Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.8.10 20:48

ahoj

taky bych se chtela podelit je mi 17 a sem tehotna o potratu sem ani nepřemyslela s pritelem sme si poridily bytecek takze zatim vsechno zvladame a verim ze urcite zvladnu tehotenstvi:-) i kdyz lidi kolem me mi rikali bez na potrat ale to bych nikdy neudelala :-(vim ze budu dobrou mamou od 13 sem se starala o svoje sestry 2čatka protoze mama byla nemocna takze sem to zvladala :-)budu se tesit na odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
12.8.10 20:49

Já si taky myslím že chlap v jednadvaceti je ještě mladej na taťku,to dítě vám změní absolutně celej život vzhůru nohama,ale to si každej musí vyzkoušet sám :-D Vzpomínám si,že jsem se s manželem nikdy nehádala,dokud se nenarodila malá,byla jsem unavená ,nevyspalá a protivná a hádky byly na dením pořádku :wink:

• Citovat
  • Upravit
16
12.8.10 20:53

VercaV

mojemu partnerovi je 21 ma praci a o finance je dobre postarano vim že si treba nekdo bude myslet ze sem uplne blba ze bych chtela dite :-( nevim proste to tak citim …a muj partner je spolehlivy takze mu verim a taky vim by se o me a to male dokazal postarat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
12.8.10 21:06

no prave muj partner rika opak a chce byt tatou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
15.8.10 09:48
aničkaaa píše:
mojemu partnerovi je 21 ma praci a o finance je dobre postarano vim že si treba nekdo bude myslet ze sem uplne blba ze bych chtela dite :-( nevim proste to tak citim …a muj partner je spolehlivy takze mu verim a taky vim by se o me a to male dokazal postarat

Ta důvěra je hodně důležitá. A ne, nejsi hloupá, každá holka dřív či později dítě chce, ikdyž třeba tvé kamarádky říkají, že ne. I já to dítě chci, a nejsem nejstarší, spíš mám starosti, jak to budu zvládat. Ale urco ti fandím, at se vám to podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
15.8.10 22:58

Ahojky …já měla první mimí v 16letech a přítelovi bylo 18let.Nikdy nebudem litovat toho že sme si nechali toho drobečka.Nyní je mi 21let a těšíme se na brášku kterého porodime za pár týdnů.
Držím ti moc palečky a věřím, že to zvládnete. :kytka:
Tady je n ázev našeho deníčku.Maminkou v 16letech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.10 21:47

ahoj no muzu se zeptat jak si to v tech 16letech zvladala?a co porod mela si hodne tezky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.10 21:54

jo a jeste jak si to udelala ze skolou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.10 21:57

VercaV

to maš pravdu ta duvěra no :-)uvidime co a jak.ale musi to byt krasny pocit jak roste brisko a vsechno okolo toho maleho spuntika jak roste jak se uci chodit a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
16.8.10 22:34

aničkaaa

Školu jsem řádně nedodělala…A porod byl úžasnej ikdyž trval 19,5hodin…Mám skvělého chlapa, který se o nás postaral a jsem ráda že ho mám.V 16letech to sice nebylo moc lehké…každej blbě čumí,ale mě to bylo jedno.....jsem pyšná na našeho synka, a jsem velice ráda, že jsem si ho nechala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.8.10 22:51

jee ja ti zavidim :-)taky bych chtela maleho drobka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
16.8.10 23:15

ahojky mě je za 5 dní 18 a s přítelem se už druhý měsíc snažíme o mimčo.. můžu se k vám přidat i když nejsem maminka? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.10 22:59

Já bych se chtěla taky přidat… sice mi je 21 ale myslím že na dnešní dobu jsem snad jeětě hodně mladá… A tedy taky se jen zatím snažíme bezúspěšně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.8.10 23:12

Holky vy které se snažíte.....Držím vám opravdu palečky ať vám to brzy výjde a ať na vašem testíku se brzy objeví ty krásné // plné štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
17.8.10 23:12

děkujii :) doufáám že to vyjde :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie