Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
peka83
18.5.06 20:46

Ahoj holky, myslím si, že kdysi naše babičky a i naše maminky bych řekla se vdávali v osmnácti letech a rodili v osmnácti letech. Mi bude 23 let prvního Srpna. Myslím si, že když žena otěhotní , tak je to prostě osud a má to tak být. Určitě se zvládnete postarat , ale druhá stránka věci je jestli vám někdy to dětsví nebude chybět. Ted´nemůžete nato odpovědět, protože to ještě nikdo neví.Když naše babičky dokázali odchvoat i pět dětí v tak mladém věku a ještě vydržet s jedním tvrdohlavým dědou i 80 let, tak cobyste to taky nezvládli?, Jen si berte příklad stěch starších a né stěch mladších párů, protože tobyste se zachvilinku rozváděli a prali o děti. Protože myslím si, že dnešní doba mladým a štástným párům nepřeje a tak snad je nás ještě nějaká hromádka co si myslí opak:-).Držím hodně štěstí všem mladým maminkam. Já jsme upřimně ráda, že mimi v osmnácti nemám, ikdyž každá holka poněm vtom věku zaprahne musí se hodně zamyslet nadtím jak se finančně o dítě postarat atd. Znám holku co zakaždou cenu chtěla dítě a od patnácti chrápala s klukama. Nechápu už to že spala s někým v patnácti, vždytˇstohos exu musí mít totální hovno s prominutím. No povedlo s ejí a otěhotněla. tedˇmá 17 let. byla to vyhlášená s prominutím lehká děva :lol: . A TEˇKAŽDEJ ŘÍKÁ, ŽE JE ZLATÁ MAMČA A ŽE akorát ten její přítel je nanic , takže skončí sama s dítětem. to nikdy nikdo neví jak dopadne. hodně štěstí mladé maminky a starší maminky taky.-)

• Citovat
  • Upravit
7366
3.5.07 12:51

ahoj, tak co, jsou tu ještě nějaké mladé příliš mladé maminky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
3.5.07 14:42

Jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
3.5.07 19:22

Já zatím dítě nemám (je mi 31), ale mám kamarádku (21), která má plánované miminko a je mu skvělou mámou. O věku to fakt není, pokud na to člověk má, ale dovolila bych si podotknout, že mě přišly docela kruté názory typu „mít první dítě ve čtyřiceti je divný“ „jak to bude vypadat, až s ním půjde do tanečních“… Mám kamarádku, která z mnoha důvodů nemohla dříve otěhotnět a první miminko se jí narodilo v jejích 42 letech. Takových žen určitě hodně chodí na tyhle stránky a možná by stálo za to se zamyslet, než něco takového napíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.5.07 19:32

Noemmi-jsme tu pořád :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
30.8.07 08:26

Ještě pořád???
Já jsem nějak zapomněla, ale taky jsem tu pořád :wink: …

A vůbec by mi nevadilo pokecat s mladými maminkami. S těmi co nejsou mladé a udílí nám tu své životní zkušenosti je to taky fajn, ale vy mladé, vylezte, no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.07 15:31

Re: Příliš mladé maminky

Ahoj Sarko,

mě je 18 a čekám své první dítě :) Právě jsem začala 4ročník na Obchodní akademii.. Je to težké, ale na malého se s přítelem moooc těšíme… Odsuzují mě, že nevím co je to život a že dítě není hračka.. ale já to moooc dobře vím a i kdybych neměla co jíst, tak male nakrmím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 15:53

Teda,to jsi opravdu odvážná! A abych řekla pravdu,tak jsi mě dost překvapila,protože v TAKHLE mladým věku se to dneska už opravdu nediví! Já jsem rodila před dvouma rokama ve 21 letech a to už mi každej říkal,že jsem blázen…rozhodně Ti držím moc palce a je moc fajn,že se těšíš a navíc,že v tom nejsi sama!! :D :D :D

Takže hodně štěstí ve škole i v životě! :)

• Citovat
  • Upravit
61
3.9.07 17:07

děkuji :) jsem ráda, že přítel neutekl :D ale i on se moc těší, jen máme strašného tajnůstkáře :) Mám 8týdnu do porodu a pořád nevíme co to bude, ale jsme zdraví a to je hlavní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 17:38

Tak ty už dokonce takhle brzy rodíš?? :D Já myslela,že jsi teprve v začátku! No tak to máš dobrý,že nebudeš rodit někdy v druhým pololetí,protože to už bys měla opravdu „těsně“ před maturitou!Takhle,jestli je přítel co k čemu,tak Tě na ní nechá i učit,ne?

• Citovat
  • Upravit
61
3.9.07 17:44

Budoucí manža urči.. a přinejhorším pohlídají babička s prababičkou :) Sice už ted pripadam jak tank :D ale to je tim ze jsem tak moc otekla a maly je takove spravne detatko :D :D (41cm, 1,706kg)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
3.9.07 17:55

ahoj, já jsem rodila, tyjo, kolik že mi to bylo… asi 20 8O , teď je mi 21 a malýmu 8 měsíců. Jo, a svatba byla v 18. Ale teda maturitu mám zdárně za sebou, úspěšné zkoušky na VŠ taky, pak jsem tam ale nechtěla, našla si práci, ateď jsem doma…

jako teda že se vám pletu do hovoru… Přeji hezký porod. A jak to máš se školou? Normálně tam chodíš? 8O , po porodu asi ne, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.07 17:57

Mám individuální plán… což je něco jako dálkové studium

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 18:13

no já si nedokážu představit,že by se mnou chodila do třídy holka s pupíkem!Bych jí musela pořád pozorovat… :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.9.07 18:19

Ahoj…muzu se k vam pridat?Nahodou jsem to tu nasla :lol:

Ja uz teda tak mlada nejsem(26let) ale dcerku jsem mela mesic po mych 18tych narozeninach…takze ted ji je 8 let :wink:
Skolu jsem si dadelala dalkove.Bylo to tezke,ale zvladla jsem to :wink:

Terka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky