Primark Praha wc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.21 09:07

@unuděná Kdybych to vygooglila, tak se tady neptam. Nikde jsem informaci o zachodech nenasla. Ani na havni strance, ve vybaveni je napsano pouze parkoviste, proto me napadlo napsat sem, kdyz je tu plno maminke a lidi z Prahy. Koukam, ze clovek uz se nemuze zeptat na nic, a hned je ukamenovanej za to, ze jde nakupovat levne, proc tam jedu, co me tahne pres pulku republiky, proc chci nakupovat levny hadry apod.

• Citovat
  • Upravit
53190
22.6.21 09:09
@Anonymní píše:
@unuděná Kdybych to vygooglila, tak se tady neptam. Nikde jsem informaci o zachodech nenasla. Ani na havni strance, ve vybaveni je napsano pouze parkoviste, proto me napadlo napsat sem, kdyz je tu plno maminke a lidi z Prahy. Koukam, ze clovek uz se nemuze zeptat na nic, a hned je ukamenovanej za to, ze jde nakupovat levne, proc tam jedu, co me tahne pres pulku republiky, proc chci nakupovat levny hadry apod.

Víš co, ono by ses tomu mohla naprosto snadno vyhnout například tím, že dotaz nepoložíš anonymně a nebudeš psát ty cukrblíky kolem ohledně mimina. Prostě „holky, tušíte, zda je v Primarku v Praze WC?“. A měla bys klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
22.6.21 09:09
@Anonymní píše:
@Petula306 Dekuji za nazor😄 Ja sice vubec nenapsala: jsou tam WC? Chci zam nakojit svoje dite. Jen me proste zajima, jestli tam zachody maji a treba i prebalovaci mistnost jako v plno jinych obchodakach. To je vse😄 Samozrejme nejsem debil, ktery by kojil dite ja wc.

Protože z původního příspěvku to tak vyznělo, shanis se po WC a ve stejné větě řešíš kojení. To je prostě hnus, tak se nediv té odezvě. Jestli tam máš tetu, tak si dítě nakrm a přebal u ní ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
22.6.21 09:11

Holky, ale ty záchody tam spíš nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
22.6.21 09:14
@Anonymní píše:
@unuděná Kdybych to vygooglila, tak se tady neptam. Nikde jsem informaci o zachodech nenasla. Ani na havni strance, ve vybaveni je napsano pouze parkoviste, proto me napadlo napsat sem, kdyz je tu plno maminke a lidi z Prahy. Koukam, ze clovek uz se nemuze zeptat na nic, a hned je ukamenovanej za to, ze jde nakupovat levne, proc tam jedu, co me tahne pres pulku republiky, proc chci nakupovat levny hadry apod.

Umíš se jen vztekat, když tu lidé napíší pravdu, nebo umíš i telefonovat? 255 712 679

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
22.6.21 09:15
@Anonymní píše:
@g.sandova Tyvado ja jsem se neptala na nazor o kvalite a cennosti hadru v Primarku, ale na to, jestli jsoi tam zachody.

ALe jestli sis nevšimla, tak tohle je diskuze a nikoliv placená poradna, takže ostatní diskutující mohou přidat jakýkoliv příspěvek k tématu, fakt nejsou povinni ti odpovídat jen na otázku, která je, když jsme u toho, pěkně hloupá, protože normálního člověka vůbec nenapadne varianta, že by mohl být nově otevíraný obchodní dům bez WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2963
22.6.21 09:16

Jupíí výlet do Primarku. Záchody jsou téměř všude. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14601
22.6.21 09:18
@Anonymní píše:
@Semtex Proboha,co resite? Snad je moje vec kam jedu ne? I kdybych jela do Nemecka, tak je to snad jedno ne? V Praze mam tetu, ktera maleho jeste nevidela, tak jsme si s pritelem rekli, ze si udelame vylet za ni a pri ty prilezitosti se tam mrkneme, kdyz uz to mame 2 hodiny do Prahy. Bereme to jako vylet a rozhodne nejedu ucelne nakupovat do Primarku. Ale co Vam to tady vubec rikam, je to ciste moje vec.

Twl tak já se tě tu zastávám a ještě to schytám, to je dobrý :lol: no to jsou ty internety :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15824
22.6.21 09:19
@j.a.n.i1 píše:
ALe jestli sis nevšimla, tak tohle je diskuze a nikoliv placená poradna, takže ostatní diskutující mohou přidat jakýkoliv příspěvek k tématu, fakt nejsou povinni ti odpovídat jen na otázku, která je, když jsme u toho, pěkně hloupá, protože normálního člověka vůbec nenapadne varianta, že by mohl být nově otevíraný obchodní dům bez WC.

Neboj, vsadím se, že zakladatelka už požádala adminy o uzamknutí diskuze, takový místní kolorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.21 09:21

Jestli tam jsou záchody nevím, jezdím do Drážďan a tam záchody jsou vedle. Jestli tam budeš kojit je jen tvoje věc, já nerada kojim venku, v Německu chodím kojit do přebalovací místnosti, je tam sedačka. Jinak co se hadrů v primarku týče, tak já tam jezdím ráda. Na sebe si toho moc nenakoupim, většinou spíš pyžama, ale na malé děti tam mají krásné věci. Starší i mladší mají hodně oblečení z primarku.

• Citovat
  • Upravit
36958
22.6.21 09:21

Nejbližší hezká zahrada je Františkánská (Sherwood nedoporučuji = park před hl. n.).
Průchod je je pasáží Světozor, kde se dá chvilku posadit na zmrzku, nebo U Stýblů (a také z Palackého, Myšákem, Tetou a na Jungmannovo nám.). Najdete tam i koutek pro děti :
https://mapy.cz/zakladni?…
Jinak je okolo i pár Mc Donaldů - což je klasika po celém světě - ale je to placené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
22.6.21 09:23

Nevím, jestli je v Primarku wc. Ale! Hned vedle je mekáč. V tom mekáči je to vcelku dost klidný, je tam i přítmí, takže tam bych dítě klidně nakojila. A přebalovací pult na wc je taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76580
22.6.21 09:33
@Petula306 píše:
Holky, ale ty záchody tam spíš nebudou.

nevím, neznám,
ale je fakt, že vždy přemýšlím, jakto že třeba u Lidlu nikdy nejsou wc a u Tesca a Kauflandu ano - nebo je to podle velikosti prodejny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.21 09:33

Do Primarku bych nešla ani na záchod. Natož nakupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.21 09:34
@stinga píše:
nevím, neznám,
ale je fakt, že vždy přemýšlím, jakto že třeba u Lidlu nikdy nejsou wc a u Tesca a Kauflandu ano - nebo je to podle velikosti prodejny?

My máme v Lidlu WC, ale je to ten větší. Musí to být asi podle velikosti a možností toho řetězce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák