Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
terko já myslím, že můžeš. Ty jsi vlastně zkušená mladá mamina, hmmm ![]()
Na mě taky koukali
ale pořád ty stejný otázky 40krat za 5minut mi lezli na nervy ![]()
Tak vam neco napisu na pobaveni ![]()
Kdyz sla dcera poprve do skoly,kazdy si myslel,ze jsem jeji starsi sestra anebo slecna na hlidani ![]()
Kdyz jdu s dcerou na koupaliste,tak obcas nejaky ,,mladoch,, prijde a zepta se me,jestli mam cas,kdyz vratim to dite
to fakt nevim kam
(je zajimave,ze kdyz zjisti,ze je moje,tak uz nezvou
ne ze bych o to stala
mam sveho chlapa.
Ja totiz ani na tech 26let nevypadam(teda co rika okoli,ja sama bych si rekla vice ![]()
Ale,zase na druhou stranu,najdou se i lidi,kteri si mysli,ze nemuzu byt dobra matka
jenom kvuli rokum
Jako kdyby na tom zalezelo.
Jsem velmi stastna,ze ji mam a jsem hrda na to,ze jsem to zvladla sama(teda s tatinkem od dcery) takze rodina mi nemuze rict nic(oni totiz byli proti tomu,abych si ji nechala
a ted se z ni muzou po…kakat ![]()
teda, tak to já oceňuju, žes to ustála
Já sjem taky ráda, že tu svojí rodinu mám. Ikdyž někdy je to uřvaný dítě na pěst)))
noemmi píše:
teda, tak to já oceňuju, žes to ustálaJá sjem taky ráda, že tu svojí rodinu mám. Ikdyž někdy je to uřvaný dítě na pěst)))
Ustala,ale byla to fuska(ja jsem vlastne ani na vyber moc nemela a moji rodice taky ne
Ja to zjistila az ve ctvrtem mesici a rodicum jsem to rekla az v sestem(jsem se fakt bala ![]()
Ale i kdybych mela na vyber,nechala bych si ji.
A kolik je tobe?
Babrlina nic rikat nebudes
protoze budes stastna za to svoje ditko ![]()
Terka(Budu psat jenom T. nejak na to vzdy zapominam ![]()
já jsem za něho šťastná i teď !!! Holky nevíte co proti pálení žáhy ??
Terko a proč se nezaregistruješ?
Sem psala že mi je 21, pozorně čteme děvčata, pozorně!
na pálení žáhy je třebas rennie, ale nevim jak v těh. a snad i jedlá soda??? Jo, a taky myslim vypít sklenici mlíka, sem četla v moudré knize o těhotenství
namátkou z googlu …Často maminy sužuje pálení žáhy v těhotenství. Snažte se jíst menší porce jídla častěji během dne, vyhýbat se kořeněným a tučným jídlům, kávě a kyselým doplňkům a nejezte 2 hodiny před spaním.
Noemmi a ted se stydim
ja opravdu cetla vse…ale jak porad odbiham od pocitace,tak pak neco placnu,aniz bych si to rozmyslela ![]()
Prihlasim se,ale pozdeji
az prijdu na to,jakou prezdivku(ty co jsem chtela,uz jsou pryc.
Paleni zahy neznam(opravdu me nikdy nepalila),takze neporadim.
terko to je jedno, to čtení ![]()
a ty další děti zatím neplánuješ? Já chci druhý brzo, příští rok chci zas otěhotnět, ať jsou brzo od sebe…
babrlino už máš jen chvli, vydrž… Se zeptej až půjdeš k dr. Já teda pálení žáhy taky nezažila, ale rennie máme pár tabletek doma, dávali v lékárně vzorky nových příchutí… Tak ať je líp…
teď jsem našla na internetu, že rennie fruit je možné užívat během těhotenství. Přímo tam píšou, že pomáhá v těhotenství. Tak to zkus, ani nejsou drahý.
http://www.lekynainternetu.cz/…od_1575.html