Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky bych se chtela podelit je mi 17 a sem tehotna o potratu sem ani nepřemyslela s pritelem sme si poridily bytecek takze zatim vsechno zvladame a verim ze urcite zvladnu tehotenstvi:-) i kdyz lidi kolem me mi rikali bez na potrat ale to bych nikdy neudelala
vim ze budu dobrou mamou od 13 sem se starala o svoje sestry 2čatka protoze mama byla nemocna takze sem to zvladala
budu se tesit na odpoved
Já si taky myslím že chlap v jednadvaceti je ještě mladej na taťku,to dítě vám změní absolutně celej život vzhůru nohama,ale to si každej musí vyzkoušet sám
Vzpomínám si,že jsem se s manželem nikdy nehádala,dokud se nenarodila malá,byla jsem unavená ,nevyspalá a protivná a hádky byly na dením pořádku ![]()
mojemu partnerovi je 21 ma praci a o finance je dobre postarano vim že si treba nekdo bude myslet ze sem uplne blba ze bych chtela dite
nevim proste to tak citim …a muj partner je spolehlivy takze mu verim a taky vim by se o me a to male dokazal postarat
aničkaaa píše:
mojemu partnerovi je 21 ma praci a o finance je dobre postarano vim že si treba nekdo bude myslet ze sem uplne blba ze bych chtela ditenevim proste to tak citim …a muj partner je spolehlivy takze mu verim a taky vim by se o me a to male dokazal postarat
Ta důvěra je hodně důležitá. A ne, nejsi hloupá, každá holka dřív či později dítě chce, ikdyž třeba tvé kamarádky říkají, že ne. I já to dítě chci, a nejsem nejstarší, spíš mám starosti, jak to budu zvládat. Ale urco ti fandím, at se vám to podaří ![]()
Ahojky …já měla první mimí v 16letech a přítelovi bylo 18let.Nikdy nebudem litovat toho že sme si nechali toho drobečka.Nyní je mi 21let a těšíme se na brášku kterého porodime za pár týdnů.
Držím ti moc palečky a věřím, že to zvládnete. ![]()
Tady je n ázev našeho deníčku.Maminkou v 16letech
ahoj no muzu se zeptat jak si to v tech 16letech zvladala?a co porod mela si hodne tezky? ![]()
to maš pravdu ta duvěra no
uvidime co a jak.ale musi to byt krasny pocit jak roste brisko a vsechno okolo toho maleho spuntika jak roste jak se uci chodit a tak ![]()
Školu jsem řádně nedodělala…A porod byl úžasnej ikdyž trval 19,5hodin…Mám skvělého chlapa, který se o nás postaral a jsem ráda že ho mám.V 16letech to sice nebylo moc lehké…každej blbě čumí,ale mě to bylo jedno.....jsem pyšná na našeho synka, a jsem velice ráda, že jsem si ho nechala. ![]()
ahojky mě je za 5 dní 18 a s přítelem se už druhý měsíc snažíme o mimčo.. můžu se k vám přidat i když nejsem maminka? ![]()
Já bych se chtěla taky přidat… sice mi je 21 ale myslím že na dnešní dobu jsem snad jeětě hodně mladá… A tedy taky se jen zatím snažíme bezúspěšně ![]()
Holky vy které se snažíte.....Držím vám opravdu palečky ať vám to brzy výjde a ať na vašem testíku se brzy objeví ty krásné // plné štěstí.