Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anna766 píše:
Já ti to věřím hombre, ale já tam s nimi nebyla, jen jsem potom dostala fotky na pokochání.
@Anonymní píše:
@g.sandova Tyvado ja jsem se neptala na nazor o kvalite a cennosti hadru v Primarku, ale na to, jestli jsoi tam zachody.
No jako sorry ale přesně proto tam jsou fronty na 2 hodiny až ke koni. Pokud jedete 2 hodiny do primarku do Prahy
nerozumím tomu ![]()
A pokud jste z Moravy, což doufám ze ne. Tak nechápu cestu do Prahy, když z Moravy jste za hodinu na obě strany v primarku. Jeden je dokonce hned za hranicemi za mikulovem. Ale teda jet do Prahy 2 hodiny kvůli primarku mi přijde prdlé ![]()
@Aneeyj A kdo rika, ze jedu do Prahy kvuli Primarku??? A kde jste vzala, ze jsem z Moravy? Absolutne nechapu, co tady resite ![]()
@Anonymní píše:
@Aneeyj A kdo rika, ze jedu do Prahy kvuli Primarku??? A kde jste vzala, ze jsem z Moravy? Absolutne nechapu, co tady resite
Já nemůžu za to ze někdo píše v anonymu a pak odepisuje na věci co sám psal ![]()
Napsala jsem pouze ze já jako Pražák fskt nechápu lidi do váží cestu 2h do primarku
a nikde nepíšu ze jste z Moravy
jen jsem řekla ze doufám ze ne, protože jet z Moravy 2h do primarku. Na to nemá cenu ani nic psát zejo ![]()
A nezlobte se za muj názor ze si klepu na čelo ![]()
Otevře se primark a sjíždí se celá republika do Prahy
a jsou tam fronty které jsou jako fakt směšné. A přitom primark je všude kolem hranic ![]()
@Russet na to se ale zakladatelka diskuze neptala, nějak nechapu komu to tady cpes
@Aneeyj píše:Šla jsem se synem do Luxoru a ty fronty jsem viděla. I teď v srpnu.
A nezlobte se za muj názor ze si klepu na čelo
Otevře se primark a sjíždí se celá republika do Prahya jsou tam fronty které jsou jako fakt směšné. A přitom primark je všude kolem hranic
@topazio píše: Šla jsem se synem do Luxoru a ty fronty jsem viděla. I teď v srpnu.
Jak dlouhá ta fronta byla? Chci tam vyrazit v sobotu :-/
Ahoj, konečně jsem vyrazila. V sobotu v 10.00 fronta žádná, ve 12:00 asi 30 m dlouhá
A ty záchody tam opravdu jsou, v nejvyšším patře vedle kabinek. ![]()