Přítel ignoruje má přání a nepracuje na našem vztahu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3701
10.10.25 21:46
@Mikyink píše: Více

No a chceš takhle žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
10.10.25 22:11
@schnulla píše: Více

Nulová sebeúcta a strach být sama :nevim: Protože s takovým materiálem by žádná soudná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
10.10.25 22:27

O diskusi vedle řeší, proč je pro ně IVF samé zklamání… Miminko by to přece mohlo zachránit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.10.25 00:53

@TRG největší kyd a zoufalství řešit nefunkčnost děckem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2310
11.10.25 00:56

@schnulla, @hanka.br., @WhiteCrow, že jo? Člověk I chlap se někdy nestačí divit! :D :roll: Rok se snažil, tak jsem s ním začla chodit, aby byl klid… V tom duchu mi to vyznívá.

@Mikyink, není to tak? Myslíš, že by si vůbec všiml, kdybys jednoho dne nepřišla domů? Bohužel jsou lidé včetně tebe zřejmě, co si myslí, že když se něco řekne desetkrát nebo padesátkrát, že se tak opravdu stane. Ale takhle to nefunguje. :nevim: Jako největší problém vidím ten mobil. Sebrat a zabavit, uvidíme, co se bude dít. :mrgreen: Kdo bude mít přednost. :D Trošku ho chápu, sám taky nejsem zrovna expert na vymýšlení výletů, ale zase se snažím po svém, aspoň ty kytky nosím…

No co, tady podle mě není rady :nevim:. Nechat být. Ať se s tím svým mobilem třeba ožení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
11.10.25 08:41

Pro me nezajimavy kus :nevim:, nebyla bych s nim. Pozornost je pro me vic nez dulezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34072
11.10.25 08:44

Radu ti dám, rozejděte se, jiný to nebude. Má tě prostě na háku, a ne, fakt tě nemiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5008
11.10.25 09:35

Tak ten Té má úplně na háku :D

Já třeba dnes pro přítelkyni udělal hned ráno štrůdl, teď půjdu nakoupit a odpoledne ji vezmu do zámecké zahrady na procházku a kávu…večer ji dám jemnou masáž, bude super sex a pak si dáme nějaký film společně :)
A je to pro mě úplně normální. To není jakože jednou za tyden-dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.10.25 09:59
@TRG píše: Více

Hele, nebuď trapná… Co maji neúspěchy a pokusy ivf společného s tím, že chlap sedí na mobilu? Ty jízlivý poznámky určitě nejsou na místě, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34072
11.10.25 10:03
@Rena7819 píše: Více

Ale jsou, snažit se o dítě s chlapem, který má radši mobil než ženu je fakt výhra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
11.10.25 10:06

Uznávám, že to nebyla milá poznámka, na tom se shodneme. :mrgreen:
A nevím, jak moc, ale vsadila bych se, že psychický stav má dost vliv na úspešnost početí.

Spíš si tě představuju, jak to nakonec vyjde a ty zjistíš, že toho partnera to pořád nezvedlo z gauče od mobilu a neskáče radostí do stropu spolu s tebou a pak zjistíš, že ani ten porod ho nezvedl z gauče od mobilu…

Jestli nejsi takhle nespokojená ve vztahu, tak je nerozum snažit se otěhotnět. I když, abych byla upřímná… Jedno vyšetření ti přijde moc drahé (jako jo, 64 táců je hodně, ale když se nedaří a nemůžete najít příčinu, tak by to asi chtělo investovat) a pokud vyjde špatně druhé vyšetření, tak se bojíš brát kortikoidy, abys náhodou nepřibrala a nebyla tlusté čuňátko. Člověk, který to čte, pak nechápe, jaké máš priority. A to trochu poňouká k jízlivým poznámkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.10.25 11:00
@TRG píše: Více

Ano já vím… Už jsem za ivf utratila cca 250 tisíc.. takže sem se musela rozhodnout buď zaplatit transfery nebo genetiku..už jsem neměla na obojí co se týká ivf… Se stejným chlapem už dite mám.. je mu 16 let.. navíc můj doktor mě od té genetiky dost odrazoval, protože dárkyně vajíček je mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
11.10.25 11:24

Někdo dá čtvrt mega za boj s přírodou, která má jednoznačně víc rozumu a zcela oprávněně brání početí nefunkčního páru. No tos ty peníze mohla dát na charitu nebo je utratit za boty, všechno by bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.10.25 11:59
@hanka.br. píše: Více

Jj příroda vidí jak se k sobě lidé chovají, to je vědecký pokrok, to si nech patentovat :lol: plno lidí co jim ivf nevyjde hned utratínohem víc peněz, to nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
11.10.25 12:01

Nepodařilo ses mi rozklíčovat, co jsi tím chtěla říct, každopádně v tvém případě buď ráda, že vám IVF nevyšlo. Nejste funkční rodina a stačí, když v tomto prostředí vyrůstá jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí