Příprava na 1. IVF - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5812
12.3.16 14:32

@petamaj jj presne mame dve velký prázdný pokoje mysleny jako dětský a zatím je tu prázdno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.3.16 14:43

@wendisek. pockej co nevidet se to zacne hemzit mimiskama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.3.16 14:46

@petamaj staci dve doufam ze bude vajíček dost aby bylo i na nanuky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.3.16 15:24

@wendisek vajucha budou a nanuky taky, dyt budou potreba na bratricka, nebo sesticku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
12.3.16 15:28

@petamaj prave :) ty chces taky dve nebo víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.16 19:23

:mavam: hotovo! mám vše…,špinavé věci vyprány, okna, záclony, žaluzie, všechny skříně, kuch. linku, koupelnu, zimní věci vyprány založeny do komod, trouba, gril, odpady, koberce, podlahy umyty-napastovány, všechny boty vyčištěny, společné prostory v bytovce, sedačka, postele-vše vyčištěno, kytky přesazeny, radiátory vyčištěny, balkon nově natřen :potlesk: musím si zatleskat :potlesk: začali jsme s mamkou v 11 a v 6 zkončili… 3+1 a mám toho plné zuby! Příští týden ještě dvorek, pergolka, a vjezd do garáže a jupííííí :dance: :dance: Jaro může přijít :-) a co vy holky jak jste se měli? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.3.16 23:15

@Dzejnula177 teda to je mazec, to jste si pekne makly 8o. Ja se sem dostala az ted a koukam, ze uz vsechny asi chrupate. My byli v tom Nemecku a po ceste zpet jsme se zdrzeli u pritelovo babi. Chtela jrem Ti koupit ten prasek, ale nevedela jsem jaky, Ty ses tu neukazala :,( @wendisek. nene my chceme jedno mimi. Ja myslela, abyste meli mrazacky vy na sourozence :lol:
Holky dobrou zitra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.3.16 23:54

@petamaj jee tak jste si udělali hezký výlet! ;) prášek nevadí příště.. měla jsem snad u pr..ele vrtuli dneska :D ani nevím jak jsme to stihli… Koukám že tu těšíte počet dětí… Upřímně ja budu obrovsky ráda aspoň za to jedno… a kdyby druhé tak až tak po 5.letech dřív ani ťuk:D můj říká ze on určitě zmakne na poprvé holčičku takže druhé nebude třeba no a kdyby mu to náhodou nevyšlo tak bude dělat tak aby to na další pokus vyšlo až dokud to nevyde..takže pokud to bude kluk asi můžu čekat celou armadu :zed: osel :D aaale..vždyť je to jedno hlavně ať už je s náma a je zdravé :palec: :srdce: zrovna dneska jsme se tak pohádali ze sem myslela ze sbalim psa a du k nasim :pocitac: :cert: pes ale spí takže jsem si nalila sklenku vína a máme tichou domácnost :mrgreen: ale co..aspoň mám klid na čtení a na tady tu „drbárnu“ :hug: :D takteez dobrou :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
13.3.16 07:12

Dobre ráno holky preji krásnou neděli ja uz trcim v praci snad bude klid :) @Dzejnula177 ty si šikulka tak to já až tak negruntovala :) @petamaj tak to já si preji dve :) a nejlépe aby měli rozdíl 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.3.16 08:08

Dobre ranko devcata :kytka: @wendisek. je ty uz ses chuderko v praci, mas dvanactku? Jaka byla vcera oslava, uzili jste si to? @Dzejnula177 nö teda ty ses dobra, nejdrive s mamcou vygruntujes cely byt a pak bys odchazela, to se jen tak nevidi 8o :mrgreen: My si jdeme take pro holcicku :lol: pritel Pavel, synek Pavlik a hadejte jake jsmeno mame pro holcicku :lol: :P. samozrejme, ze bysme byli radi i za klucika. U vas je holky jasny, ze chcete deticek vic, jstd tak mladounke, ze jich muzete mit stado :D My budeme stastny za jedno-nebo zad dvojcatka :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.3.16 08:10
@petamaj píše:
Dobre ranko devcata :kytka: @wendisek. je ty uz ses chuderko v praci, mas dvanactku? Jaka byla vcera oslava, uzili jste si to? @Dzejnula177 nö teda ty ses dobra, nejdrive s mamcou vygruntujes cely byt a pak bys odchazela, to se jen tak nevidi 8o :mrgreen: My si jdeme take pro holcicku :lol: pritel Pavel, synek Pavlik a hadejte jake jmeno mame pro holcicku :lol: :P. samozrejme, ze bysme byli radi i za klucika. U vas je holky jasny, ze chcete deticek vic, jste tak mladounke, ze jich muzete mit stado :D My budeme stastny za jedno-nebo za dvojcatka :)?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.3.16 08:13

Jezizmarja me z toho telefonu trefi 8o Co to zas jee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
13.3.16 09:06

@petamaj kliid me to dela taky. Včera to bylo faj došla sem o půlnoci :) a dnes i zitra mam dvanactku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
13.3.16 09:46

@wendisek Ahoooj no už to bylo potřeba :D jinak já mám dneska babinec tak huraaa doufám že kromě kamosek nepotkam žádného zakaznika!! :cert: už mi ta prace leze pěkně na mozek.. @petamaj ahojky,jméno tipuju Pavlinku? :D taky už máme jména vybraná :D i když v skrytu duše bych si přála jiné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.3.16 09:48

@wendisek. tak to musis mit dnes narocnou sichtu, coo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie