Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petamaj…proto jsem tady pro nějaké informace, jinak o věku to je taky za pár měsíců mám 30 a manželovi bude 34
@MoncaD Dobry ranko
info a rady ßbirame vsechny, od toho tu jsme, abysme si navzajem predavali zkusenosti a podporovali se. Je ty ses taky jeste mlada, opravdu bych na IVF zatim nespechala. Je mi moc lito, ze Tve 1.tehu dopadlo spatne. ![]()
Dobré ráno, chceme právě zkusit to iui možná že to zkusíme vícekrát, půjdeme tedkom na naše první tak že se domluvíme tam co a jak.
@petamaj dobré rano preji a hlavne pěkný den
včera už jsem spala. Ano necháme to osudu ono to dopadne samo
copak v Německu?
Dobrý ráno dámy
normálně sleduju ze jsem na tady te diskuzi asi závislá… Byla jsem v 6 se psem a hned musela reagovat na zprávu no konec se mnou… @petamaj vem me s sebooou na nakupyyyyy
jinak teda nevím proč se bavíme o víc pokusech když nám to určitě všem vyjde napoprvé
…já sem dneska od rána doma tak protivna a můj mi říká zas ty hormony tvoje ze uz ve středu vid.. říkám a počkej až budu tehu a on mi říká Nooo tak te zavřu do klece a hodím na to deku nebo ty už teď ses někdy na zabití natož pak
![]()
@Dzejnula177 jooo to me ten můj říká taky a hlavne brble ne na mou naladu ale stále na mobil v ruce kdyz sedím na miminku. Ale chápe ze me to dodává dobrou naladu
ja dnes uklidim, vecer jedeme na narozeniny a zítra do prace ![]()
Nazdarek holky
dneßka je tak kraßne a ja od rana trcim u plotny
a varim a pecu. @Dzejnula177
ja jsem si rikala, coze v sobotu strasis uz od 6h
Chystame se na vetsi nakup-potraviny, drogerii atd. mame to kousek a je to tam kvalitnejsi, jak u nas.
Příspěvek upraven 12.03.16 v 10:08
@wendisek muj taky brbla, ze furt datluju na tel.,puvodne mel za to, ze honim chlapy
. Tak jsem mu ukazala ty svoje chlapy-Vas
. to koukal. Ty jdes zitra pracovat, to dnes nebudeß moct moc slavit, vid ![]()
Jo holky fakt je naprosto jasny, ze nam to vyjde napoprvy ![]()
@wendisek všichni stejní sleduju
@petamaj to věřím…a závidím ja bych nakupovala vsechno… Dala bych snad milion za německý prací prášek..
tady u náš to je bída..Jinak jižní morava zataženo a celkem fouká..me čeká dneska úklid a mamka se nabídla ze mi pomůže tak sem ráda…
byla sem na HSG A ta kontr. látka mi udělala neplechu… Tak mě bolelo bricho a měla tam zánět a nasa mamka to moc prožívá všechno tak že mi pomůže s úklidem před velikonocema
a ziitra babinec s holkama už se nemůžu dočkat ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám. Tento měsíc začínám se stimulací a příští měsíc jdu na IVF u Apolináře. Teď v pondělí bych měla mít ještě ovulku, tak se na mě v caru podívaj a pak hned začneme.. Je to vše hrozně narychlo, zjistili mi neprůchodnost vejcovodů. Teď pořád řešíme, jestli zavést jedno nebo dvě embryjka.. jak jste na tom vy? mám strach, ale věřím, že za měsíc už budu maminkou:)
@zuzacuzak vitam Te mezi nami
. Taky jsem mela nepruch. vejcovody, doporucili mi je odstranit, kvuli riz. mimodeloz. pri IVF.Tobe je nechaly?
Dzejnula tady v Lbc je krasne, nejradsi bych sla neco delat na zahradku. Kdy jsi byla na Hsg, ted nekdy?
@petamaj tak to nic takového neříkala.. nevím, v pondělí jdu k jinému dr, tak jsem zvědavá, co mi řekne.. teď mě zas ještě překvapilo, že vy tady píšete o tom, že se měsíc musí čekat na schválení pojišťovnou a to mi ta doktorka taky vůbec neříkala, říkala, že se stimulací můžeme začít ještě tenhle měsíc a ať v pondělí přijdu na kontrolu, načteme si základní informace a domluvíme se, co dál..
@zuzacuzak me taky nerikali nic o měsíci schválení neboj on si to car dela sám my musíme s @petamaj cekat spis měsíc potom na genetiku nez vysetri embrya ![]()
@zuzacuzak Treba ty vejcovody nemas tak moc poßkozene, jako jsem mela nejspis ja, takhle mas porad moznost otehu i prirozene, plno holkam se to povedlo az kdyz se zaclo resit IVF. S tou pojistovnou ti nevim, oni musi schvalit, ze Ti prispejou na leky atd. pokud nejsi samoplatce. Me v CAR rekli, tak do 14dnu, zalezi na poj.,kterou mas.