Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28
3.4.12 20:36

A co takhle bereš za brigády ? já taky sháním, ale vetšinou chtěj od 18, což mi zatím není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle17
8.5.12 12:16

Ahoj holky.Přečetla jsme celou tuhle diskuzi a až se divím kolik nás tu je-buď už těhotných mladých maminek nebo maminek které mimi chtějí.Mě je čerstvých 17 a miminko bych si moc přála.Bohužel mám před sebou ještě dva roky školy a tak nechci nic uspěchat.Na miminko jsem opravdu připravená a tak bych se spíš potřebovala odreagovat a nebo ..být opravdu těhu?…s přítelem rekonstruujeme byt a má slušnou práci.Problém je ta škola.Tak co myslíte,poraďte prosím. :roll:

• Citovat
  • Upravit
105
8.5.12 13:46

Nespěchej,až po škole.Dva roky utečou jako voda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle17
8.5.12 19:40

Asi máš pravdu.Hrůza je ty mateřské pudy usměrnit…miminko je zázrak a škola se dá dodělat vždycky..ach jo

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
8.5.12 19:49
@Michelle17 píše:
Asi máš pravdu.Hrůza je ty mateřské pudy usměrnit…miminko je zázrak a škola se dá dodělat vždycky..ach jo

Přítel má slušnou práci.Tak přítel investuje rekonstrukci.Bylo by rozumné první školu dodělat.Vím že studovat můžeš při mateřské,jenže v tu dobu už můžeš dělat výšku,ne? :) Jinak ty ještě nejsi na miminko finančně zajištěná,zatím by to bylo jen díky přítelovi. :) a ještě za tebe zodpovídají rodiče v 17ti.

• Citovat
  • Upravit
Michelle17
8.5.12 20:02

Tak finanční situaci bychom zvládli.Přítel má hodně dobrou práci ale máte pravdu,že bych byla závislá jenom na něm,ale tak to po dodělané škole také..třeba bych se mohla na mateřství pomalu připravovat,třeba to rychleji uteče? :)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
8.5.12 20:10

Michelle17 píšu jen svůj názor,pohled na věc jak to vidím já.Měla jsem malou ve 25ti.Dodělala jsem si školu,při VŠ pracovala,našetřila peníze a pak jsem šla do dítka a ted si užívám mateřské.Ale je to každého věc,jaké si to udělá takové to má.Po škole můžeš ještě chvíli pracovat,našetřit peníze.Vidím že jen přítel je na mimčo připravený ve všem a určitě má dodělanou školu.Myslíš že by taky šel do dítěte s nedodělanou střední školou a bez fin.prostředků a ještě ve chvíli kdy by za něj zodpovídali rodiče?Ono v 17ti a ještě 18ti opravdu nemáš kam spěchat :) ale jak chceš.Já bych se základním vzděláním do dítka nešla. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
8.5.12 20:23

A ještě jedna věc.Chtěla jsem mít pro mimčo našetřené i já,už pro ten pocit že jsem taky do toho něco investovala a nemám pro dítko jen díky někomu. :) Pak mě chlap nemůže vyčíst že do toho investoval jen on a nebo že jsem byla tak neschopná a dotovali mě rodiče.Člověk nikdy neví co chlapa napadne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Michelle17
8.5.12 20:41

Já vím a vašich názorů si cením :) Přítel má po škole a pracuje..i tak děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
Breuovi
8.5.12 20:43

Nemáš za co :)

• Citovat
  • Upravit
101
8.5.12 23:04

Ja jsem rada, že 6. června mam posledni den maturity. Jenže miminko pořad nikde :( co pomaha na otěhotněni mimo listovku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
8.5.12 23:39

Zdravim me je 20 a taky jsem tehotna :)
Hlavne se nestresuj a klidnou hlavu vsechno se potom da vyresit, pokud ale mas nervy nebo se bojis atd tak se veci tezce resi, takze se nadechni a rekni si ze vsechno bude v poradku kdyz budes v klidu :) to se pak da postavit vecem lip :)
Ja bych ti doporucila pokud jsi student s epokusit dorazit skolu jestli to jde, nebo alespon s nejakym individualnim programem.
A pokusit se s pritelem nasetrit nejaky penizky :)
Pokud potrebujes pomoc od rodicu urcite se na ne obrat, rodice by meli byt oporou a doufam ze se na ne muzes spolehnout :)
Ale urcite to zvladnes v 18 uz nejsi zadny dite a postarat se urcite o mimco dokazes a holky co si mysli ze ne nebo s eobavaji urcite to prijde ke kazdy mamine :)
Tak hodne stesti, a hlavne klidek :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 11:57

Jak tak čtu, tak vidím, že si málokdo dělá hlavu ze svých rodičů. Je mi 19 let, s přítelem (26) jsme chtěli miminko a teď jsem v 6. týdnu. Oba se těšíme a myslíme si, že jsme připraveni. Nemám ale ještě dodělanou školu a to je další důvod proč hlavně má máma bude hodně proti až se to dozví. mám strach jí to říct. nechci s ní být rozhádaná kvůli něčemu z čeho jsem já šťastná. přátelé mi říkají ať si s tím nedělám hlavu, že jí to časem přejde a obzvlášť až se to narodí. Tak moc doufám. přeji všem mladým maminkám aby je rodiče podporovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 11:59

ewelines: tobě bych pro začátek doporučovala odličovací prostředek.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
15.5.12 13:28
@_christinaW_ píše:
ewelines: tobě bych pro začátek doporučovala odličovací prostředek.. :roll: