Případné těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
16.2.18 21:50

Tak děkuji za rady. I když pořád nechápu ty nevolnosti a bolesti břicha. Taky jsem přemýšlela, jestli je možné, že mi prášky nesedly právě po těch 3 měsících :think: no netuším.. jsem proste hrozný nervak a vše hned zvelicuju… :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
16.2.18 22:39

@Anys11 Tak ono to ani nemusí souviset s HA. Může to být stres, nějaká viróza, cokoli. A jakmile sis přečetla, jak někdo otěhotněl i přes užívání, tak je vsugerované těhotenství na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.2.18 19:15

@P4ja
Jakoby cítím ale, ze mam nafoukly podbřišek… jestli to je tím, že cvičim a trochu mi mizí ta klesající se valcha na břiše, to netuším… Mám ti takové tvrdší. Ale zase si říkám, že když HA beru, MS jsem dostala, sice byla delší a silnější, Ale dostala.. Přítel si dává pozor a já si to taky hlidam, test negativní (ale dělala jsem si ho teda asi v 6 večer :( ).. a když si vezmu, že ta HA je k tomuhle určená, aby se tomu těhotenství zabránili a ještě, když se takhle chráníme, protože jinak bychom spolu nemohli vlastně vůbec něco takovýho provozovat.. :nevim: fakt se až moc pozoruju nebo netuším… každopádně na gyndu jsem se radši objednala… a mám fakt strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
17.2.18 19:18

@Anys11 Moc se pozoruješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie