Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
22.8.10 13:29

ivullka

drzím palecky at to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.10 13:33

no moje mamka to vzala s klidem nervala nebyla nastvana jen se me zeptala jak se skolou :-) už se tesi na babickovani bude po 3 babcou :-) a porad me taha na nakupy pro mimco nekdy to je az k nevydrzeni :-D ale sem rada ze mi pomaha :-) doufam ze moje dcerka neprijde v 17 ze ceka dite no ale urcite bych ji pomohla nektere matky vyhodi tehotne dcery z domu :-( a nebo je poslou na potrat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivullka
22.8.10 14:15

moje mamka mi řekla že kdykoliv příjdu že jsem těhotná tak mě nikdy neodepíše protože ví co to je být v 17 těhule říkala že je teď ráda že mě měla tak brzy protože jsme teď jak kámošky a rozumíme si…:)jsem ráda za to jakou mam maminku 8-)

• Citovat
  • Upravit
13
22.8.10 18:42

ty jo holky sem zvedava jak ten porod zvladnu 13 prosince to ma prijit.Uz se na to pripravuju pomalu :-D.Ale kdyz to zvladly mlade holky co znam,tak proc bych to nemela taky zvladnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.8.10 19:09

Tak to je síla,pochopim ještě že když k tomu dojde nedopatřením,je donošení miminka rozhodně lepší než potrat,ale takhle si to tu lajnovat už v 17,to by teda dcera viděla žač je toho loket.Zajisté máte mraky peněz na bydlení,na obživu a hlavně pro to malé.Mimochodem bydlení není jen o jídle,jak si do nedávna myslela má 17 dcera,ale taky toaletní potřeby a ostatní zbytečnosti.Dcera těhotná není,ale také si myslela co mají peněz a jak jí ten její zabezpečí.Po dvou měsících přišly na to že si nemají ani do čeho utřít pr… a nemaj ani floka,takže milé mladé maminky obávám se že to nevíjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.10 19:53

tak ja sem si mimi neplanovala.A vim ze to je o financich a ruznych vecech pro mimi ale muj partner si dost vydelava na to a by nas poradne zabezpecil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.8.10 20:06

Jen dotaz,kolik to je,dost si vydělává?To je strašně širokej pojem.Mimino o které je dobře postaráno stojí měsíčně 5-6 tisíc a to když ještě kojíš,čím je starší,tím víc pěněz je potřeba.Holky vy vůbec nevíte do čeho se hrnete,abyste jednou neplakaly.Vanesko stát se to může,dobře že si to nedala pryč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.10 20:12

tak mimi bych nikdy nedala pryc.A pritel si vydelava mesicne 35 tisic a to myslim ze bohate staci ne?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.8.10 20:15

Už mlčim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.10 20:25

ne v pohode :-D tak kdybych nemela byt a ty finance tak nevim no :-/ jako vim ze ty penizky jsou hodne dulezite .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
22.8.10 21:26

Je pravda že některé maminky to podcení a co potom,tatínkové od toho dají ruce pryč a zmiznou z dohledu a mimča pak končí v kojeňáku :-( Mělo by se to vždycky pořádně promyslet.A vám nevadí,že budete uvázaný doma s prckem,že nebude žádná zábava skámošema?Kámošky tě nepochopěj,protože budou žít v ůplně jinym světě než ty.Tvůj život bude jen kojení,přebalování,chování žvatlání a to všechno dokola až do zblbnutí.

• Citovat
  • Upravit
7
22.8.10 21:39

rozmary to si musí každá prožít sama,já měla první ve 23 letech a nebojím se říct,že jsem nejkrásnější roky protrpěla doma s dítětem,všichni se bavili,diskotéky,zábavky a já brečela doma nad věčně uřvaným posránkem,do smrti budu litovat toho,že jsem ještě alespoň tři roky nepočkala. To je ale další stránka věci.Prostě chtějí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.10 21:46

mě to nevadi :-) a taky me nebavi nekde trajdat po nocich a vyvadet.Treba si jen s holkama zajdem nekdy na kafe podrbeme a tak ale ze bych zasadne nekam chodila to fakt ne.Od 12 sem kazdy den hlidala moji sestru takze vim jake to je prebalovala sem ji koupala usmavala krmila v noci sem k ni stavala a vsechno byla jako moje a nestezovala sem si ze by me to nejak nebavilo.Moc me to bavilo se takhle starat a to mu zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
22.8.10 23:04

Holky, já vám to nadšení na jednu stranu závidím ;-)
Netřeba psát, jaká je ta druhá stránka věci - kdo nezažil, nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
24.8.10 13:04

Holky jak jsem psala, prvního syna jsem měla v 16letech…a musím říct, že mi ty Diskotéky a všemožné ulítlí věci nikdy nechyběli.Raději si zajdu s prckem na zmrzlinu,do ZOO, a nebo si někam zaplavat.Je a byl pro mne tou velkou radostí.....A kamarádky?Ty které chtěly to vzaly dobře, do dnes nás navštěvují ba i chodí s námi na výlety..A rádi chodí na kávičku.Je pravda každá jsme jiná…Ale i tak jsme a budem mladýma maminkama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí