Příprava na 1. IVF - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
10.3.16 17:39

@wendisek Nam taky zarizuje VZP Gennet, snad projdeme, to nevim, co by pak bylo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 17:45

@wendisek Aha ;)můžu se zeptat kolik vám je? pokud to není tajné :) my chodíme na Obilňák ale oporti tomu co někde čtu na netu tak máme teda úplně jiné zkušenosti, možná to bude tím že prof. Ventruba je známý mých rodičů :nevim: jsme opravdu maximálně spokojeni, jak s tím že jsem tam už byla i hospit. tak přístup, informace a vše okolo za nás 110% :pankac: na helios jsme taky slyšela dobré recenze tak ať se podaří co nejdřív :hug: @petamaj děkujiii moc no zrovna dálnice do brna je jak cesta z Keni do Konga… katastrofa… D2 je bída :pocitac: ale doufám že brzo budou ty dálnice fakt už na tom testíku :potlesk: Dnes sem si koupila listovku tak si šupnu vitamínky :mrgreen: můj si koupil zinek tak bude zobat…on je na nervy když má jíst nějaké léky nebo tak ale tady kvákat nebude :cert: :lol:, jinak u nás taky pojištovnu vyřizuje CAR :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 19:21

@Dzejnula177 me je 23 manželovi 24 na Helios nedam dopustit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 19:22

@petamaj urcite jo kdyz sem se bavila tak to vždy schválí každému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 19:45

Jé taky jste mlaďuncí :dance: a ted jste nejak začali v CARu nebo už chodíte delší dobu? @wendisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 19:46

@wendisek Jé taky jste mlaďuncí :dance: a ted jste nejak začali v CARu nebo už chodíte delší dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 20:38

@Dzejnula177 ted jsme začali mam po dvou potratech v 11tt vždy sem otěhotněla rychle ale zastaví se nam srdíčko mame uz za sebou všechna vysetreni a ted čekáme aby jsme se 1.4 domluvili na stimulaci kdy zacnem pojistovnu za nas vyriruje Helios

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 20:54

Ahaa tý jo ta příroda nám dává teda lekce.. achjo.. moc mě mrzí co sem vám stalo, ale věřím že te už bude jenom líp :hug: :kytka: nám se nedaří už něco kolem 2 let.. a ted jsme zjistili že jsme vlastně zdraví akorát já nemám OVU teda prej jo ale slabučkou a vajíčko netačí dozrát.. a neproůchodný jeden vejcovod ale to prej ničemu nevadí, takže jsme zvolili tu „jednodušší“ metodu IUI :dance: no uvidíme co bude..je to záhada já vždy říkám takový kteří by děti vůbec neměli mít je mají ani neví jak… (tady od nás jedna slečna v 15 už má půl roční holkčičku) nad náma v bytovce bydlí holka fetuje a má malý dítě… tak mi řekni kde je spravedlnost.. :think: achjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 21:02

@Dzejnula177 taky si porad říkám ze je to nespravedliví ja nemam problem otehotnet ale donosit s podle všech vysledku zjistili ze mam manžel spatnou fragmentaci DNA spermii takze to je to proc to umře takze jedine IVF s pdg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 21:12

@wendisek nevěš hlavu! určitě se to už brzo podaří a ty donosíš zdravé miminko!! :srdce: :hug: veřím tomu :dance:
Jinak jsme se chtela zeptat, jak to vnímá okolí? MLuvíte o tom? Co rodiče? Snad to není moc osobní kdyby ano klidně napiš do zpráv nebo nemusíš odpovídat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 21:21

@Dzejnula177 v poradku vi to nasi i rodiče manžela a par našich znami h ale uplne minimum jinak ne. Ani babickam to nechceme říkat. Nasi uplne v poradku hlavne ze se na to přišlo ted a je cas to resit nez treba pak ve 30. Ten věk nemyslím nějak zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 22:37

@Dzejnula177 kolik je tobe? Jestli se smim zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 22:41

@wendisek přesně jak u nás :D naši to zažili taky umělko tak nás moc podporují!!! :hug: od přítele mamka taky super ale s jeho otcem se nesnesu tak jsme se domluvili že mu to prostě neřekneme :pocitac: jinak mě bude 23 a příteli 28 ;) taky jsme rádi že to řešíme tak brzo než pak kdesi cosi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 22:46

@Dzejnula177 takze ses trejne stara jak ja no pro me je to lepší :) ze vím cem jsem a vím ze mam cas to resit. A ty si přímo z Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 22:49

@wendisek nene dojíždíme @wendisek ale můj tam pracuje a tak celkově sme tam oba často :lol: vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí