Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Proto02 lepší sem kvůli takovým šťouralům nic nepsat. Není to klasická žárlivost, ale když si k němu chci lehnout a on už tam má psa tak mě to logicky štve, nevím co je na tom divného, někdy to podle mě prostě přehání..
@Dája0 píše: Více
No a proc ti tak strasne vadi ze ji ma rad? Hadat se kvuli tomu, ze se mazli se psem je divny. Prece na ni nebudes zarlit a vynucovat si pozornost hadkama.
@arinecka protože mě si nevšimne, nedá mi třeba ani pusu, neobejme a jí má pořád u zadku a pusinkuje jí, objímá jí, hraje si s ní..já nechci být na místě č. 2, ale kdo tohle nezažije nebo nezažil to asi nepochopí. Nejde o to že ji má rád..
Aha, tak to pak asi chapu no. Co on na to? Nevidi to, to je jasny ze?
Já tě chápu. Tvůj přítel veškerou lásku věnuje psovi. Místo mazlení a milování s tebou se radši mazlí se psem. To je hodně špatné. Nic se nemá přehánět a bohužel tady dostaneš od lidí čouda.
@arinecka píše: Více
Ale on kvůli psovi odkopl svoji partnerku. Jak by se ti líbilo, kdyby pusinky a mazlení radši věnoval psovi než tobě. Ty by si najednou byla pro partnera neviditelná.
@arinecka říkal že si nemůže pomoct, že je to prostě teď něco nového a že je strašně roztomilá..když se naštvu tak se snaží, ale to je pozdě. Většinou se k tomu staví dobře není naštvaný nebo tak, asi to chápe, ale moc změnu tam nevidím. Pořád dokola. Včera jsme leželi u bazénu a on na lehátku se psem na sobě a já na lehátku vedle..bolí mě to
@Dája0 jak dlouho psa máte? Dost akční plemeno
Jestli je to čerstvá záležitost tak to brzo bude lepší. U nás taky vždycky kolem štěněte každý musí být. manžel taky kolikrát řekne že dřív promluvím na psy než na něj. Ale když tak koukají a čekají ![]()
@Markéta80 bude to tak cca měsíc a taky doufám že se to zlepší
@Dája0 tak se s ni mazli taky
Ať pejsek roste ke spokojenosti vás všech
A tedy doufala bych, že ji mate z dobrého vrhu, protože módnost plemene mu moc nepomohlo ( to je vždy u všech plemen ). 
Jinak JRT je tedy hodně akční pes. Jen procházky stačit nebudou. Potřebuje zaměstnat nejen nohy ale i hlavu. Naučte ho na klec ( jako místo odpočinku), pak ho můžete i chvilku nechat na hotelu a vyrazit někam na malý výlet, večeři, atd… i bez ni. JRT jsou velmi šikovný a vnímaví psi, jen pozor je to stále teriér