Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já osobně na WC nebyla ale vím že je tam mají. Mají tam ceduli na WC. A kamarádka co tam byla říkala že na WC byla ![]()
To budeš kojit na záchodě?
fuj. Dyt v Praze je spousta míst, kde se dá sednout, nakojit, prebalit (i někde v parku na lavičce je to příjemnější než na záchodě). Nebo to jedete delší vzdálenost jen do toho primarku na otočku?
Ja vím, že je to OT, ale to ti stoji za to se táhnout do Prahy kvuli levnejm hadrum?
@Kriss Tina Co to zase ma byt? Ja se ptam, jestli jsou v Primarku v Praze zachody. Ne na nazor o kojeni na WC, kdyz jsem ani nerekla, ze budu kojit na WC. Cestu mame 2 hodiny do Prahy, a urcite nepobezim kojit z Primarku nekam na Petrin do parku. Dekuji za vyzivny nazor.
@g.sandova Tyvado ja jsem se neptala na nazor o kvalite a cennosti hadru v Primarku, ale na to, jestli jsoi tam zachody.
@g.sandova píše:
Ja vím, že je to OT, ale to ti stoji za to se táhnout do Prahy kvuli levnejm hadrum?
A kvůli čemu stojí za to se táhnout do Prahy? Starý baráky jsou všude, divadlo ti jezdí putovní i do vsi, řeka je taky v každý vesnici a koneckonců kafe si lze uvařit taky doma a s kamarády staci telefonovat přes whatsapp.
Když vezmu v potaz, že Primark je děsnej shit..tak teda záchody asi mít bude. Ale na záchodě bych nekojila, sedla bych si na lavičku. Vím, že tě tyhle názory nezajímají, ale já prostě musela. Pořád jsem si říkala, co za lidi musí stát tu mega frontu při otevření..a už to chápu. Na ten shit se jezdí z celé republiky ![]()
@Semtex Proboha,co resite? Snad je moje vec kam jedu ne? I kdybych jela do Nemecka, tak je to snad jedno ne? V Praze mam tetu, ktera maleho jeste nevidela, tak jsme si s pritelem rekli, ze si udelame vylet za ni a pri ty prilezitosti se tam mrkneme, kdyz uz to mame 2 hodiny do Prahy. Bereme to jako vylet a rozhodne nejedu ucelne nakupovat do Primarku. Ale co Vam to tady vubec rikam, je to ciste moje vec.
@Petula306 Dekuji za nazor😄 Ja sice vubec nenapsala: jsou tam WC? Chci zam nakojit svoje dite. Jen me proste zajima, jestli tam zachody maji a treba i prebalovaci mistnost jako v plno jinych obchodakach. To je vse😄 Samozrejme nejsem debil, ktery by kojil dite ja wc.
@Petula306 píše:
Když vezmu v potaz, že Primark je děsnej shit..tak teda záchody asi mít bude. Ale na záchodě bych nekojila, sedla bych si na lavičku. Vím, že tě tyhle názory nezajímají, ale já prostě musela. Pořád jsem si říkala, co za lidi musí stát tu mega frontu při otevření..a už to chápu. Na ten shit se jezdí z celé republiky
Hlavně ji neposílejte kojit do parku k nádraží, tam je to samej bezďák a chcanky s prominutím.
@Petula306 píše:
Když vezmu v potaz, že Primark je děsnej shit..tak teda záchody asi mít bude. Ale na záchodě bych nekojila, sedla bych si na lavičku. Vím, že tě tyhle názory nezajímají, ale já prostě musela. Pořád jsem si říkala, co za lidi musí stát tu mega frontu při otevření..a už to chápu. Na ten shit se jezdí z celé republiky
Takhle to funguje poslední dobou obecně, čím větší kejda, tím větší lidová obliba. A je jedno, jestli to je politická strana, seriál v televizi, nebo krámy v obchodě.
@Anonymní píše:
@g.sandova Tyvado ja jsem se neptala na nazor o kvalite a cennosti hadru v Primarku, ale na to, jestli jsoi tam zachody.
Calm down matko, jsi jak čertík z krabičky. Že jsou tam záchody vygooglíš během minutky i bez zakládání diskuze. Hlavně, že jsi anonymní.
A ne, na záchodě bych taky nekojila ani nepřebalovala, na to stačí kočár. Na Václaváku jsou lavičky, nevidím problém nakojit venku. Večeři si taky nedám na veřejném záchodku ![]()
@Anonymní píše:
@Semtex Proboha,co resite? Snad je moje vec kam jedu ne? I kdybych jela do Nemecka, tak je to snad jedno ne? V Praze mam tetu, ktera maleho jeste nevidela, tak jsme si s pritelem rekli, ze si udelame vylet za ni a pri ty prilezitosti se tam mrkneme, kdyz uz to mame 2 hodiny do Prahy. Bereme to jako vylet a rozhodne nejedu ucelne nakupovat do Primarku. Ale co Vam to tady vubec rikam, je to ciste moje vec.
To byla od @Semtex ironie ne?
Ahoj holky, chystam se do Prahy do Primsrku. Prisim, kdo uz tam byl, jsou tam zachody popripade nejaka prebalovaci mistnost? Jedeme trosku vetsi dalku a mam strach kvuli kojeni. Dekuji za odpoved.