Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dzejnula177 taky dojíždí oba tam pracujeme
mame to nějak 35 km nebij urco se nam obou do léta podaří ![]()
@wendisek jojo
super, kdepak pracujete? Jiank mě už mrdá trošku tak jsem zkoušela těhotenskou kalkulačku kdyby to ted náhodou vyšlo tak termín by mi vycházel 22.12
fakt se bavím ![]()
@Dzejnula177 ja pracuji v domově pro seniory. A můj dela v servise hosek pitstop:) a co ty no to se dobre bavis
ja kdyz to vyjde tak by se stejne embryjko melo zavádět az v cervnu
@wendisek ajoo
ja mam kadeřnictví
a můj ve Franklin eletric, to není zas za tak dlouho červenn to uteče jak voda a verim tomu že na testu najdeš dvě dálnice
půjdeš nějak na neschopenku?
@Dzejnula177 jj mela sem rizikovy obě dvě dela mezi i fekcni. u to tanahni a tak nemuzu takze zas budu doma no ono nez se provede stumumace odběr atd tak to trvá ![]()
@wendisek jasne rozumím, hlavně na sebe davej pozor!! Já si udělám volno kdy bude potřeba jen je pro mě horší to nějak říct zakaznicim.. nechci se ani zmiňovat o nějakém umělém a už vůbec ne o těhotenství pac každá vždy přijde a hned me varuje ani mi neříkej ze plánuješ mateřskou..říkám Neee nebojte
ale chtěla bych pokud to bude aspoň trošku možné chodit do práce aspoň některé dny aspoň na dvě zákaznice denně.. ať už z toho ze bych se doma asi zbláznila (přestěhovali jsem se a moc lidí tu neznáme) tak i každá korunka dobrá ze jo…co si budem..navíc neplatim nájem kader. Mám vlastně u rodičů na domku pristavenou místnost takže super, takže to plánuju vždy spojit s návštěvou nebo i prespanim u nasich
no uvidíme co zdraví dovolí.. každopádně po sestinedeli bych chtěla 2× tydne jenom odpoledne do práce at si babička s dědečkem taky pak užijí a já se odreaguju v praci ![]()
@Dzejnula177 treba nebuded muset byt vubec dona zalezi jaký bude mít tehu:) a uvidíš ze bude dobry kde vlastně bydlite?
@wendisek Kousek od Hodonína
a vy? no já to mam jasný už ted bohužel..rizikovka od prvního těhu testu
mám takovou všelijakou srdeční akci občas si to srdíčko dela co chce
a aby toho nebylo málotak mam silný výhřez meziobratlové bederní ploténky což samozdřejmně všechno se sleduje
akorát mi všichni hrozí nuceným předčasným vyvolaným porodem cca v 8 měsíci z důvodu váhy miminka
všechno se uvidí až časem, jinak na císař(at už celkovou nebo jenom od pasu dolů) se netváří moc na kariologii a na přirozený x hodinový porod zase neurochirurgie a epidural u mě neexistue skrz to že to jde do páteře a to prej neexistuje takže budu asi rodit uchem, nebo nevím teda
![]()
@Dzejnula177 taky to mas pěkně slozty koukam ja mám spatnou srazlivot krve takže pred porodem warfarin abych jin nevykrvacela atd. Bydlime kousek od hustopec ![]()
Holky vy jste jeste tak mladounky, urcite budete mit krasna zdrava miminka
Je dobre, ze jste to zacali resit za vcasu. U me uz je to horsi, ja mela mraky casu, uzivala si zivöta, skola, zajmy, cestovani-proste jsem se na materstvi necitila. V 26letech jsem potkala muze myho zivota, se kterym jsem zacala touzit po miminku, psoste jsem to najednou chtela. Jenze po roce zacalo byt priteli zle, zacal kolotoc vysetreni-nebudu to tady rozepisovat-dg. carcinom plic
Dlouhy roky jsem byla sama, pak jsem potkala soucasneho pritele, vychovavame spolu synka z jeho predchazejiciho vztahu, ale vite jak to je, touzim i po tom svem miminku. Rok jsme to zkouseli a nic,dr.nas poslal do CAR, at zbytecne neztracime cas.. Oba zdravy. Pri LSK a HSK mi zjistili, nenavratne poskozene vejcovody, jeste pred zakrokem mi vysvetlili pro a proti, tak jsem nevahala a podepsala souhlas k odstraneni. No a jsem tady. Abych pozbirala info a zkusenosti od tech, ktere IVF podstupuji, nebo se chystaji podstoupit
Holky jako je vam jasny, to dame! Bude to stat hodne nerviku a sil, ale zvladnem to ![]()
@wendisek Nooo nechval dne před večerem
když nevyjdou nějaké pokusy Iui tak tady deme na IVF..jinak včera jsme tak kecali ze ja u toho až usnula ty jo to se mi dlouho nestalo
@petamaj ale neboj stará ještě nejses tak co
To zvládneme vsechny
budeme muset no…
jinak jé mi moc líto co máš za sebou, tady se člověk dočte fakt zajímavé životní příběhy, ale věřím že už bude jenom dobře! ![]()
@petamaj ach jo to je mi líto taky to mas složitý ja toho svýho potkala v 17 ja spolu krssbych 7 let a 13.6 to bude rok co jsme svoji mam po dvou potratech s revizi dělohy v 11tt a byl zjisten problem u manžela takze jedine ivf. Neboj to zvladnem a do léta budeme mít urcite krasny dve // co jsme tu ![]()
@Dzejnula177 ja mela boční takze spat nemohla chystala sem léky atd.
ted uz sem doma a tesim se do postele ![]()