Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@stinga nevím
ale uvažuju tak, že je to prostě obchod s hadrama a v těch moc WC nevídám.
@stinga píše:
nevím, neznám,
ale je fakt, že vždy přemýšlím, jakto že třeba u Lidlu nikdy nejsou wc a u Tesca a Kauflandu ano - nebo je to podle velikosti prodejny?
Jojo, Tesco a Kaufland wc ano, Penny a Lidl ne.
@Petula306 to je fakt, v obchodě s oblečením jsem ještě neviděla wc nikdy. Ale zase třeba v Hamleys taky toalety jsou, v hrackarstvi
pač tam chtějí ty lidi zdržet ![]()
@Petula306 píše:
@stinga nevím![]()
ale uvažuju tak, že je to prostě obchod s hadrama a v těch moc WC nevídám.
Zase treba Baumax a Hornbach prodavaji zahradni nabytek a stavebniny a WC maji. Myslim, ze to bude podle velikosti obchodu. Obchody s hadrama byvaji mensi, ale Primark, aspon predpokladam, bude dost velky.
@Anna766 píše:
To byla od @Semtex ironie ne?
Něco v tom smyslu a ani ne na zakladatelku
já naopak tvrdím, ze do Primarku jednou vleze kazdej, a kdo říká, ze ne, ten už tam byl dvakrát
![]()
@Zumpa Hele telefonovat umim, a dokonce jsem tam vcera volala nejmene 5× a nikdo to nebral ![]()
Tak je divný, že to nemají napsaný na webu. Kdesi bývalá Terranova, na dvě patra a WC tam taky nebyly. Ale to už je milion let.
@j.a.n.i1 Tak co ja vim, Newyorker v Praze je taky 3.patrovy a o tom, ze by tam bylo WC nevim.
@Anonymní píše:
@Zumpa Hele telefonovat umim, a dokonce jsem tam vcera volala nejmene 5× a nikdo to nebral
A vy tam hodláte trávit několik hodin, nebo co je za problém? Nakojíš/přebalíš než půjdete dovnitř a než bude potřeba to zopakovat, můžete být klidně u tety, ne? Navíc v okolí je spousta WC, v mekáči, restauracích.. ![]()
@Semtex píše:
Něco v tom smyslu a ani ne na zakladatelkujá naopak tvrdím, ze do Primarku jednou vleze kazdej, a kdo říká, ze ne, ten už tam byl dvakrát
![]()
![]()
![]()
Tak každý asi ne
co tam vůbec mají? Když pojedu do Prahy, tak do divadla ne nakupovat.
@unuděná píše:
A vy tam hodláte trávit několik hodin, nebo co je za problém? Nakojíš/přebalíš než půjdete dovnitř a než bude potřeba to zopakovat, můžete být klidně u tety, ne? Navíc v okolí je spousta WC, v mekáči, restauracích..
Já myslím, že teta sem byla dodatečně hozená, aby ten výlet měl hlubší smysl. Realita bude taková, že jedou cíleně do Primarku a zpět. Přeci kdyby jeli za tetou do Prahy a jen se tam chtěli podívat, tak je logické, že nakojí a přebalí u tety (a dojdou si na wc) a do Primarku vyrazí v době, kdy bude dítě spát v kočárku, teta s manželem s ním můžou venku jezdit a ona se skočí podívat do obchodu, případně se prostřídají. Neumím si představit strávit v obchodě s hadry víc než půl hodiny ![]()
@unuděná Nehodlam tak travit nekolik hodin, ale teta bydli na Barandove. Coz je tak pul hodky cesta autem. Jde mi jen o to, ze je to poprvi, co jedu vetsi dalku. Kdyz jsme jeli do Drazdan, tak nahore je parkoviste, a kdyz maly zacal brecet, tak jsem s nim vybehla mahoru do auta, nakojila a vratila se. Tady mam strach jak to tam bude. Ale to je muj problem. Nejak si poradim😄
@zrcadlo Tak to myslis blbe. Protoze teta je ucitelka ve skole, a bohuzel jsme s ni domluveny, ze bude doma az kolem 15.hod, takze mame v planu nejdriv Primark a pak az k tete. Nevim co resite😄 😄
@Anonymní píše:
@unuděná Nehodlam tak travit nekolik hodin, ale teta bydli na Barandove. Coz je tak pul hodky cesta autem. Jde mi jen o to, ze je to poprvi, co jedu vetsi dalku. Kdyz jsme jeli do Drazdan, tak nahore je parkoviste, a kdyz maly zacal brecet, tak jsem s nim vybehla mahoru do auta, nakojila a vratila se. Tady mam strach jak to tam bude. Ale to je muj problem. Nejak si poradim😄
A on ten Primark spadne, že tam musíš jet při návštěvě tety. Počkala bych, až dítě bude moct pohlídat a zašla bych si tam vyčůraná sama.
@Anonymní píše:
A kde budete parkovat? Kolem Václaváku je to samá modrá zóna. Ale ok, dejme tomu. Tak dojedete, nakojíš a přebalíš v autě a pak máš určitě alespoň hoďku na obchod, abyste se zase vrátili k autu ne?
Přijde mi, že z toho děláš dost kovbojku. My běžně jezdili na celodenní výlety do lesa, kde nebylo WC natož přebalovací pult a takové drama jsem z toho teda nedělala ![]()