Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Pejskarkaa píše:
@Alušáček tak to zase bych neříkala, předsudky že jde o bojové plemeno nemám ráda. Znám jich dost a vím jaký dokážou být mazlíci.
Já nemám předsudky, ze je to bojové plemeno. Vim, ze když ho vlastní normální člověk, je z nej mazel. Par let jsem vedle pitbula spavala v posteli
Ale přesto bych si staforda, bulteriér, pitbula nikdy neporidila. Nelíbí se mi vzhledově, nevypadá vůbec roztomile, musí mít důslednou výchovu a i tak je potřeba být ve střehu aby něco neudělal jinému psovi. Často si ho pořizují pitomci aby si zvedli ego, mě jednou staford napadl mého psa, malém ho zabil.
@Pejskarkaa píše:
@Alušáček tak to zase bych neříkala, předsudky že jde o bojové plemeno nemám ráda. Znám jich dost a vím jaký dokážou být mazlíci.
Hlavne zadne bojove plemeno neexistuje ![]()
Nechapu jak o tom můžete vůbec uvažovat - garsonka je malá i pro dva lidi, natož pro psa. A že staford neni velikostí zadny pes do kabelky…
@Dája0 já tě chápu, jen nechápu když máte peníze na psa proč nejdete radši do většího kór když ste tam chtěli. Promiň to nechápu a nepochopím.
Takoveho psa mají určití lidé z určitých důvodů. Nelibi se mi ani ti psi, ani ti lidé. Nejsou v nekteré zemi zakázaní? Myslim ti psi. ![]()
@Pejskarkaa Protože tu nejsou střední byty, jsme v malém městě a ten 3+1 byl extrém kvůli energiím a našel se menší byt, kde bychom mohli i něco našetřit než zaplatit bydlení a být bez peněz. A já sama si uvědomuju, že to není dobrý nápad, ale jak mám přesvědčit přítele.
@Pejskarkaa To jsem řekla a dost se naštval, s tím, že nebude všechno vždycky po mém. Zkusím se s ním o tom ještě pobavit, ale pokud nezmění názor tak nevím. Ale rozchod nepřipadá v úvahu, přijde mi nesmysl se rozcházet kvůli psovi a jemu taky. Snad to nějak vyřešíme.
@Dája0 píše:
@Pejskarkaa Protože tu nejsou střední byty, jsme v malém městě a ten 3+1 byl extrém kvůli energiím a našel se menší byt, kde bychom mohli i něco našetřit než zaplatit bydlení a být bez peněz. A já sama si uvědomuju, že to není dobrý nápad, ale jak mám přesvědčit přítele.
Tak snad ma pritel trosku rozumu a dojde mu, ze je to hloupost ![]()
@Dája0 tak jestli vše vždy řídíš ty a on poslouchá tak možná chápu že si to chce prosadit. Tak najít větší byt a může mít psa.
@Dája0 píše:
@Markéta80 Prý na tomhle plemeni nelpí, ale chce psa hrozně moc. Já bych ho v tom bytě asi přežila, ale ty chlupy mi dost vadí a celkově je to spíš starost dle mého. Kdyby jsme měli dům tak se není o čem bavit.
Tak jsou plemena, co nelínají, nebo jen minimálně. Jak to tak poslouchám, k vám do bytu by mi sedl vipet, případně střední pudl, ale ten už může být trochu hlučný… Pokud pro Tebe pes není absolutní no go, tak bych zkusila vybrat vhodné plemeno.
K té alergii.. pokud máš náběh může se stít když budeš neustále v uzavřeném prostoru se spouštětěm alergie že se ti brutálně rozvine…
@Dája0 píše:
@Lucie_Sx Přijde mi přehnané se rozcházet kvůli psovi, neb co tím naznačujete, jinak máme skvělý vztah. A nechci, aby tu za mě někdo něco řešil, chci názor ostatních lidí co mají třeba se psem v bytě zkušenosti, od toho tu ta poradna je.
Lze se rozejit kvuli psovi, ja proste psa ani kocku do bytu nechci za zadnou cenu a kdybych nasla chlapa ktery zvire chce a byl by skvely, tak by mbe mozna zlomil ale stastna bych se psem nebyla, jedine ksyby byl 100venkovni a to by byl chudak pes, takze ano, me by pes vztah rozbil.