Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@maminka189 at žebrá ale nehrají divadlo. Vždyt to mohlo být ještě víc dojemná jak o invalidu pečuje přítelkyně a ani nemůže do práce. Hele bydlíme ve městě a je tady x veterinářů a každý má jiné ceny, stačí si jen vybrat dle svých možností
. Ten pes bude chudák minimálně x měsíců ne li celý život jen proto že mu nedali vodítko ![]()
@lucenka z lásky chtěli aby se štěně proběhlo na volno ne
, kolem silnice bych na volno nenechala ani psa co poslechne na slovo ![]()
@sunshinegirl každého vec
Ale mám na to svoj názor.. ak je niekomu prednejšie zviera ako človek…
A za 2 mesiace mať vybudovaný k zvieraťu taký vzťah, že musí o tom hovoriť celá republika a robiť sa zbierka 60 tis.??
Hmm…
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:27
Hele, takze ta holka, co se tady strachovala o pejska a rikala, ze operace stala 60 tacu, je zebracka? A co to ma spolecneho s reportazi na Nove? Kdo zase na tohle prisel?? Jinak Vuittonka- krasny nick. Ja prave myslela, kolik nema prachu, ze si dovoli dat za operaci takovy balik a s timhle nickem mi to tak nejak sedelo.
@sebaanez sama tam psala že ten invalida je její přítel jen to nova nezmínila. ta jen řekla že invalida měl jedině psa, že nikoho jiného nemá a bere důchod kolem 5000
, jo ten nick byl super ![]()
@Markéta80 nezmínila Novu, ale sama napsala, že byl v televizi.
@Markéta80 a co kdyz ne, co kdyz nelze a opravdu je na tom spatne? Ja vim, ze tahle diskuze neni o me (pro rypalky)
,ale podivej se jaky ja sem mela problem kdyz sem zadala o pomoc pro malou…Kolik lidi si myslelo, ze kecam a ze se chci na dcerce jen prizivit
.To je prave ono.Je plno nepoctivich lidi co lzou a prizivuji se na lidech, co maji dobre srdce a jsou ochotny pomoct.Pak ty co nelzou nedostanou nic, protoze jim nikdo neveri…
@maminka189 to víš je to tak. Hele sama psala že mohli jít jinam za 20 000. Kdo ví jak to celé bylo
Právě že je na každym rohu podvodník tak pak se podezřívá i ten co mluví pravdu
. Známe novu že, zakladatelka to podělala že napřed vypisovala že se to stalo jejímu psu a pak najednou invalida, to je divné ne a hlavně že má kolem 5000 což byly taky kecy když mají další příjmy. To je stejné jako když napíšu že máme málo peněz protože 5 lidí živí jen manžel ale že neřeknu že beru PnP, přídavky které nám teda ted vezmou
. Když s něčim jdu do televize tak řeknu jak to je protože jinak je šance že se to provalí a provalilo se to jen její blbostí
a to je to co je právě špatně a pak už lidi nikomu neuvěří že je na tom blbě a já se nedivim ![]()
@Markéta80 To jo no.Proc vam vezmou pridavky a PNP? PNP snad sebrat nemohou ne? My si ted budeme zadat o zvyseni tak sem zvedava co dostaneme
Taky mi to přišlo dost nešťastný právě z tohohle důvodu… Včetně toho smazání diskuze… Možná kdyby to bylo od začátku prezentováno jako prosba o pomoc? Vypadá to pak dost blbě, navíc když sama upozorní na reportáž, která vyzní úplně jinak než informace, které zakladatelka do té doby předložila
Já osobně nejsem proti tomuto typu pomoci, když někdo ty peníze má a chce je dát, je to jenom jeho věc, akorát musí vědět, že se rozhoduje na základě nějakých „pokud možno“ pravdivých informací.
@maminka189 PnP ne ale přídavky na děti kvůli příjmu
. Co máte za stupeň, Tomík to ted má do února 2017
@maminka189 aha to nedali na moc dlouho vid takže to už se sami ozvali takhle brzo? tak snad to zvýší alespon na 3, pak nemusíš dokládat příjmy kvůli tomu navýšení ![]()
@Markéta80 Ne neozvali, budu si zadat samanod sebe na doporuceni socialni pracovnice a cf klubu.Pry by mi to mohli zvysit kvuli pegu co Tynka vcera dostala…mohlo by se to brat jako komplikace te jeji nemoci
.Jinak jsme to meli na dva roky
kdyby ho měla jako vlastní dítě, tak by ho nenechala bez vodítka (bylo to 4 měsíční štěně). Nebo ty necháváš batole běhat jak chce u rušné silnice a nebereš ho za ruku?