Příliš mladé maminky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1555
2.7.14 11:27

Tak školu si dodelam i s briskem, v tom problém není. :-) když se furt ptáte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
2.7.14 11:36
@Bibi116 píše:
Tak školu si dodelam i s briskem, v tom problém není. :-) když se furt ptáte :D

To je dobře a je to velmi důležité nejen pro tebe, ale hlavně pro tvé miminko. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
2.7.14 14:23

Zítra mám další kontrolu na gynde. Asi už pošlu fotecku z ultrazvuku tatínkovi a uvidíme. :-( Držte nám palecky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
2.7.14 14:52

@Bibi116: děláš jen dobře :) s tou školou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
2.7.14 16:36

Snad vše dobře dopadne. :-) Přítel bude nejdříve vyšilovat a pak snad povolí. Každopádně je mi lépe, když jsem se svěřila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
3.7.14 12:28

Dnes jsem byla u doktora. Mimi má 5mm a co přítel na to? Řekl mi, tedy napsal, že mě má rád a zr mi nechce ublížit, ale že si chce užívat. Skončilo to tedy né nejlépe.. Mamka stále říká, že je to kus vola a že to mimi za to nemůže.. A myslí si, že se mu to v hlavě rozloží.. Ale já mu věřila a na to, že mu je 24 mé opravdu zklamal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.7.14 21:40
@hanka.br. píše:
Co bys ráda slyšela - že to bude určitě nejlepší tatínek na světě? To ti bohužel nikdo dopředu nepoví. Vypadá to, že sice má rozum v hlavě, ale pozor si nedal a těhotná už jsi. Takže jsou zbytečné veškeré stesky a musíte se k situaci postavit čelem. Mít kde bydlet, z čeho žít - miminko mít takhle brzy je spíš veliká starost.

jak víš, že si nedal pozor? Víš kolik slečen řekne příteli, že bere prášky? Když kluk věří holce, že bere prášky, tak na co by si měl dávat ještě pozor? 8o Chtělo by to číst i jeho verzi, jak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.7.14 21:49
@Janiiska píše:
jak víš, že si nedal pozor? Víš kolik slečen řekne příteli, že bere prášky? Když kluk věří holce, že bere prášky, tak na co by si měl dávat ještě pozor? 8o Chtělo by to číst i jeho verzi, jak to bylo.

Ty snad víš, že něco takového tvrdila? I kdyby. Spoléhat to, že se holka narve práškama nestačí. Možnost otěhotnět je tu i tak, pozor si dávat měl. Nebo vzít kondom přinejmenším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.7.14 22:00
@hanka.br. píše:
Ty snad víš, že něco takového tvrdila? I kdyby. Spoléhat to, že se holka narve práškama nestačí. Možnost otěhotnět je tu i tak, pozor si dávat měl. Nebo vzít kondom přinejmenším.

Aha, kolik kluků vezme kondom, když holka bere prášky? Já už teda tím pádem nevím na co ty prášky vyrábí, když je 90% nespolehlivost. a ještě do toho používat kondom. :?: Ta natikoncepce by vyšla sakra draho, prášky+ skoro denně kondomy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.7.14 22:03
@Janiiska píše:
Aha, kolik kluků vezme kondom, když holka bere prášky? Já už teda tím pádem nevím na co ty prášky vyrábí, když je 90% nespolehlivost. a ještě do toho používat kondom. :?: Ta natikoncepce by vyšla sakra draho, prášky+ skoro denně kondomy..

On ten kondom není od věci ani proti otěhotnění, když už jsme u toho. A pokud spoléhá jenom na prášky, pak se nemůže divit, že antikoncepce selže. Hodit to jen na partnerku a pak být za chudáčka zodpovědného je dost snadný. Prostě u toho byli oba, zodpovědnost za následky by měli nést taky oba. Přijde ti to nefér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.7.14 22:06
@hanka.br. píše:
On ten kondom není od věci ani proti otěhotnění, když už jsme u toho. A pokud spoléhá jenom na prášky, pak se nemůže divit, že antikoncepce selže. Hodit to jen na partnerku a pak být za chudáčka zodpovědného je dost snadný. Prostě u toho byli oba, zodpovědnost za následky by měli nést taky oba. Přijde ti to nefér?

nepřijde ti, že ta antikoncepce je poslední dobou hodně nespolehlivá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
4.7.14 22:07

@Bibi116 Je to složité, ale i přesto bys měla myslet na to dítě a až budou krizové období za tebou začni řešit výživné a vše podstatné. Přeji hodně zdravíčka a je mi to líto :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.7.14 22:07
@Janiiska píše:
nepřijde ti, že ta antikoncepce je poslední dobou hodně nespolehlivá? :think:

Mně ani ne, já se s nespolehlivou antikoncepcí setkávám jen tady. A tady ti sotva někdo přizná, že ji zapomněl, nebo nevzal záměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.7.14 22:11
@hanka.br. píše:
Mně ani ne, já se s nespolehlivou antikoncepcí setkávám jen tady. A tady ti sotva někdo přizná, že ji zapomněl, nebo nevzal záměrně.

já právě jen tady taky. V mém okolí kamarádky, atd. holky berou prášky, děti zatím nechtějí a neselhala a ušetří i za kondomy :D a ty co děti chtějí, tak musely vysadit o několik měsíců dopředu prášky, aby se tělo dalo do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.7.14 22:16

@Janiiska Pokud jsem četla pozorně, zakladatelka nikde nepíše, že brala prášky. Ono to teď ani není už podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí