Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@anymka No právě!
Silonky se taky trhají od té doby, co zjistili, že by na těch „věčných“ prodělali kalhoty.
@Adrasteia tak ze silonek taky rostu! Kupuju si samodržící punchochy, rozhodne ne levné, a každou chvíli je vyhazuju ![]()
@Emilie píše:
Zkušenost mám asi podobnou. Na druhé straně mi to nevadí, neb jsem ten spotřebitel, který rád šatník obmění, ALE ten neobsahuje svetry za tisíce. Chci říct, tu částku prostě nedám, protože nedůvěřuji, že… to vydrží.
Jenže mně připadá např. i osm stovek za svetr dost, když vím, že po pár vypráních bude ošklivý.
Příspěvek upraven 01.12.16 v 12:12
@Petule030 píše:
Zežmolkuje ti i svetr, který si sama upleteš. Dá se koupit žmolkovač, takový přístroj, kterým pojezdíš svetry nebo mikinu a od ty žmolky odtrhne/odstřihne. A kousek vypadá skoro jako novýHorší je to s kvalitou triček. Mám pocit, že kdejací Vietnamci mají trička z pevnější látky než „značkové“ obchody
Dlouho předlouho jsem hledala kvalitní trička, až jsem narazila na obchod, kde mají kvalitní jednobarevná trička za pár korun, vysoká gramáž, super, nekroutí se po vyprání apod., jsem spokojená, ale nemají žádná se vzorem.
www.aroshop.cz
Popravdě občas máma přinese něco ze sekáče a to oblečení je kvalitou někde naprosto jinde než to co běžně koupím v obchodě. Mám nějakou neznačkovou mikinu a po pěti letech velmi častého nošení je stále velmi pěkná. Stejně tak pletené roláky a svetry. Takže ano i dnes výrobci umí vyrobit kvalitu, jen sem na východ se to dováží až jako lisy v pytlu.
@Adrasteia píše:
Dlouho předlouho jsem hledala kvalitní trička, až jsem narazila na obchod, kde mají kvalitní jednobarevná trička za pár korun, vysoká gramáž, super, nekroutí se po vyprání apod., jsem spokojená, ale nemají žádná se vzorem.
www.aroshop.cz
Typicky značka Lambeste. Kupuju jednou za čas větší množství a pak doma malujeme ![]()
Je to strašný, no. Kam se oko podívá, tam vyrůstají nová nákupní centra… jenže v nich stále ty stejné šmejďácké „značky“. Ty úvozovky proto, protože kdysi byla značka aspoň zárukou nějaké kvality. Dneska má všechno nějakou „značku“, ale stojí to všechno za prd!
Sem tam koupím něco nositelného v Orsay nebo v C&A…
@Emilie píše:
Typicky značka Lambeste. Kupuju jednou za čas větší množství a pak doma malujeme
No, přesně. Lambeste je skvělý. Holt asi začnu taky malovat. ![]()
@Black Cat píše:
Je to strašný, no. Kam se oko podívá, tam vyrůstají nová nákupní centra… jenže v nich stále ty stejné šmejďácké „značky“. Ty úvozovky proto, protože kdysi byla značka aspoň zárukou nějaké kvality. Dneska má všechno nějakou „značku“, ale stojí to všechno za prd!
Sem tam koupím něco nositelného v Orsay nebo v C&A…
Céáčko ještě občas vezmu na milost, ale do Orsay bych hodila granát. Ze všecho se do roka stal hadr, kterým bych nevytřela ani podlahu. A nestydí si říct za svetřík třeba litr. ![]()
@jakanas píše:
Popravdě občas máma přinese něco ze sekáče a to oblečení je kvalitou někde naprosto jinde než to co běžně koupím v obchodě. Mám nějakou neznačkovou mikinu a po pěti letech velmi častého nošení je stále velmi pěkná. Stejně tak pletené roláky a svetry. Takže ano i dnes výrobci umí vyrobit kvalitu, jen sem na východ se to dováží až jako lisy v pytlu.
No přesně. To jsme teda pětadvacet let po revoluci dopadli, musíme nakupovat kvalitní oblečení v sekáči. ![]()
@Tichošlápek píše:
Kupuju v espritu a bez problémuale jako šatník obmenuji - nebavilo by mne nosit pět let stejný svetr. Možná tak pak pod bundu na ven a tam je to zase fuk.
Mám z Espritu půlku skříně a žmolkuje to taky, kus od kusu, ale žmolkuje… ![]()
@Adrasteia píše:
No přesně. To jsme teda pětadvacet let po revoluci dopadli, musíme nakupovat kvalitní oblečení v sekáči.
Je to strašný no. A nejhorší je, že to oblečení v obchodech není vůbec šité na naše středoevropské postavy…
Navíc teda ta příšerná kvalita. Mě asi nejvíc vadí, že se to všechno strašně mačká! ![]()
Já mám dobrou zkušenost se značkou Marks&Spencer a z prádla pak Triumph.
@iiiv píše:
Kupuji za pár korun u vietnamců
Tak slušnější svetr u Vietnamců stojí cca pět set a když jsem to svého času zkoušla, tak ty čtyři svetry od nich vydržely pěkné cca 5 měsíců, pak letěly do popelnice. Občas se u nich dá koupit třeba to tričko, ale speciálně svetry mají Vietnamci asi v nejhorší kvalitě, co jsem za svůj život viděla - samej polyakryl a nekvalitní polyester.