Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smaiky a kolik je ti let teď?To je fain,že ti zůstaly kámošky,u mě to bylo tak jako bysme mluvily každá jinou řečí
,ony o klukách a jakej byl mejdan,já na to o prdíkách o prořvaný noci,že padám na hubu a že se to nedá vydržet
(měla jsem extrémně uřvaný dítě)to bohužel nelze nijak ovlivnit
.Takže s tím opravdu nemám nejlepší zkušenost a nikomu kdo nemusí bych to v takhle mladém věku nedoporučovala
,to dítě už s vámi bude celý život,nikdy už nebudete mít úplnou svobodu
marphusha píše:
Smaiky a kolik je ti let teď?To je fain,že ti zůstaly kámošky,u mě to bylo tak jako bysme mluvily každá jinou řečí,ony o klukách a jakej byl mejdan,já na to o prdíkách o prořvaný noci,že padám na hubu a že se to nedá vydržet
(měla jsem extrémně uřvaný dítě)to bohužel nelze nijak ovlivnit
.Takže s tím opravdu nemám nejlepší zkušenost a nikomu kdo nemusí bych to v takhle mladém věku nedoporučovala
,to dítě už s vámi bude celý život,nikdy už nebudete mít úplnou svobodu
Teď mi je 21let.....Svobodu mít třeba nebudeš…ale ten krásnej pocit, když to tvoje malé ti řekne mamí miluji tě.
…a nebo ..nebuď smutná.
I já patřím mezi rodiče,kteří spěchali.První dítko jsem měla v 19 a teď,ve svých 23 čekám každou chvíli druhý.Nemyslím si,že bych se o něco ochudila,ba naopak.Je to to nejkrásnější,co mě mohlo potkat.A když jsme měli potřebu někam vyrazit,poprosili jsme babičky.Máme výhodu,že jsme oba jedináčkové.Mě třeba měli taky v 17 a nemyslím si,že bych měla nějaký jiný dětství.Správným rodičem se člověk nestává věkem.
A u prvního jsem maturovala a teď začínám druhým rokem VŠ,dálkově.Zvládnout jde vše.
![]()
Ahojky mě je 17 a v postýlce mi leží měsíční štěstíčko které bych za nic nevyměnila!!!
![]()
jeee už ja ti zavidim
me je 17 a v 13 prosince me to ceka ˇ:-/ muzu se zeptat jaky si mela porod?zatim ahoj
Ahojky holky tak už mám dalšího prcka..jmenuje se Alexej a narodil se 15.9…
Ahojkii, me je 18 a v lednu by mel prijit na svet nas chlapecek..taky chci Alexe:) Jinak s temi kamaradkami souhlasím, některé zamnou chodí a stále se semnou baví, ale musím říct, že je to velmi zvlástní, jako bych se posunula nekam jinam. Ale myslim, ze to zvladnout jde. Prislo to k nam necekanne a s pritelem jsme vse promysleli, a rozhodli se ze to malické zabít nechceme. Ted bydlíme spolu a zvykáme si na sebe. Partnerovi bude 25 let, a na miminko se velmi těší, tak snad mu to vydrží, a nevykašle se na nás
.
Zatím to tak nevypadá, tak snad to tak bude pořád.
Taky jsem na tuto stránku přišla s tím, abych objevila další mladé maminky. ![]()
Jsem z Kroměříže, kousek u Zlína. Kdyžtak se někdo ozvěte
, ráda bych se s nějakou mladou maminkou seznámila
.
Smaikii89 píše:
Ahojky holky tak už mám dalšího prcka..jmenuje se Alexej a narodil se 15.9…
Taky chci Alexe
zatím mi to jméno všichni vymlouvají, ale já už jsme na něj tak zvyklá ![]()
vanesskaa píše:
jeee už ja ti zavidimme je 17 a v 13 prosince me to ceka ˇ:-/ muzu se zeptat jaky si mela porod?zatim ahoj
Ahojki, mě to čeká o měsíc později, a je mi 18. Kdyžtak napiš kdyby ses nudila na meil m.viktorinova1@seznam.cz ![]()
Mě ho taky každej vymlouval…ale mě i manželovi se to prostě líbí…Jiak přidávám foto prcka ![]()
Gratuluji k mimi
my jsme taky chtely alexe ale budeme mit holcicku a bude anicka .-)
Ahoj,
mě bude v lednu 22let, přítel má 35 a máme spolu 3 měsíčního chlapečka.
Okolí na nás ze začátku koukalo přez prsty - hlavně teda moje rodina. ![]()
Hlavní je:
To je asi to hlavní. ![]()
Já ničeho nelituju, Pepíčka hrozně miluji a je to to nejlepší co mě v životě potkalo!
Nikdy bych nevěřila, že můžu být někdy tak šťastná! ![]()
AHoj tak mě už je 19 let, ale syna sem porodila ve svých 17 letech. Máme svůj podkrovní byt u rodičů v rodinném baráčku a NEJSME na nikom závislý, přítelovi je 24let a normálně pracuje, tak že žije jako normální rodina. Také si dodělávám střední školu, protože sem jí měla kvůli malýmu an rok přerušenou. Jestli chceš tak mi písni na email: katka.marusikova@seznam.cz a můžeme si popovídat
Mám 14 měsíční holčičku, je mi 19 pryč a malou jsem měla v 18. Nebyla plánovaná, antikoncepce ani nic podobného jsem nebrala, neboť prášky mi nesedly, lékaři diagnostikovali - alergii. Takže jsme se museli spolehnout na kondom a nebo na sebe. Příteli to jednou ujelo a už byla malá
. Nebyla plánovaná, ale chtěná!! O potratu jsem neuvažovala, protože … nepřicházel prostě v úvahu. Školu jsem si dodělala i s malou na rukách! Dnes ještě studuju dálkově, při malé. Mám jen tu nevýhodu, že přítel ačkoli má 27 let … tak je to už jen táta a expřítel! Hold, miloval svou svobodu natolik, že si nevážíl toho co doma má tak … jsem odešla. Je to složité, občas se na malou utrhnu začíná už dělat naschvály, mrzí mě to, ale jsem s ní 24hod denně, dá to zabrat. Mám pocit, že společnost mi už nic neříká a vůbec mi to nevadí, malá je usměvavé sluníčko, je to šťastné dítě, a hlavně zdravé a to je pro mě prioritní. Jednou se najde „strejda“ a pak to bude už dokonalé. Není to jednoduché … ale to není jednoduché nikdy. Ani ve 30, nebo v 25! Mateřství přináši oběti, radosti i starosti jak se říká je jen na tobě jestli jsi vyzrálá natolik, abys … to zvládla. A musíš brát v potas i to, že je možné že s miminkem zůstaneš sama.
Tak se take hlasym k mladym maminkam.Je mi 20let
a pritel je o rok starsi a uz pracuje ja sem totiz jeste posledni rok ve skole,ale ukoncovat nebudu.dohodla jsem se se skolou ze pak po porodu a az se budu cejtit tak nastoupim normalne jako by nic.pac me pak cekaji jen zkousky.Jinak ja jsem uz ve 36tt
a termin mam mit podle posledniho ultrazvuku 24.12.2010 ..tak sem zvedava zda-li to tak bude
a uz aby to bylo
protoze me vse uz tak boli
a to cekani je hrozne.S pritelem uz se nemuzeme dockat ![]()