Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wendisek Nam taky zarizuje VZP Gennet, snad projdeme, to nevim, co by pak bylo dal.
@wendisek Aha
můžu se zeptat kolik vám je? pokud to není tajné
my chodíme na Obilňák ale oporti tomu co někde čtu na netu tak máme teda úplně jiné zkušenosti, možná to bude tím že prof. Ventruba je známý mých rodičů
jsme opravdu maximálně spokojeni, jak s tím že jsem tam už byla i hospit. tak přístup, informace a vše okolo za nás 110%
na helios jsme taky slyšela dobré recenze tak ať se podaří co nejdřív
@petamaj děkujiii moc no zrovna dálnice do brna je jak cesta z Keni do Konga… katastrofa… D2 je bída
ale doufám že brzo budou ty dálnice fakt už na tom testíku
Dnes sem si koupila listovku tak si šupnu vitamínky
můj si koupil zinek tak bude zobat…on je na nervy když má jíst nějaké léky nebo tak ale tady kvákat nebude
, jinak u nás taky pojištovnu vyřizuje CAR ![]()
@Dzejnula177 me je 23 manželovi 24 na Helios nedam dopustit:)
@petamaj urcite jo kdyz sem se bavila tak to vždy schválí každému
Jé taky jste mlaďuncí
a ted jste nejak začali v CARu nebo už chodíte delší dobu? @wendisek
@wendisek Jé taky jste mlaďuncí
a ted jste nejak začali v CARu nebo už chodíte delší dobu?
@Dzejnula177 ted jsme začali mam po dvou potratech v 11tt vždy sem otěhotněla rychle ale zastaví se nam srdíčko mame uz za sebou všechna vysetreni a ted čekáme aby jsme se 1.4 domluvili na stimulaci kdy zacnem pojistovnu za nas vyriruje Helios
Ahaa tý jo ta příroda nám dává teda lekce.. achjo.. moc mě mrzí co sem vám stalo, ale věřím že te už bude jenom líp
nám se nedaří už něco kolem 2 let.. a ted jsme zjistili že jsme vlastně zdraví akorát já nemám OVU teda prej jo ale slabučkou a vajíčko netačí dozrát.. a neproůchodný jeden vejcovod ale to prej ničemu nevadí, takže jsme zvolili tu „jednodušší“ metodu IUI
no uvidíme co bude..je to záhada já vždy říkám takový kteří by děti vůbec neměli mít je mají ani neví jak… (tady od nás jedna slečna v 15 už má půl roční holkčičku) nad náma v bytovce bydlí holka fetuje a má malý dítě… tak mi řekni kde je spravedlnost..
achjo ![]()
@Dzejnula177 taky si porad říkám ze je to nespravedliví ja nemam problem otehotnet ale donosit s podle všech vysledku zjistili ze mam manžel spatnou fragmentaci DNA spermii takze to je to proc to umře takze jedine IVF s pdg
@wendisek nevěš hlavu! určitě se to už brzo podaří a ty donosíš zdravé miminko!!
veřím tomu ![]()
Jinak jsme se chtela zeptat, jak to vnímá okolí? MLuvíte o tom? Co rodiče? Snad to není moc osobní kdyby ano klidně napiš do zpráv nebo nemusíš odpovídat ![]()
@Dzejnula177 v poradku vi to nasi i rodiče manžela a par našich znami h ale uplne minimum jinak ne. Ani babickam to nechceme říkat. Nasi uplne v poradku hlavne ze se na to přišlo ted a je cas to resit nez treba pak ve 30. Ten věk nemyslím nějak zle
@wendisek přesně jak u nás
naši to zažili taky umělko tak nás moc podporují!!!
od přítele mamka taky super ale s jeho otcem se nesnesu tak jsme se domluvili že mu to prostě neřekneme
jinak mě bude 23 a příteli 28
taky jsme rádi že to řešíme tak brzo než pak kdesi cosi ![]()
@Dzejnula177 takze ses trejne stara jak ja no pro me je to lepší
ze vím cem jsem a vím ze mam cas to resit. A ty si přímo z Brna