Primark Praha wc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37669
22.6.21 21:06
@Anna766 píše:
Já ti to věřím hombre, ale já tam s nimi nebyla, jen jsem potom dostala fotky na pokochání.
:mavam: OK! :mavam:
To mi připomíná:
"Hej Hombre! Udělal´s do mě díru! " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.6.21 20:44
@Anonymní píše:
@g.sandova Tyvado ja jsem se neptala na nazor o kvalite a cennosti hadru v Primarku, ale na to, jestli jsoi tam zachody.

No jako sorry ale přesně proto tam jsou fronty na 2 hodiny až ke koni. Pokud jedete 2 hodiny do primarku do Prahy 8o nerozumím tomu :lol:
A pokud jste z Moravy, což doufám ze ne. Tak nechápu cestu do Prahy, když z Moravy jste za hodinu na obě strany v primarku. Jeden je dokonce hned za hranicemi za mikulovem. Ale teda jet do Prahy 2 hodiny kvůli primarku mi přijde prdlé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 22:35

@Aneeyj A kdo rika, ze jedu do Prahy kvuli Primarku??? A kde jste vzala, ze jsem z Moravy? Absolutne nechapu, co tady resite 8o

• Citovat
  • Upravit
254
28.6.21 22:57
Citace] @Anonymní píše:
@Kriss Tina Co to zase ma byt? Ja se ptam, jestli jsou v Primarku v Praze zachody. Ne na nazor o kojeni na WC, kdyz jsem ani nerekla, ze budu kojit na WC. Cestu mame 2 hodiny do Prahy, a urcite nepobezim kojit z Primarku nekam na Petrin do parku. Dekuji za vyzivny nazor.
@Anonymní píše:
@Aneeyj A kdo rika, ze jedu do Prahy kvuli Primarku??? A kde jste vzala, ze jsem z Moravy? Absolutne nechapu, co tady resite 8o

Já nemůžu za to ze někdo píše v anonymu a pak odepisuje na věci co sám psal :D

Napsala jsem pouze ze já jako Pražák fskt nechápu lidi do váží cestu 2h do primarku :lol: a nikde nepíšu ze jste z Moravy :think: jen jsem řekla ze doufám ze ne, protože jet z Moravy 2h do primarku. Na to nemá cenu ani nic psát zejo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
28.6.21 22:59

A nezlobte se za muj názor ze si klepu na čelo :pocitac:
Otevře se primark a sjíždí se celá republika do Prahy :lol: a jsou tam fronty které jsou jako fakt směšné. A přitom primark je všude kolem hranic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
27.8.21 09:26

@Russet na to se ale zakladatelka diskuze neptala, nějak nechapu komu to tady cpes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.8.21 09:30
@Aneeyj píše:
A nezlobte se za muj názor ze si klepu na čelo :pocitac:
Otevře se primark a sjíždí se celá republika do Prahy :lol: a jsou tam fronty které jsou jako fakt směšné. A přitom primark je všude kolem hranic :palec:
Šla jsem se synem do Luxoru a ty fronty jsem viděla. I teď v srpnu. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka1
27.8.21 10:26
@topazio píše: Šla jsem se synem do Luxoru a ty fronty jsem viděla. I teď v srpnu. :zed:

Jak dlouhá ta fronta byla? Chci tam vyrazit v sobotu :-/

• Citovat
  • Upravit
37669
27.8.21 11:02

Njn. Škola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velešínka1
24.9.21 08:21

Ahoj, konečně jsem vyrazila. V sobotu v 10.00 fronta žádná, ve 12:00 asi 30 m dlouhá :zed: A ty záchody tam opravdu jsou, v nejvyšším patře vedle kabinek. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák