Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7366
3.9.07 19:19

terko já myslím, že můžeš. Ty jsi vlastně zkušená mladá mamina, hmmm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.07 20:43

Na mě taky koukali :D ale pořád ty stejný otázky 40krat za 5minut mi lezli na nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 20:56

Tak vam neco napisu na pobaveni :lol:

Kdyz sla dcera poprve do skoly,kazdy si myslel,ze jsem jeji starsi sestra anebo slecna na hlidani :lol:
Kdyz jdu s dcerou na koupaliste,tak obcas nejaky ,,mladoch,, prijde a zepta se me,jestli mam cas,kdyz vratim to dite 8O to fakt nevim kam :lol: (je zajimave,ze kdyz zjisti,ze je moje,tak uz nezvou 8O :lol: ne ze bych o to stala :wink: mam sveho chlapa.

Ja totiz ani na tech 26let nevypadam(teda co rika okoli,ja sama bych si rekla vice :wink:

Ale,zase na druhou stranu,najdou se i lidi,kteri si mysli,ze nemuzu byt dobra matka 8O :roll: jenom kvuli rokum :? Jako kdyby na tom zalezelo.
Jsem velmi stastna,ze ji mam a jsem hrda na to,ze jsem to zvladla sama(teda s tatinkem od dcery) takze rodina mi nemuze rict nic(oni totiz byli proti tomu,abych si ji nechala :( a ted se z ni muzou po…kakat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.9.07 20:58

To jsem byla ja Terka

• Citovat
  • Upravit
7366
3.9.07 21:00

teda, tak to já oceňuju, žes to ustála :) Já sjem taky ráda, že tu svojí rodinu mám. Ikdyž někdy je to uřvaný dítě na pěst)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 21:06
noemmi píše:
teda, tak to já oceňuju, žes to ustála :) Já sjem taky ráda, že tu svojí rodinu mám. Ikdyž někdy je to uřvaný dítě na pěst)))

Ustala,ale byla to fuska(ja jsem vlastne ani na vyber moc nemela a moji rodice taky ne :lol: :lol: Ja to zjistila az ve ctvrtem mesici a rodicum jsem to rekla az v sestem(jsem se fakt bala :oops:
Ale i kdybych mela na vyber,nechala bych si ji.
A kolik je tobe?

• Citovat
  • Upravit
61
3.9.07 21:10

Taky tě obdivuju a jsem zvědavá co budu říkat já za pár let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 21:14

Babrlina nic rikat nebudes :wink: protoze budes stastna za to svoje ditko :wink:
Terka(Budu psat jenom T. nejak na to vzdy zapominam :roll:

• Citovat
  • Upravit
61
3.9.07 21:17

já jsem za něho šťastná i teď !!! Holky nevíte co proti pálení žáhy ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
3.9.07 21:21

Terko a proč se nezaregistruješ?
Sem psala že mi je 21, pozorně čteme děvčata, pozorně!

na pálení žáhy je třebas rennie, ale nevim jak v těh. a snad i jedlá soda??? Jo, a taky myslim vypít sklenici mlíka, sem četla v moudré knize o těhotenství

namátkou z googlu …Často maminy sužuje pálení žáhy v těhotenství. Snažte se jíst menší porce jídla častěji během dne, vyhýbat se kořeněným a tučným jídlům, kávě a kyselým doplňkům a nejezte 2 hodiny před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
3.9.07 21:23

já už pomalu nejím ani rohlíky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.9.07 21:27

Noemmi a ted se stydim :roll: ja opravdu cetla vse…ale jak porad odbiham od pocitace,tak pak neco placnu,aniz bych si to rozmyslela :lol:

Prihlasim se,ale pozdeji :wink: az prijdu na to,jakou prezdivku(ty co jsem chtela,uz jsou pryc.

Paleni zahy neznam(opravdu me nikdy nepalila),takze neporadim.

• Citovat
  • Upravit
7366
4.9.07 07:46

terko to je jedno, to čtení :)
a ty další děti zatím neplánuješ? Já chci druhý brzo, příští rok chci zas otěhotnět, ať jsou brzo od sebe…

babrlino už máš jen chvli, vydrž… Se zeptej až půjdeš k dr. Já teda pálení žáhy taky nezažila, ale rennie máme pár tabletek doma, dávali v lékárně vzorky nových příchutí… Tak ať je líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.9.07 08:06

Noemi no uvídíme :) k dr. jdeme až za měsíííc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
4.9.07 08:10

teď jsem našla na internetu, že rennie fruit je možné užívat během těhotenství. Přímo tam píšou, že pomáhá v těhotenství. Tak to zkus, ani nejsou drahý.
 http://www.lekynainternetu.cz/…od_1575.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky