Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no moje mamka to vzala s klidem nervala nebyla nastvana jen se me zeptala jak se skolou
už se tesi na babickovani bude po 3 babcou
a porad me taha na nakupy pro mimco nekdy to je az k nevydrzeni
ale sem rada ze mi pomaha
doufam ze moje dcerka neprijde v 17 ze ceka dite no ale urcite bych ji pomohla nektere matky vyhodi tehotne dcery z domu
a nebo je poslou na potrat .
moje mamka mi řekla že kdykoliv příjdu že jsem těhotná tak mě nikdy neodepíše protože ví co to je být v 17 těhule říkala že je teď ráda že mě měla tak brzy protože jsme teď jak kámošky a rozumíme si…:)jsem ráda za to jakou mam maminku ![]()
ty jo holky sem zvedava jak ten porod zvladnu 13 prosince to ma prijit.Uz se na to pripravuju pomalu
.Ale kdyz to zvladly mlade holky co znam,tak proc bych to nemela taky zvladnout
Tak to je síla,pochopim ještě že když k tomu dojde nedopatřením,je donošení miminka rozhodně lepší než potrat,ale takhle si to tu lajnovat už v 17,to by teda dcera viděla žač je toho loket.Zajisté máte mraky peněz na bydlení,na obživu a hlavně pro to malé.Mimochodem bydlení není jen o jídle,jak si do nedávna myslela má 17 dcera,ale taky toaletní potřeby a ostatní zbytečnosti.Dcera těhotná není,ale také si myslela co mají peněz a jak jí ten její zabezpečí.Po dvou měsících přišly na to že si nemají ani do čeho utřít pr… a nemaj ani floka,takže milé mladé maminky obávám se že to nevíjde
tak ja sem si mimi neplanovala.A vim ze to je o financich a ruznych vecech pro mimi ale muj partner si dost vydelava na to a by nas poradne zabezpecil.
Jen dotaz,kolik to je,dost si vydělává?To je strašně širokej pojem.Mimino o které je dobře postaráno stojí měsíčně 5-6 tisíc a to když ještě kojíš,čím je starší,tím víc pěněz je potřeba.Holky vy vůbec nevíte do čeho se hrnete,abyste jednou neplakaly.Vanesko stát se to může,dobře že si to nedala pryč ![]()
tak mimi bych nikdy nedala pryc.A pritel si vydelava mesicne 35 tisic a to myslim ze bohate staci ne?:-)
ne v pohode
tak kdybych nemela byt a ty finance tak nevim no :-/ jako vim ze ty penizky jsou hodne dulezite .-)
Je pravda že některé maminky to podcení a co potom,tatínkové od toho dají ruce pryč a zmiznou z dohledu a mimča pak končí v kojeňáku
Mělo by se to vždycky pořádně promyslet.A vám nevadí,že budete uvázaný doma s prckem,že nebude žádná zábava skámošema?Kámošky tě nepochopěj,protože budou žít v ůplně jinym světě než ty.Tvůj život bude jen kojení,přebalování,chování žvatlání a to všechno dokola až do zblbnutí.
rozmary to si musí každá prožít sama,já měla první ve 23 letech a nebojím se říct,že jsem nejkrásnější roky protrpěla doma s dítětem,všichni se bavili,diskotéky,zábavky a já brečela doma nad věčně uřvaným posránkem,do smrti budu litovat toho,že jsem ještě alespoň tři roky nepočkala. To je ale další stránka věci.Prostě chtějí ![]()
mě to nevadi
a taky me nebavi nekde trajdat po nocich a vyvadet.Treba si jen s holkama zajdem nekdy na kafe podrbeme a tak ale ze bych zasadne nekam chodila to fakt ne.Od 12 sem kazdy den hlidala moji sestru takze vim jake to je prebalovala sem ji koupala usmavala krmila v noci sem k ni stavala a vsechno byla jako moje a nestezovala sem si ze by me to nejak nebavilo.Moc me to bavilo se takhle starat a to mu zustalo.
Holky, já vám to nadšení na jednu stranu závidím ![]()
Netřeba psát, jaká je ta druhá stránka věci - kdo nezažil, nepochopí
Holky jak jsem psala, prvního syna jsem měla v 16letech…a musím říct, že mi ty Diskotéky a všemožné ulítlí věci nikdy nechyběli.Raději si zajdu s prckem na zmrzlinu,do ZOO, a nebo si někam zaplavat.Je a byl pro mne tou velkou radostí.....A kamarádky?Ty které chtěly to vzaly dobře, do dnes nás navštěvují ba i chodí s námi na výlety..A rádi chodí na kávičku.Je pravda každá jsme jiná…Ale i tak jsme a budem mladýma maminkama. ![]()