Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petamaj jo taky prudi nejradši bych ho už zabila
On je zvyklej porad neco delat kdyz ne v praci tak doma na domečku a nebo kolem ale ted je protivnej ![]()
@MoncaD Taktez Te vitam
2 roky snazeni je taky dlouha doba, chjo. Muzu se optat..Ty jsi otehotnela az po te laparce?
Známá mi právě říkala ze měsíc, ale to nevadí…třeba se nám zadari na tom iui..jsem rada ze tady o tom si muzu pokecat z nekym kdo taky na to jde /půjde…příští týden by jsme mneli jít na kontrolu vajíček a pak mi dají hormony nebo aspoň se zmiňoval o tom..můžu se zeptat kde chodite?
@MoncaD ja navstevuji Helios v Brně aspon můžete iui my jedine ivf:)
Petamaj ano.. koncem května jsem byla na laparoskopii a v srpnu den po mých narozeninách jsem měla znovu do nemocnice jelikož jsem mnela mimodelozni.
@wendisek To se zas srovna, holt to bude nejaky cas trvat, nez se da po uraze do kupy a ruka se mu poradne uzdravi.
@MoncaD aha to je ale podle mého CARu blbost šance 50%… Já mám jeden vejcovod nepruchodny a řekli mi ze to na to nemá vliv..ze to problém není takže asi tak… Myslím si že pokud je aspoň trošku možnost zkusit něco min náročného než IVF mělo by se to zkusit..To ti tady asi řekněme všechny každopádně si myslím že pokud iui nevyjde napoprvé je možná škoda hned se hnát do ivf… Možná jenom můj názor… Nevím co na to @wendisek @petamaj?
Wendisek…tak řekli jsme mu to ze to chceme zkusit aspoň 1×…jako kdybych neměla žádný vejcovod taky by mi nic jiného nezbylo..
@MoncaD ja jsem toho samyho nazoru, jako Dzejnula177,zkusila bych par IUI, nehnala bych se hned do IVF, pokud to neni nevyhnutelne, nebo pokud Te netlaci treba vek..
@MoncaD my navstevujeme Gennet v Liberci a jsme oba take spokojeni, doufam, ze nebudu za mesic mluvit jinak ![]()
@petamaj no nastesti už ptevazujem doma, koupené v hypermanganovem roztoku tak kdyz jsme se bavili se znamim který ho osetruje na chirde by to vydel do konce března a může do prace.
jezus jak me bavi se v tom vždycky vrtat ![]()
@petamaj @wendisek holky sleduju ze ty chlapy máme všechny stejné
když nemůžou něco dělat je zle.. me by tak zajímalo co by dělali kdyby museli třeba většinu času jako ženské v tehu. trávit v nemocnici
to bychom se z nich asi zbláznili…
![]()
@Dzejnula177 ja bych šla taky do iui pokud jde o méně náročnou věc ivf az v krajní mezi u nas je problem s genetikou, fragmentaci DNA spermii takže to by u iui neslo u te genetiky to musí resit jinak mame jen 15% zdravich tak musí vybrat tu nejlepší jinak se zas bude opakovat zt
@wendisek tyjo ja bych se zblaznila, ja bych se nikomu koho mam rada v tom bebinku rejpat nemohla
No jo jenze Ty mas na to skolu, to je neco jinyho.