Primark Praha wc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
22.6.21 10:37
@unuděná píše:
Ani já ne. Nevěřím, že bude kvalitativně srovnatelný s tím německým. Je to jako Kinder čokoláda. Tváří se to stejně, stojí to stejně, ale kvalita je v Čechách nesrovnatelně horší. Protože prostě Češi jsou ochotný to kupovat i tak :zed:

Tak je to se vším. Jezdila jsem občas na nákupy do Německa. Teď se po roce opět chystám na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.6.21 10:38
@Russet píše:
Přebalit a nakojit může i na lavičce. Stačí se natočit a zakrýt rameno plenou, aby se náhodou někdo nemohl pohoršovat. Taky nechápu, co řeší. Leda by šopovala od rána.

Na Václaváku se přece chodí kojit do té baby friendly banky, ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.6.21 10:39
@topazio píše:
Tak je to se vším. Jezdila jsem občas na nákupy do Německa. Teď se po roce opět chystám na nákupy.

Byla jsem v Primarku v Londýně. Teda proti své vůli, ale chtěla jsem vyhovět. Byl to děs. To snad nebylo vhodné ani na hadr na podlahu, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.6.21 10:42
@jednoslunicko píše:
Byla jsem v Primarku v Londýně. Teda proti své vůli, ale chtěla jsem vyhovět. Byl to děs. To snad nebylo vhodné ani na hadr na podlahu, fuj.

Já jsem tam koupila jen synovi oblečení na ven, když byl menší. Jezdila jsem do Drážďan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.6.21 10:43

Na WC bych nekojila nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
22.6.21 10:45
@topazio píše:
Já jsem tam koupila jen synovi oblečení na ven, když byl menší. Jezdila jsem do Drážďan.

Jj, tam se jezdí. Já jsem jen reagovala na to, že kvalita Primarku u nás bude horší než v zahraničí. Co jsem viděla v tom Londýně, tak si nic horšího už představit neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
22.6.21 10:45
@unuděná píše:
Ani já ne. Nevěřím, že bude kvalitativně srovnatelný s tím německým. Je to jako Kinder čokoláda. Tváří se to stejně, stojí to stejně, ale kvalita je v Čechách nesrovnatelně horší. Protože prostě Češi jsou ochotný to kupovat i tak :zed:

Tak ono i ten Německý jsou hrozné hadry :D jestli tohle bude ještě horší, tak to už bude oblečení na jedno použití ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
22.6.21 10:49

Záchody jsou dneska všude ne? I když je fakt, že Lidl u nás teda záchod nemá. :mrgreen: V Primarku jsem teda nebyla, ale jestli je vedle Mekáč, tak si nakoj tam. A ještě se stihneš naobědvat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.6.21 10:52
@Myšák24 píše:
Záchody jsou dneska všude ne? I když je fakt, že Lidl u nás teda záchod nemá. :mrgreen: V Primarku jsem teda nebyla, ale jestli je vedle Mekáč, tak si nakoj tam. A ještě se stihneš naobědvat. :mrgreen:

U nás jsou dva. A ten velký Lidl WC má. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
22.6.21 10:52

@unuděná já tam nenakupuji ani v Německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
22.6.21 10:57

A kde chceš parkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@g.sandova píše:
@unuděná já tam nenakupuji ani v Německu.

Ani já ne, tyhle výlety za nákupy neprovozujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova

Holky když už je tady téma. Malé budou tři roky na pozdzim. V létě bych si s ní chtěla udělat 3 denní výlet do Prahy.

V Praze jsem sice 2 roky žila ale jako mladá holka po škole jen chodila do práce zaplavat si do fitka do barů.

Kam zajít s malou? Zoo není priorita úplně máme tu Dvůr Králové a jsme tam hodně často znám akorát tu Zoo a krtkův svět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.21 10:58

@aiwwa To jeste nevim, nekde u Hlavniho nadrazi nebo jsem koukala, ze pobliz je Lidl. Tak uvidime

• Citovat
  • Upravit
1266
22.6.21 10:59

@topazio No prosím. :mrgreen: Tak my máme asi nějaký mrňavý Lidl. Hlavně, že v Kaufu a Hypernově hajzliky mají. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák