Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petamaj jj presne mame dve velký prázdný pokoje mysleny jako dětský a zatím je tu prázdno ![]()
@petamaj staci dve doufam ze bude vajíček dost aby bylo i na nanuky ![]()
@wendisek vajucha budou a nanuky taky, dyt budou potreba na bratricka, nebo sesticku ![]()
hotovo! mám vše…,špinavé věci vyprány, okna, záclony, žaluzie, všechny skříně, kuch. linku, koupelnu, zimní věci vyprány založeny do komod, trouba, gril, odpady, koberce, podlahy umyty-napastovány, všechny boty vyčištěny, společné prostory v bytovce, sedačka, postele-vše vyčištěno, kytky přesazeny, radiátory vyčištěny, balkon nově natřen
musím si zatleskat
začali jsme s mamkou v 11 a v 6 zkončili… 3+1 a mám toho plné zuby! Příští týden ještě dvorek, pergolka, a vjezd do garáže a jupííííí
Jaro může přijít
a co vy holky jak jste se měli? ![]()
@Dzejnula177 teda to je mazec, to jste si pekne makly
. Ja se sem dostala az ted a koukam, ze uz vsechny asi chrupate. My byli v tom Nemecku a po ceste zpet jsme se zdrzeli u pritelovo babi. Chtela jrem Ti koupit ten prasek, ale nevedela jsem jaky, Ty ses tu neukazala
@wendisek. nene my chceme jedno mimi. Ja myslela, abyste meli mrazacky vy na sourozence ![]()
Holky dobrou zitra.
@petamaj jee tak jste si udělali hezký výlet!
prášek nevadí příště.. měla jsem snad u pr..ele vrtuli dneska
ani nevím jak jsme to stihli… Koukám že tu těšíte počet dětí… Upřímně ja budu obrovsky ráda aspoň za to jedno… a kdyby druhé tak až tak po 5.letech dřív ani ťuk:D můj říká ze on určitě zmakne na poprvé holčičku takže druhé nebude třeba no a kdyby mu to náhodou nevyšlo tak bude dělat tak aby to na další pokus vyšlo až dokud to nevyde..takže pokud to bude kluk asi můžu čekat celou armadu
osel
aaale..vždyť je to jedno hlavně ať už je s náma a je zdravé
zrovna dneska jsme se tak pohádali ze sem myslela ze sbalim psa a du k nasim
pes ale spí takže jsem si nalila sklenku vína a máme tichou domácnost
ale co..aspoň mám klid na čtení a na tady tu „drbárnu“
takteez dobrou ![]()
Dobre ráno holky preji krásnou neděli ja uz trcim v praci snad bude klid
@Dzejnula177 ty si šikulka tak to já až tak negruntovala
@petamaj tak to já si preji dve
a nejlépe aby měli rozdíl 3 let
Dobre ranko devcata
@wendisek. je ty uz ses chuderko v praci, mas dvanactku? Jaka byla vcera oslava, uzili jste si to? @Dzejnula177 nö teda ty ses dobra, nejdrive s mamcou vygruntujes cely byt a pak bys odchazela, to se jen tak nevidi
My si jdeme take pro holcicku
pritel Pavel, synek Pavlik a hadejte jake jsmeno mame pro holcicku
. samozrejme, ze bysme byli radi i za klucika. U vas je holky jasny, ze chcete deticek vic, jstd tak mladounke, ze jich muzete mit stado
My budeme stastny za jedno-nebo zad dvojcatka
?
@petamaj píše:
Dobre ranko devcata@wendisek. je ty uz ses chuderko v praci, mas dvanactku? Jaka byla vcera oslava, uzili jste si to? @Dzejnula177 nö teda ty ses dobra, nejdrive s mamcou vygruntujes cely byt a pak bys odchazela, to se jen tak nevidi
![]()
My si jdeme take pro holcicku
pritel Pavel, synek Pavlik a hadejte jake jmeno mame pro holcicku
![]()
. samozrejme, ze bysme byli radi i za klucika. U vas je holky jasny, ze chcete deticek vic, jste tak mladounke, ze jich muzete mit stado
My budeme stastny za jedno-nebo za dvojcatka
?
@petamaj kliid me to dela taky. Včera to bylo faj došla sem o půlnoci
a dnes i zitra mam dvanactku ![]()
@wendisek Ahoooj no už to bylo potřeba
jinak já mám dneska babinec tak huraaa doufám že kromě kamosek nepotkam žádného zakaznika!!
už mi ta prace leze pěkně na mozek.. @petamaj ahojky,jméno tipuju Pavlinku?
taky už máme jména vybraná
i když v skrytu duše bych si přála jiné… ![]()