Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky až to nebudete čekat tak to příjde…My to měli taky tak
…v říjnu 2009 sme vysadili prášky a v lednu,když už jsem si šla pro nové prášky jelikož sme na tom byli špatně,my DR. oznámila že jsme těhu.
Jj věřím tomu, že to bude, když to nejmín budu čekat… ono to tak většinově funguje, když se na to člověk nesoustředí a je uvolněný tak to jde skoro samo ![]()
Já to věděla… Ne opravdu zase nechcem na to s přítelem tlačit… at jsme v pohodě ono to pajk prý jde vše líp… chjo už se blíží pátek a to jdu na 12tku a to i v sobotu jak mě se nechce ![]()
to víš že jo… ach ju taky bych to chtěla poznat, ale pořád nic ![]()
ahojky vim o cem mluvis taky jsem mela stejny pocity jako ty… 3mesice pred 18tinama jsem otehotnela a vsichni se mnou nesouhlasili ze si miminko necham a pak jsem mela obavy i sama jestli vse zvladnu.Ale muj prvni syn prisel na svet a vse se obratilo vsichni meli radost a ja materstvi zvladala…stejne jako starsi maminky … Nezalezi na veku ale zda se cejtis byt maminkou…Ted je mi 22 a mam druhe ditko a jsem stastna maminka…Drzim ti palce a nestresovat se maminko
![]()
chtela sem se zeptat takze skolu si nebudes nejak dodelavat?
Ale jo…chtěla bych.Stále nad tím přemýšlím.....jenže teď když bude to malé tak nevím.
ahojky holky tak se hlásím mezi Vás je mi 17 a v lednu mi bude 18 ted první měsíc již neberu antikoncepci a s přítelem s kterým jsem již 4 roky a pořád nám to skvěle klape se snažíme o mimí
já vím je to brzo ale na dítě se cítím připravená.teď jdu do 3 rocníku na sš který chci jeste dodělat a když budu těhule tak 4 ročník dodělám idividuálně.takže všem hodně štěstíčka a doufám že vám budu moct brzy že mám // ![]()
Ivullka píše:
ahojky holky tak se hlásím mezi Vás je mi 17 a v lednu mi bude 18 ted první měsíc již neberu antikoncepci a s přítelem s kterým jsem již 4 roky a pořád nám to skvěle klape se snažíme o mimíjá vím je to brzo ale na dítě se cítím připravená.teď jdu do 3 rocníku na sš který chci jeste dodělat a když budu těhule tak 4 ročník dodělám idividuálně.takže všem hodně štěstíčka a doufám že vám budu moct brzy že mám //
držím ti palečky ![]()
Mohla bych se k vam taky pridat?je mi 17 a jsem v 5 mesici
tehotenstvi si naprosto uzivam.S pritelem mame nove zarizeny bytecek taky sme si uz koupily kocarekem a postylku
a jeste nakupuju vecicky pro mimi.Pritel se nemuze dockat uz porodu sice mu je 21 ale tesi se strasne i kdyz dela takovou praci ze se o neho i nekdy boji ze se mi neco stalo dela totiz v dole .-(a neni to dvakrat bezpecne. Tesim se jak uz budu mit porod za sebou kazdy mi rika ze to nezvladnu ze sem mlada a rikaji mi o porodu fakt hrozne veci vim ze to neni jednoduche ale snad to nejak zvladnu.:-( takze doufam ze mala poleze rychle ven
tak se zatim tady mejte .-) a mnozte se ![]()
kurňa vidím že nás tady je hodně 17 letých co buď čekají mimí nebo plánujou
to je super
my jsme se dnes s přítelem snažily mám mít zítra ovulaci ![]()
No maminky já vám to teda moc přeju a držím palce ať se zadaří
,chtěla jsem taky dítě hodně mladá,no nakonec až 25.Jenom by mě docela zajímalo jak se na to butete tvářit vy,až vám vaše milované dcerušky příjdou v 17,že čekaj mimčo.Píšu to proto že mám taky malou dceru a neumím si představit co bych dělala kdyby mi připravila takové překvápko,asi by mi z toho bylo hodně smutno.
Ale na to jsem přišla až ve 30. ![]()