Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
24.8.10 13:27

Smaiky a kolik je ti let teď?To je fain,že ti zůstaly kámošky,u mě to bylo tak jako bysme mluvily každá jinou řečí 8-o ,ony o klukách a jakej byl mejdan,já na to o prdíkách o prořvaný noci,že padám na hubu a že se to nedá vydržet :roll: (měla jsem extrémně uřvaný dítě)to bohužel nelze nijak ovlivnit :mrgreen: .Takže s tím opravdu nemám nejlepší zkušenost a nikomu kdo nemusí bych to v takhle mladém věku nedoporučovala :nevim: ,to dítě už s vámi bude celý život,nikdy už nebudete mít úplnou svobodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
10.9.10 13:18
marphusha píše:
Smaiky a kolik je ti let teď?To je fain,že ti zůstaly kámošky,u mě to bylo tak jako bysme mluvily každá jinou řečí 8-o ,ony o klukách a jakej byl mejdan,já na to o prdíkách o prořvaný noci,že padám na hubu a že se to nedá vydržet :roll: (měla jsem extrémně uřvaný dítě)to bohužel nelze nijak ovlivnit :mrgreen: .Takže s tím opravdu nemám nejlepší zkušenost a nikomu kdo nemusí bych to v takhle mladém věku nedoporučovala :nevim: ,to dítě už s vámi bude celý život,nikdy už nebudete mít úplnou svobodu

Teď mi je 21let.....Svobodu mít třeba nebudeš…ale ten krásnej pocit, když to tvoje malé ti řekne mamí miluji tě. :srdce: …a nebo ..nebuď smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.10 17:41

I já patřím mezi rodiče,kteří spěchali.První dítko jsem měla v 19 a teď,ve svých 23 čekám každou chvíli druhý.Nemyslím si,že bych se o něco ochudila,ba naopak.Je to to nejkrásnější,co mě mohlo potkat.A když jsme měli potřebu někam vyrazit,poprosili jsme babičky.Máme výhodu,že jsme oba jedináčkové.Mě třeba měli taky v 17 a nemyslím si,že bych měla nějaký jiný dětství.Správným rodičem se člověk nestává věkem.
A u prvního jsem maturovala a teď začínám druhým rokem VŠ,dálkově.Zvládnout jde vše. :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.9.10 22:51

Ahojky mě je 17 a v postýlce mi leží měsíční štěstíčko které bych za nic nevyměnila!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.9.10 23:40

Monunaa

jeee už ja ti zavidim :-) me je 17 a v 13 prosince me to ceka ˇ:-/ muzu se zeptat jaky si mela porod?zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
23.9.10 11:44

Ahojky holky tak už mám dalšího prcka..jmenuje se Alexej a narodil se 15.9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
26.9.10 09:34

Ahojkii, me je 18 a v lednu by mel prijit na svet nas chlapecek..taky chci Alexe:) Jinak s temi kamaradkami souhlasím, některé zamnou chodí a stále se semnou baví, ale musím říct, že je to velmi zvlástní, jako bych se posunula nekam jinam. Ale myslim, ze to zvladnout jde. Prislo to k nam necekanne a s pritelem jsme vse promysleli, a rozhodli se ze to malické zabít nechceme. Ted bydlíme spolu a zvykáme si na sebe. Partnerovi bude 25 let, a na miminko se velmi těší, tak snad mu to vydrží, a nevykašle se na nás :). :nevim: Zatím to tak nevypadá, tak snad to tak bude pořád.
Taky jsem na tuto stránku přišla s tím, abych objevila další mladé maminky. :nevim:
Jsem z Kroměříže, kousek u Zlína. Kdyžtak se někdo ozvěte 8-) , ráda bych se s nějakou mladou maminkou seznámila :))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
26.9.10 09:35
Smaikii89 píše:
Ahojky holky tak už mám dalšího prcka..jmenuje se Alexej a narodil se 15.9…

Taky chci Alexe :jazyk: :) zatím mi to jméno všichni vymlouvají, ale já už jsme na něj tak zvyklá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
26.9.10 09:37
vanesskaa píše:
jeee už ja ti zavidim :-) me je 17 a v 13 prosince me to ceka ˇ:-/ muzu se zeptat jaky si mela porod?zatim ahoj

Ahojki, mě to čeká o měsíc později, a je mi 18. Kdyžtak napiš kdyby ses nudila na meil m.viktorinova1@seznam.cz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.9.10 16:06

Mě ho taky každej vymlouval…ale mě i manželovi se to prostě líbí…Jiak přidávám foto prcka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.9.10 16:50

Smaikii89

Gratuluji k mimi :kytka: my jsme taky chtely alexe ale budeme mit holcicku a bude anicka .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7954
26.9.10 17:04

Ahoj,

mě bude v lednu 22let, přítel má 35 a máme spolu 3 měsíčního chlapečka.
Okolí na nás ze začátku koukalo přez prsty - hlavně teda moje rodina. :roll:

Hlavní je:

• chtít to miminko!! :hug: U nás bylo plánované, ale i když se podaří neplánovaně, tak hlavní je si uvědomit, jestli ho opravdu chceš!
  • obrnit se trpělivostí, protože na mladé maminky se dnes moc pěkně lidi nekoukají :mrgreen:
  • mít bydlení
  • být aspoň trochu finančně zaopatřená
  • mít přítele/manžela kterému důvěřuješ (jestli není, tak mít někoho na koho se můžeš vždycky obrátit)
  • mít dodělanou školu (neberu VŠ, tu můžeš dodělávat i s mimčem)
  • být smířená s tím, že odcizíš kamarádům :wink:

To je asi to hlavní. 8-)
Já ničeho nelituju, Pepíčka hrozně miluji a je to to nejlepší co mě v životě potkalo!
Nikdy bych nevěřila, že můžu být někdy tak šťastná! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka marušíková
10.12.10 16:54

AHoj tak mě už je 19 let, ale syna sem porodila ve svých 17 letech. Máme svůj podkrovní byt u rodičů v rodinném baráčku a NEJSME na nikom závislý, přítelovi je 24let a normálně pracuje, tak že žije jako normální rodina. Také si dodělávám střední školu, protože sem jí měla kvůli malýmu an rok přerušenou. Jestli chceš tak mi písni na email: katka.marusikova@seznam.cz a můžeme si popovídat

• Citovat
  • Upravit
IRENAVANs
10.12.10 17:03

Mám 14 měsíční holčičku, je mi 19 pryč a malou jsem měla v 18. Nebyla plánovaná, antikoncepce ani nic podobného jsem nebrala, neboť prášky mi nesedly, lékaři diagnostikovali - alergii. Takže jsme se museli spolehnout na kondom a nebo na sebe. Příteli to jednou ujelo a už byla malá :). Nebyla plánovaná, ale chtěná!! O potratu jsem neuvažovala, protože … nepřicházel prostě v úvahu. Školu jsem si dodělala i s malou na rukách! Dnes ještě studuju dálkově, při malé. Mám jen tu nevýhodu, že přítel ačkoli má 27 let … tak je to už jen táta a expřítel! Hold, miloval svou svobodu natolik, že si nevážíl toho co doma má tak … jsem odešla. Je to složité, občas se na malou utrhnu začíná už dělat naschvály, mrzí mě to, ale jsem s ní 24hod denně, dá to zabrat. Mám pocit, že společnost mi už nic neříká a vůbec mi to nevadí, malá je usměvavé sluníčko, je to šťastné dítě, a hlavně zdravé a to je pro mě prioritní. Jednou se najde „strejda“ a pak to bude už dokonalé. Není to jednoduché … ale to není jednoduché nikdy. Ani ve 30, nebo v 25! Mateřství přináši oběti, radosti i starosti jak se říká je jen na tobě jestli jsi vyzrálá natolik, abys … to zvládla. A musíš brát v potas i to, že je možné že s miminkem zůstaneš sama.

• Citovat
  • Upravit
6
11.12.10 16:37

Tak se take hlasym k mladym maminkam.Je mi 20let :-) a pritel je o rok starsi a uz pracuje ja sem totiz jeste posledni rok ve skole,ale ukoncovat nebudu.dohodla jsem se se skolou ze pak po porodu a az se budu cejtit tak nastoupim normalne jako by nic.pac me pak cekaji jen zkousky.Jinak ja jsem uz ve 36tt :kytka: a termin mam mit podle posledniho ultrazvuku 24.12.2010 ..tak sem zvedava zda-li to tak bude :roll: a uz aby to bylo :-) protoze me vse uz tak boli :roll: a to cekani je hrozne.S pritelem uz se nemuzeme dockat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí