Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
4.9.07 08:23

Noemi děkuji :) zítra si je skočím koupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.07 10:40

Noemmi druhe uz mam taky :wink: je mu pres rok,ale syna jsem mela ve veku,kdyz je to v podstate normalni :wink:
Chtela bych jeste treti.Ale jeste nevim kdy :lol:

• Citovat
  • Upravit
1713
4.9.07 11:15

Já sem k vám sice věkem už asi nepatřím, ale když zavzpomínám, tak 1. dcera se mi narodila v 19 a poctivě jsme ji s manželem naplánovali…Ostatní se mohli z toho zbláznit a nám to bylo jedno. Dneska jsme spolu od svatby 10 let a budeme mít 4. mimi.
Myslím, že je to každého věc a tomu, kdo chce ve 38 letech první dítě a nejde to, tomu fakt nezávidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
5.9.07 10:41

Nová "mladá mamina"

Ahojte holky , mohla bych se k Vám přidat? V červnu mi bylo 20, sice ještě nečekám miminko, ale s přítelem sme se v půlce srpna začali na dovolené snažit, tak držte palečky, ať co nejdřív najdu dvě // :) Nevěděla sem do které diskuze se mám zařadit, než sem našla tuhle :D My si miminko moc přejeme a připadáme si připravení. Příteli je 23 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
6.9.07 09:04

určitě se přidej…

tak ať se brzo zadaří))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.9.07 12:25

Noemi, tak napoprvní se nezadařilo :( Ty potvory přijely na den přesně. Je to docela zklamání, tak sme doufali a těšili se. Měřila sis BT nebo dělala i OVU testy? Já zatím nic takového nedělala, tak přemýšlím, jestli s tím raději začít. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
6.9.07 13:09

lucy a jak dlouho se snažíte? Já měřila BT, vypočítávala dny… Ale tak asi tušíš, kdy máš „plodné dny“, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
6.9.07 14:11

Začali jsme se snažit od začátku srpna, před 3 měsíci sem vy:,–(ila HA.Pročítala jsem tady různé diskuze a hodně holek psalo, že otěhotněly hned na první pokus.Ale každý to má jinak. Jasně,že tuším, kdy mám plodné dny :wink: Tak asi začnu s tou BT. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
6.9.07 22:20

od začátku srpna? takže jsi poprvý očekávala zda se posařilo? Tak to je v poho :)

A co vy ostatní, nic se nesdílíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.9.07 07:15

jo jo, nějak sem doufala, že by to napoprvní mohlo vyjít a ono ehjle nic. Tak sme si dali cíl, že do Vánoc snad..... :) Včera mi psala kámoška, že je ve 3. týdnu, tak sem trošku záviděla :) , ale v dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.9.07 11:23

Luccy já vy:,–(ila HA v listopadu 2006 a v únoru 2007 jsem otěhu :) to se mi ale potvrdilo až v březnu 2007.. Držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
7.9.07 11:58

Babrlino děkuji, vidím, že ty už to máš za pár :D Přeju Ti, aby všechno dobře dopadlo a narodilo se ti krásné a zdravé mimčo. Znáš pohlaví mimča?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
8.9.07 19:23

Ahoj omladino, tak co, jak je?

Tobík měl dneska teplotu, ale už spinká. No ale zítra s ním raděj budu doma, což mě docela štve.

a co tvoje žáha, bambrlíno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.9.07 11:12

Tak já se k vám taky přidám :) ..Je mi teprve 16 :oops: a jsem v 5.tt..Mimochodem, otěhotněla jsem přez HA a to jsem ji brala podstivě.. Přez víkend jsem se měla rozhodnout, ale já bych na přerušení prostě nedokázala jít..Takže i přez názory ostatních (abych si to nenechávala) jdu zítra na gyndu s tím, že si to nechám :wink: ..Přítel chce aby sem si to nechala, je mu 18..A tak jede na půl roku vydělávat korunky až do Španělska :cry: ..mno, už aby byl únor..

• Citovat
  • Upravit
7366
9.9.07 11:34

Ahoj, to jsem ráda, že nejdeš na potrat, fakt. Jsem si jsitá, že až to svoje maličké budeš držet v náručí, nikdy nebudeš litovat, že ses rozhodla takhle. Možná na tebe bude okolí koukat divně, ale měli by na tebe být spíš hrdí, že jsi schopná nést následky a rozhodla ses dítko si nechat. Aspoň teda já jsem toho názoru.

Kdybys cokoli potřebovala, tak napiš… Mě je totiž líto, že na lidi, co otěhotní takhle brzo se kouká jako na „blbý holky, co si neuměj dát pozor“. Přitom žádná antikoncepce není stoprocentní. Takže já chci tyhle lidi, co si dávají pozor, ale prostě se stalo, podpořit…

A odkud jsi?

Vy anonymvé jedni, to je tak složitý mít přezdívku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí