Přírodní léčba doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1110
20.11.14 14:39

@fíkofka no přítel taky nebyl zvyklej…ale přesvědčila jsem ho at to alespoň zkusí, že uvidí zázraky. tak to teda s odporem pokousal a dělal, že se mu navaluje :D ale najednou mu bylo dobře a od té doby to káže kudy chodí: je vám blbě? vemte si kmín :D
chlapi jsou někdy jak malý děti :D
a nevypil by ani kmínovej čaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
20.11.14 14:43
@martina.se píše:
@fíkofka u popálenin záleží na stupni.. na drobné to aloe, víc bych nedávala.. jinak u nás taková ta klasika - tymiánový sirup, cibule s cukrem a pod.. naši dělají mast s konopím, ale to tu snad nemůžu ani napsat :mrgreen:

Děláme to podobně :D Můžeš, 2 nebo 3 rostlinky jsou povolené, ne?
Od rodičů známé se to teda rossemenilo po celé zahradě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
20.11.14 14:45

Případně se dá využít nějaké značky, která se bylinkami zabývá - já mám doma pro holky (na doporučení lékařky) Audiron od firmy Energy, kdyby se jim zase objevil zánět uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.11.14 15:55
@fíkofka píše:
@martina.se A tymiánový sirup asi na kašel že? :) No mast s konopím u nás nefrčí, zkoušela jsme jich několik ale vždycky jsem po tom měla vyrážku :D

jj, přesně tak, na kašel.. Já ty konopný kravinky nezkoušela, ale našim to pomáhá na klouby a tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.11.14 15:58
@avm3 píše:
Děláme to podobně :D Můžeš, 2 nebo 3 rostlinky jsou povolené, ne?
Od rodičů známé se to teda rossemenilo po celé zahradě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

povolené není nic… jen určité menší množství je jen přestupeček 8) pak už je to trestný čin a to těžko říct jestli přestává, nebo teprve začíná bejt sranda poslední dobou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
20.11.14 16:14

@Zupa

Já šalvěj nemám vlastní, tak kupuju sypanou sušenou.

Je možné, že ta jedna je nějaká okrasná?

Na netu jsem se akorát dočetla, že ve větších dávkách nebo v kombinaci s alkoholem může působit toxicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
20.11.14 16:28

@Adduše Asi vypil, jemu nevadí ta chuť, ale asi ta konzistence když to tak blbě řeknu. Brambory musím kmínovat mletým kmínem, aby se mi nepřiotrávil náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.11.14 18:49

Domácí věci

Ahoj holky, posílám odkaz na web, kde jsou dobré tipy jak dělat věci doma, určitě tam jsou aj nějaké masti, krémy apod. :)
 http://www.home-made.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
20.11.14 19:25
@Gosi píše:
povolené není nic… jen určité menší množství je jen přestupeček 8) pak už je to trestný čin a to těžko říct jestli přestává, nebo teprve začíná bejt sranda poslední dobou :twisted:

Aha, tak jsem žila v omylu :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
20.11.14 22:35
@fíkofka píše:
A matičku kupuješ nebo vyrábíš?
**

Kupuji od JUSTu. Je dobrá i na olest hlavy (namažeš malinko na spánky)a když mají děti horečku má se mazat na chodidla, ale to jem ještě nezkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
21.11.14 22:18

Máte nějakou radu co pomaha na bolest hlavy?

• Citovat
  • Upravit
5808
21.11.14 23:51
@Mi24 píše:
Máte nějakou radu co pomaha na bolest hlavy?

Kafe(bez mléka)s citronem… mě nikdy hlava tak nebolela abych to musela zkoušet, ale máti a par znamch s tím má dobrou zkušenost… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
21.11.14 23:57
@Zizalka píše:
@Zupa

Já šalvěj nemám vlastní, tak kupuju sypanou sušenou.

Je možné, že ta jedna je nějaká okrasná?

Na netu jsem se akorát dočetla, že ve větších dávkách nebo v kombinaci s alkoholem může působit toxicky.
Šalvěj divotvorná umí prej divy, ale spíš se to inhalovalo… nezkoušela jsem, něco málo jsem zaslechla a nedoporučuju… http://cs.m.wikipedia.org/wiki/Šalvěj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.11.14 20:16

@Gosi Tak ta mi doma naštěstí neroste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie