Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Devcata nas nedelni hodobozovej obed, zkousim to poslat i s fotkou, ale aßi se mi tam nevlozila ![]()
@Dzejnula177 to já taky ne já chodim jen do heliosu nikde jinde sem nebyla
u nas taky dělali vse měli jsme i u spermiogranu fragmentaci a DNA
@petamaj psala jsem ti zprávu kukni
@wendisek no právě my taky uplně vše, dr. nám řekl že je zbytečné něoc zoušet a pak teprv zkoumat porč to vlastně teda nevyšlo.. když tomu by se dalo předejít všema vyšetření napoprvé
takže u mě vlastně akorát stávkuje ovu tak těžko říct, možná jak který dr.?
ale je to zajímavé.. fakt že jo každopádně jsem ráda za to že mam vše.. ted už s emužem soustředit přímo „na věc“
ale celkem mě zaráží že slečně nebo paní nedělali imuno..??..
to je přece hodně důležité…
já bych si to asi vyžádala nenechala bych se odbít. ![]()
@Dzejnula177 píše:
tý jo vidíš my máme státní CAR a máme úplně všechna možná vyšetření jako je třeba i partnerova urologietak ted pak už fakt nevím
kdo o tom rozhoduje nebo jak to teda vlastně je?
![]()
![]()
no j chodím taky do státního - k Apolináři, tak uvidíme, co nám budou dělat teď, ale třeba urologii partnerovi nedělali, protože se tam přímo léčí, tak jim stačilo jen co jim řekl, že bere, jaký má problém a víc to neřešili..
Ja jsem hotovej umelec
jak se sem vkladaj fotky z tel. z galerie, umite to devcata? Jinak me vsechny vys. delali taky automaticky, aby se nedelali zbytecny hokusy pokusy, asi ale zalezi na. kazdem CAR, jake maji postupy.
Holky me v te práci asi dnes mrfne me videt vedeni tak nevim, nevim me asi zavrou do blázince
@wendisek slusiva fotecka
. Ty budes nejspis ta tmavovlaska, ze ![]()
@petamaj jasny to je komega pecovatelnten druhej trosku zábava v praci musí byt
@Jsemztohojelen. Od kdy stimulujes? Jak tve telo snasi hormony atd?
@wendisek chacha,nejsem teda samochvalici se typ, ale fakt byl mnamka ![]()