Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lima69 píše:
![]()
to je strašné
![]()
někomu jí dohodíme. ty víš komu že?
![]()
Ten prevys… ty blaho
![]()
Asi zmenim profilovku ![]()
@sissi79 píše:
Ten prevys… ty blaho![]()
![]()
Asi zmenim profilovku
dovedeš si představit chlapa co by na to vlezl?
![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
probuh
otevřu diskuzi a vy toto tady
skoro mi praskl monitor
![]()
Myslíš tuhle:
*Chronická masturbace může ovlivnit mozek a chemické procesy v organismu, protože dochází k nadměrné produkci sexuálních hormonů a neurotransmiterů. Nadměrná produkce ovlivňuje každého člověka jinak, mohou variovat od únavy, bolestí pánve, změny vidění, bolesti bederní páteře, bolesti varlat, až ke ztrátě vlasů. Některé výzkumy totiž prokázaly, že nadměrná produkce testosteronu je spojená s produkcí DHT, který odpovídá za ztrátu vlasů u mužů.
Negativní efekt na osobnost má i nutkavá masturbace. Co je vůbec nutkavá masturbace? Jde o poruchu, kdy člověk řeší obtíže ve svém životě právě tím, že masturbuje. Například kdykoli se ocitne ve stresu, začne masturbovat a své reálné problémy tak odsouvá do pozadí. Dřív nebo později se ale začne nutkavá masturbace negativně odrážet ve vaší práci, vztazích, sebevědomí, ale i například finanční situaci.*
Je to ta encyklopedie, kterou myslíš?
Ale tohle je na netu přístupné všem, takže to jaksi zavřít nemůžu. Nebo jsi myslela, že to sem nemám přenášet? To se máš ale vyjádřit přesně. A proč ti to vadí? Máš problém s masturbací?
@jipo píše:
Tomu nevěřím. Viděl jsem sestřih z kamer v kuchyních v Americe, kde na jídlo třepali lupy, dávali si ho do podpaží a do rozkroku (maso na steaky), plivali na to a vrchol všeho byl, když se jeden kuchař vymočil do guláše. Bylo to jako dokument, nevypadalo to nahrané.
To, co tu popisuješ není sexuální harašení v tom smyslu, ke kterému jsem se vyjadřovala já na základě této věty:
Dne mezi vařením si to jít udělat na WC nebo šatnu a ještě u toho měl nechutný kecy ![]()
Pokud nevíš, co to sexuální harašení je, můžu použít odkaz z encyklopedie.
Co kdybyste přistihli přítele při čtení nebo přispívání na emimino? není to horší?
@Kobliha51 píše:
@elvia2Myslíš tuhle:
*Chronická masturbace může ovlivnit mozek a chemické procesy v organismu, protože dochází k nadměrné produkci sexuálních hormonů a neurotransmiterů. Nadměrná produkce ovlivňuje každého člověka jinak, mohou variovat od únavy, bolestí pánve, změny vidění, bolesti bederní páteře, bolesti varlat, až ke ztrátě vlasů. Některé výzkumy totiž prokázaly, že nadměrná produkce testosteronu je spojená s produkcí DHT, který odpovídá za ztrátu vlasů u mužů.
Negativní efekt na osobnost má i nutkavá masturbace. Co je vůbec nutkavá masturbace? Jde o poruchu, kdy člověk řeší obtíže ve svém životě právě tím, že masturbuje. Například kdykoli se ocitne ve stresu, začne masturbovat a své reálné problémy tak odsouvá do pozadí. Dřív nebo později se ale začne nutkavá masturbace negativně odrážet ve vaší práci, vztazích, sebevědomí, ale i například finanční situaci.*
Je to ta encyklopedie, kterou myslíš?
Ale tohle je na netu přístupné všem, takže to jaksi zavřít nemůžu. Nebo jsi myslela, že to sem nemám přenášet? To se máš ale vyjádřit přesně. A proč ti to vadí? Máš problém s masturbací?
od ted uvidim plesate muze uplne jinak…
![]()
Už název diskuse je strašný. Upřímně lituji muže, pro které to za znamená něco jako být přistižen při krádeži..
Ještěže já mám doma normálního chlapa. Děkuji ženským, že tu píší, jaké mají doma kretény, abych si uvědomila a vážila toho, co mám doma já.
![]()
@šmoulinka71 Bereš mi slova z úst… Vidím to s mým drahým naprosto stejně a jsem ráda, že to co se tu řeší na emiminu mi je v našem vztahu naprosto cizí. ![]()
@Heinich píše:
Už název diskuse je strašný. Upřímně lituji muže, pro které to za znamená něco jako být přistižen při krádeži..
souhlas ![]()
já u toho přítele přistihnout, tak mu ráda pomůžu ![]()
@Maculinka píše:
@šmoulinka71 Bereš mi slova z úst… Vidím to s mým drahým naprosto stejně a jsem ráda, že to co se tu řeší na emiminu mi je v našem vztahu naprosto cizí.
Viď zrovna jsem to říkala tomu svýmu, jak si ho někteří radši mastí sami, než aby se věnovali manželce. Shodli jsme se na tom, že buď jim to nesedí v sexu, nepřitahují se, nebo má každý jinou sexuální potřebu.
@šmoulinka71 píše:
Viď zrovna jsem to říkala tomu svýmu, jak si ho někteří radši mastí sami, než aby se věnovali manželce. Shodli jsme se na tom, že buď jim to nesedí v sexu, nepřitahují se, nebo má každý jinou sexuální potřebu.
A ty si to neděláš sama mimo sex??? ![]()