Příliš mladé maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.8.10 13:10

Taky děkuji a doufám že to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
18.8.10 13:37

Holky až to nebudete čekat tak to příjde…My to měli taky tak :lol: …v říjnu 2009 sme vysadili prášky a v lednu,když už jsem si šla pro nové prášky jelikož sme na tom byli špatně,my DR. oznámila že jsme těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 21:13

Jj věřím tomu, že to bude, když to nejmín budu čekat… ono to tak většinově funguje, když se na to člověk nesoustředí a je uvolněný tak to jde skoro samo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
18.8.10 21:36

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 21:38

Já to věděla… Ne opravdu zase nechcem na to s přítelem tlačit… at jsme v pohodě ono to pajk prý jde vše líp… chjo už se blíží pátek a to jdu na 12tku a to i v sobotu jak mě se nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 20:55

to víš že jo… ach ju taky bych to chtěla poznat, ale pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.10 21:50

ahojky vim o cem mluvis taky jsem mela stejny pocity jako ty… 3mesice pred 18tinama jsem otehotnela a vsichni se mnou nesouhlasili ze si miminko necham a pak jsem mela obavy i sama jestli vse zvladnu.Ale muj prvni syn prisel na svet a vse se obratilo vsichni meli radost a ja materstvi zvladala…stejne jako starsi maminky … Nezalezi na veku ale zda se cejtis byt maminkou…Ted je mi 22 a mam druhe ditko a jsem stastna maminka…Drzim ti palce a nestresovat se maminko :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
21.8.10 18:16

chtela sem se zeptat takze skolu si nebudes nejak dodelavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
21.8.10 18:42

Ale jo…chtěla bych.Stále nad tím přemýšlím.....jenže teď když bude to malé tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivullka
21.8.10 21:09

ahojky holky tak se hlásím mezi Vás je mi 17 a v lednu mi bude 18 ted první měsíc již neberu antikoncepci a s přítelem s kterým jsem již 4 roky a pořád nám to skvěle klape se snažíme o mimí :) já vím je to brzo ale na dítě se cítím připravená.teď jdu do 3 rocníku na sš který chci jeste dodělat a když budu těhule tak 4 ročník dodělám idividuálně.takže všem hodně štěstíčka a doufám že vám budu moct brzy že mám // :-)

• Citovat
  • Upravit
759
21.8.10 21:58
Ivullka píše:
ahojky holky tak se hlásím mezi Vás je mi 17 a v lednu mi bude 18 ted první měsíc již neberu antikoncepci a s přítelem s kterým jsem již 4 roky a pořád nám to skvěle klape se snažíme o mimí :) já vím je to brzo ale na dítě se cítím připravená.teď jdu do 3 rocníku na sš který chci jeste dodělat a když budu těhule tak 4 ročník dodělám idividuálně.takže všem hodně štěstíčka a doufám že vám budu moct brzy že mám // :-)

držím ti palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivullka
22.8.10 08:59

děkují :-)

• Citovat
  • Upravit
13
22.8.10 11:27

ahojky těhule :-)

Mohla bych se k vam taky pridat?je mi 17 a jsem v 5 mesici :-)tehotenstvi si naprosto uzivam.S pritelem mame nove zarizeny bytecek taky sme si uz koupily kocarekem a postylku :-)a jeste nakupuju vecicky pro mimi.Pritel se nemuze dockat uz porodu sice mu je 21 ale tesi se strasne i kdyz dela takovou praci ze se o neho i nekdy boji ze se mi neco stalo dela totiz v dole .-(a neni to dvakrat bezpecne. Tesim se jak uz budu mit porod za sebou kazdy mi rika ze to nezvladnu ze sem mlada a rikaji mi o porodu fakt hrozne veci vim ze to neni jednoduche ale snad to nejak zvladnu.:-( takze doufam ze mala poleze rychle ven :-)tak se zatim tady mejte .-) a mnozte se :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivullka
22.8.10 12:30

kurňa vidím že nás tady je hodně 17 letých co buď čekají mimí nebo plánujou :) to je super :) my jsme se dnes s přítelem snažily mám mít zítra ovulaci :)

• Citovat
  • Upravit
rozmary
22.8.10 12:49

No maminky já vám to teda moc přeju a držím palce ať se zadaří :palec: ,chtěla jsem taky dítě hodně mladá,no nakonec až 25.Jenom by mě docela zajímalo jak se na to butete tvářit vy,až vám vaše milované dcerušky příjdou v 17,že čekaj mimčo.Píšu to proto že mám taky malou dceru a neumím si představit co bych dělala kdyby mi připravila takové překvápko,asi by mi z toho bylo hodně smutno. :cry: Ale na to jsem přišla až ve 30. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky