Příliš mladé maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4462
1.7.14 22:08
@slavuska1 píše:
pro něj je to ještě brzo, spoustě chlapů to trvá dýl..myslím že je reálná možnost, že do týdne dorazí s kytkou :) a gratuluju k miminku :kytka:

Taky myslím :lol: Bylo by to hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
1.7.14 22:10

@DeTer To vůbec není zbytečná otázka. A hlavně nebyla směřovaná na tebe, zakladatelka buď odpoví nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
1.7.14 22:11

@Bibi116 Tohle všechno jsou úvahy, které se vedou před početím dítěte. Tobě už vlastně zbývá jenom oznámit, že jsi těhotná, počkat, jak se tatík vyjádří a pokud se vyjádří negativně, tak si rozmyslet, jestli si dítě necháš a jestli jsi schopná se o něj postarat. Předpokládám, že kdyby tě poslal na potrat a ty na něj opravdu šla, tak vás potom asi stejně nebude čekat láskyplné objetí (jsem omyslem napsala ojetí :mrgreen: ), takže je vlastně úplně jedno, co mu na to řekneš ;)

• Citovat
  • Upravit
4462
1.7.14 22:13

@hanka.br. Není zbytečná pro koho, pro tebe? A když jsme u toho a já bohužel odpověděla, tak zakladatelka se vůbec neptala, zda její zvzdělání stačí nebo ne ;) Vlastně o vzdělání nepadlo ani slovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
1.7.14 22:13

Ja každopádně a pochopitelně takhle brzy nechtěla. Ale stalo se, co teď nadělám. Je krásné přivést na svět něco, co vzniklo u vás pod srdickem. Jsem perfektní teta a hold budu maminka. Ale opravdu čistě mi jde o přítele. Ne o jeho peníze, ale o to, že chci aby malé mělo tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
1.7.14 22:17
@DeTer píše:
@hanka.br. Není zbytečná pro koho, pro tebe? A když jsme u toho a já bohužel odpověděla, tak zakladatelka se vůbec neptala, zda její zvzdělání stačí nebo ne ;) Vlastně o vzdělání nepadlo ani slovo

To jsou zbytečné dohady. Zajímala jsem se o to čistě prakticky. V případě, že by napsala, že ne a že se na to hodlá vykašlat, snažila bych se jí jenom nasměrovat k tmu, aby to nedělala, nic víc. Ono nic jiného, než nějaká praktická rada do budoucna se v tomhle případě napsat nedá. Může mi to být samozřejmě jedno, předpokládám, že zakladatelky jsem se nedotkla, tebe snad taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
1.7.14 22:17

@Bibi116 To je pochopitelné. To víš, ale tohle my ti tady neřeknem. Bud neskutečně vděčná za to, že máš täkovou mamku, která je štastná a těší se i přes to, že jste tak mladí. Napiš jak jsi dopadla a řekni mu to co nejdřív. At se můžete společně na miminko žzačít těšit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
1.7.14 22:20

Nejprve si s ním o tom v klidu promluv, když interrupci nechceš, donutit tě nemůže. Ono to je u většiny tatínku šok, pokud dítě není plánované a může se klidně i stát, že si ho nakonec zamiluje.. To se pozná časem. Pokud ale miminko chtit opravdu nebude, priprav se na to, že jako maminka bez otce to bude těžší a to ve všem. Je na tobě jak se rozhodnes, tedy rozhodnete! Ikdyz asi už máš rozhodnuto. Jen ti chci říct, že já porodila ve 20 a byla jsem na miminko sama.. Zvládla jsem to a máme tatínka nového..tím jen chci říct, že i kdyby od vás odešel, vždy se může najít jiný.. Přeji ať to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
1.7.14 23:04

Mockrat vám děkuji. Jsem vděčná za každou řadu. Příteli je 23 takže je starší. První odpověď byla, že mi dá na potrat co bude třeba, ale já mu řekla, že se s ním o potratu bavit nebudu. Teď mu tedy jen říci, že je to 1000% a že si raráška nechám. Stále si říkám pokud chce mě, bude muset přijmout i to malé, pokud ne, tak ani mě nechce.. Vím, že to nebylo plánované, ale máme na tom vinu oba dva. Zvládnout se dá vše. Miminko by mělo vše. Lásku, potřebné věci. Preci jen bude mít dva strejdy, kteří už děti doma mají. Jeden ddokonce 2.měsíční miminko. (mluvim o mých bratrech).. A doufám, že ikdyž to třeba přítel přijme negativně, tak bude vše dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.7.14 05:57

@Bibi116 pokud ma nejakou zodpovědnost, tak te v tom nenecha. Ja treba vim, ze muj pritel je takovej, ze kdyby dite nechtel a ja bych odmitla jit na potrat, tak by mu proste svedomi nedovolilo me odkopnout. Bral by to tak, ze se zkratka musi postarat. Ze za nas nese urcitou zodpovednost a nenechal by me s mimcem samotnou. No tak drzim palce at ten tvuj to vezme taky tak rozumne a pak se s tim i casem urcite srovna a nakonec bude rad, uvidis;-) drzim palec :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
2.7.14 06:42

@Bibi116: DODĚLEJ ŠKOLU IKDYBYS TAM MĚLA CHODIT S BŘÍŠKEM…
Jak já toho lituju, že nemám střední!!! Ikdyž to nebyla lenost ani že bych na ni kašlala ( fin. důvod)
Ale ty to budeš mít hold těžší.
Držím palce…
At ti to dobře dopadne s přítelem a at ti rodina zůstane oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
2.7.14 06:52

@Bibi116: :D :D je mi 18 školu nemám. Přítel je starší pracuje bydlíme spolu. :D ale připrav see třeba na variantu že ti řekne,,to není moje, nevěřím tomu'' hold i to se může stát. Tak jako třeba mě. Odpočítala jsem týdny a dny jak dlouho jsem gravidní a napsala sem mu do mobilu v kolikátem jsem týdnu kolik dní jsem těhotná a kdy mimi bylo počato. A psala sem jako za miminko.
Chlapi první prudí. Moje mamka prvni nadávala a za pár hodin už se chlubila muj otec to překousaval týden a včera se mě poprve zeptal na kočarek zda už máme. :D náherný pocit. Inak jsem v 17tt+2dny. A inak přítel byl happy a pak prudil pak zas happy pak zas brblal… Jsou horší jak baby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 07:01

A jak dlouho s přítelem jste? Jestli krátce, tak bych si nedělala moc naděje…Pokud už delší dobu, tak se třeba po první fotce z UTZ začne i těšit a bude to klapat v pohodě..my to neposoudíme..ani neznáme jeho povahu..ale přeju mnoho štěstí :)

• Citovat
  • Upravit
4462
2.7.14 07:16

@hanka.br. JIstě že nedotkla. Nejsem dnešní :mrgreen:
Jen holka řeší něco úplně jiného a tak otázku na školu bylo zbytečné otevírat, navíc i kdyby se rozhodla se školou raštit tak tady se rozhodně útchy nedočká, tak možná že lepší že neodpověděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
2.7.14 10:54

A co bys s tím chtěla nyní dělat jiného, než mu to říct? Čím dřív tím líp a už bude jen na něm, jestli se k tomu postaví jako chlap, nebo jestli ukáže, že za to nestál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí