Příprava na 1. IVF - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5812
10.3.16 22:52

@Dzejnula177 taky dojíždí oba tam pracujeme :)mame to nějak 35 km nebij urco se nam obou do léta podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 22:56

@wendisek jojo :D super, kdepak pracujete? Jiank mě už mrdá trošku tak jsem zkoušela těhotenskou kalkulačku kdyby to ted náhodou vyšlo tak termín by mi vycházel 22.12 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: fakt se bavím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 23:00

@Dzejnula177 ja pracuji v domově pro seniory. A můj dela v servise hosek pitstop:) a co ty no to se dobre bavis :D ja kdyz to vyjde tak by se stejne embryjko melo zavádět az v cervnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 23:09

@wendisek ajoo :potlesk: ja mam kadeřnictví ;) a můj ve Franklin eletric, to není zas za tak dlouho červenn to uteče jak voda a verim tomu že na testu najdeš dvě dálnice :dance: půjdeš nějak na neschopenku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 23:12

@Dzejnula177 jj mela sem rizikovy obě dvě dela mezi i fekcni. u to tanahni a tak nemuzu takze zas budu doma no ono nez se provede stumumace odběr atd tak to trvá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 23:28

@wendisek jasne rozumím, hlavně na sebe davej pozor!! Já si udělám volno kdy bude potřeba jen je pro mě horší to nějak říct zakaznicim.. nechci se ani zmiňovat o nějakém umělém a už vůbec ne o těhotenství pac každá vždy přijde a hned me varuje ani mi neříkej ze plánuješ mateřskou..říkám Neee nebojte :lol: ale chtěla bych pokud to bude aspoň trošku možné chodit do práce aspoň některé dny aspoň na dvě zákaznice denně.. ať už z toho ze bych se doma asi zbláznila (přestěhovali jsem se a moc lidí tu neznáme) tak i každá korunka dobrá ze jo…co si budem..navíc neplatim nájem kader. Mám vlastně u rodičů na domku pristavenou místnost takže super, takže to plánuju vždy spojit s návštěvou nebo i prespanim u nasich :lol: no uvidíme co zdraví dovolí.. každopádně po sestinedeli bych chtěla 2× tydne jenom odpoledne do práce at si babička s dědečkem taky pak užijí a já se odreaguju v praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 23:36

@Dzejnula177 treba nebuded muset byt vubec dona zalezi jaký bude mít tehu:) a uvidíš ze bude dobry kde vlastně bydlite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 23:45

@wendisek Kousek od Hodonína ;) a vy? no já to mam jasný už ted bohužel..rizikovka od prvního těhu testu :roll: mám takovou všelijakou srdeční akci občas si to srdíčko dela co chce :nevim: a aby toho nebylo málotak mam silný výhřez meziobratlové bederní ploténky což samozdřejmně všechno se sleduje :palec: akorát mi všichni hrozí nuceným předčasným vyvolaným porodem cca v 8 měsíci z důvodu váhy miminka :think: všechno se uvidí až časem, jinak na císař(at už celkovou nebo jenom od pasu dolů) se netváří moc na kariologii a na přirozený x hodinový porod zase neurochirurgie a epidural u mě neexistue skrz to že to jde do páteře a to prej neexistuje takže budu asi rodit uchem, nebo nevím teda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
10.3.16 23:55

@Dzejnula177 taky to mas pěkně slozty koukam ja mám spatnou srazlivot krve takže pred porodem warfarin abych jin nevykrvacela atd. Bydlime kousek od hustopec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
10.3.16 23:58

@wendisek jj koukám že jsme se hledali až jsme se našli :hug: :hug: :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.3.16 00:30

@Dzejnula177 jo to jo :) ale aspon ze nemusíš na ivf :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.3.16 07:57

Holky vy jste jeste tak mladounky, urcite budete mit krasna zdrava miminka :D Je dobre, ze jste to zacali resit za vcasu. U me uz je to horsi, ja mela mraky casu, uzivala si zivöta, skola, zajmy, cestovani-proste jsem se na materstvi necitila. V 26letech jsem potkala muze myho zivota, se kterym jsem zacala touzit po miminku, psoste jsem to najednou chtela. Jenze po roce zacalo byt priteli zle, zacal kolotoc vysetreni-nebudu to tady rozepisovat-dg. carcinom plic :,( Dlouhy roky jsem byla sama, pak jsem potkala soucasneho pritele, vychovavame spolu synka z jeho predchazejiciho vztahu, ale vite jak to je, touzim i po tom svem miminku. Rok jsme to zkouseli a nic,dr.nas poslal do CAR, at zbytecne neztracime cas.. Oba zdravy. Pri LSK a HSK mi zjistili, nenavratne poskozene vejcovody, jeste pred zakrokem mi vysvetlili pro a proti, tak jsem nevahala a podepsala souhlas k odstraneni. No a jsem tady. Abych pozbirala info a zkusenosti od tech, ktere IVF podstupuji, nebo se chystaji podstoupit :lol: Holky jako je vam jasny, to dame! Bude to stat hodne nerviku a sil, ale zvladnem to :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
11.3.16 08:48

@wendisek Nooo nechval dne před večerem :think: když nevyjdou nějaké pokusy Iui tak tady deme na IVF..jinak včera jsme tak kecali ze ja u toho až usnula ty jo to se mi dlouho nestalo :lol: @petamaj ale neboj stará ještě nejses tak co ;) To zvládneme vsechny :oops: budeme muset no… :lol: jinak jé mi moc líto co máš za sebou, tady se člověk dočte fakt zajímavé životní příběhy, ale věřím že už bude jenom dobře! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.3.16 09:08

@petamaj ach jo to je mi líto taky to mas složitý ja toho svýho potkala v 17 ja spolu krssbych 7 let a 13.6 to bude rok co jsme svoji mam po dvou potratech s revizi dělohy v 11tt a byl zjisten problem u manžela takze jedine ivf. Neboj to zvladnem a do léta budeme mít urcite krasny dve // co jsme tu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
11.3.16 09:09

@Dzejnula177 ja mela boční takze spat nemohla chystala sem léky atd. :) ted uz sem doma a tesim se do postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí