
Anonymni píše:
Ok je krátká doba to už vydržíš a bude to v pohodě pro všecky.Jenom je rozdíl děti kamarádek který jsou je „půjčit a vrátit“ a rozdíl je vlastní ale to musíš vědět ty jake je :)) Přeju at to dobře dopadne s maturitou a at se do toho můžete co nejdřív pustit

Pritel uz jedno ma. Bohuzel jeho slecna si jeste pred porodem ulitavala s pritelovim nejlepsim kamaradem, od te doby Kristinka jezdi jen na vikendy.Jsem si jista, ze je opravdu skvely tata a tesim se az budeme mit spolu prcka.Oba jsme na to pripraveni, jen dodelat skolu.

• Citovat
  • Upravit
31.10.11 12:35

pošlete nám prosím hlasy děkujeme… http://prozeny.blesk.cz/…565/vojtisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.1.12 17:24

Ahoj, nevadí když se přidám k vám?:) Je mi 17 a cítím se na to stát se maminkou. Moje sestra porodila před Vánocema a občas ji prcka hlídám, je to to nejkrásnější stvořeníčko co může být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.12 11:39

Ahojky, taky hrozně moc toužím po miminku. Je mi 17 (v dubnu mi bude 18), přítelovi je 30. S bydlením a tak by problém nebyl, přítel má baráček, pracuje,takže by se to celkem dalo zvládnout. Jediný problém by asi byl se školou…jsem ve třetím ročníku na gymplu a vím, že si potřebuju udělat maturitu. Pravdou je, že na našem gymplu jsou i sportovní třídy a celkem dost lidí právě ze sportovek má individuální SP, takže si myslím, že já bych to taky s tímhle zvládla. Máte někdo zkušenosti s doděláním SŠ s miminkem? … Miminko si s přítelem moc přejeme. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
11522
2.1.12 16:42
Anonymní píše:
Ahojky, taky hrozně moc toužím po miminku. Je mi 17 (v dubnu mi bude 18), přítelovi je 30. S bydlením a tak by problém nebyl, přítel má baráček, pracuje,takže by se to celkem dalo zvládnout. Jediný problém by asi byl se školou…jsem ve třetím ročníku na gymplu a vím, že si potřebuju udělat maturitu. Pravdou je, že na našem gymplu jsou i sportovní třídy a celkem dost lidí právě ze sportovek má individuální SP, takže si myslím, že já bych to taky s tímhle zvládla. Máte někdo zkušenosti s doděláním SŠ s miminkem? … Miminko si s přítelem moc přejeme. :srdce:

ahoj, jako letosní maturantka a budou maminka (TP v dubnu) doporucuji mimi na ten rok odlozit. taky mam starsiho pritele, pracuje, mame vlastni byt a taky jsme i prali uz dlouho miminko. Jednou jsme si rekli, ze se v zari zacnem snazim, tak aby to vyslo tesne po maturite, kdyz se hned zadari, ale ono se zadarilo uz v cervenci, coz jsme ani netusili a v podstate nechteli…Dala jsem si individualni plan jak pises, jelikoz jsem ani nebyla schopna 3 mesice do skoly dojizdet (zdravotni stav nedovolil)a tak vse dohanim a je to fakt záhul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.12 18:23
alsem píše:
Anonymní píše:
Ahojky, taky hrozně moc toužím po miminku. Je mi 17 (v dubnu mi bude 18), přítelovi je 30. S bydlením a tak by problém nebyl, přítel má baráček, pracuje,takže by se to celkem dalo zvládnout. Jediný problém by asi byl se školou…jsem ve třetím ročníku na gymplu a vím, že si potřebuju udělat maturitu. Pravdou je, že na našem gymplu jsou i sportovní třídy a celkem dost lidí právě ze sportovek má individuální SP, takže si myslím, že já bych to taky s tímhle zvládla. Máte někdo zkušenosti s doděláním SŠ s miminkem? … Miminko si s přítelem moc přejeme. :srdce:
ahoj, jako letosní maturantka a budou maminka (TP v dubnu) doporucuji mimi na ten rok odlozit. taky mam starsiho pritele, pracuje, mame vlastni byt a taky jsme i prali uz dlouho miminko. Jednou jsme si rekli, ze se v zari zacnem snazim, tak aby to vyslo tesne po maturite, kdyz se hned zadari, ale ono se zadarilo uz v cervenci, coz jsme ani netusili a v podstate nechteli…Dala jsem si individualni plan jak pises, jelikoz jsem ani nebyla schopna 3 mesice do skoly dojizdet (zdravotni stav nedovolil)a tak vse dohanim a je to fakt záhul :roll:

A můžu se zeptat co děláš za školu? Jestli byl s tím individuálním plánem nějakej problém a tak ? No, možná by jsme se měli taky začít snažit až za „pár“ měsíců, aby to vyšlo třeba na příští prázdniny… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11522
2.1.12 19:05
mám pedagogické lyceum
Anonymní píše:
alsem píše:
Anonymní píše:
ahoj, jako letosní maturantka a budou maminka (TP v dubnu) doporucuji mimi na ten rok odlozit. taky mam starsiho pritele, pracuje, mame vlastni byt a taky jsme i prali uz dlouho miminko. Jednou jsme si rekli, ze se v zari zacnem snazim, tak aby to vyslo tesne po maturite, kdyz se hned zadari, ale ono se zadarilo uz v cervenci, coz jsme ani netusili a v podstate nechteli…Dala jsem si individualni plan jak pises, jelikoz jsem ani nebyla schopna 3 mesice do skoly dojizdet (zdravotni stav nedovolil)a tak vse dohanim a je to fakt záhul :roll:
A můžu se zeptat co děláš za školu? Jestli byl s tím individuálním plánem nějakej problém a tak ? No, možná by jsme se měli taky začít snažit až za „pár“ měsíců, aby to vyšlo třeba na příští prázdniny… :nevim:

mám pedagogické lyceum, indiv.plán mi schválili na počkání, ale opravdu záleží na škole.. hlavne jsem mela stesti, ze mi mnoho ucitelu vyslo vstric a nijak me neodsuzovali (ne jako nekde na urade, kdyz prijdu :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.12 19:50
alsem píše:
mám pedagogické lyceum
Anonymní píše:
alsem píše:
Anonymní píše:
A můžu se zeptat co děláš za školu? Jestli byl s tím individuálním plánem nějakej problém a tak ? No, možná by jsme se měli taky začít snažit až za „pár“ měsíců, aby to vyšlo třeba na příští prázdniny… :nevim:
mám pedagogické lyceum, indiv.plán mi schválili na počkání, ale opravdu záleží na škole.. hlavne jsem mela stesti, ze mi mnoho ucitelu vyslo vstric a nijak me neodsuzovali (ne jako nekde na urade, kdyz prijdu :zed: )

Mno, možná si to všechno ještě necháme projít hlavou. Ten rok by se asi ještě dalo počkat a pak by to bylo všechno víc v poho, bez žádných složitostí se školou. :think: ..... Ale to s tím jak téměř všichni každou mladou holčinu, která má mimčo odsoudí, je fakt strašné. Měli by spíš obdivovat, že se k tomu postavila zodpovědně (alespoň dodatečně) a o miminko se postarala.

• Citovat
  • Upravit
11522
2.1.12 20:04
Mno, možná si to všechno ještě necháme projít hlavou. Ten rok by se asi ještě dalo počkat a pak by to bylo všechno víc v poho, bez žádných složitostí se školou. :think: ..... Ale to s tím jak téměř všichni každou mladou holčinu, která má mimčo odsoudí, je fakt strašné. Měli by spíš obdivovat, že se k tomu postavila zodpovědně (alespoň dodatečně) a o miminko se postarala.

nj, to je ta nase republika, pred 30 lety by si byla divna, ze ve 25 nejsi vdana a nemas dite, dneska je to uplne naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí