Přítel má problém se mnou spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
7.4.15 20:19
@Petrušačka píše:
@jdukolem Pardon - a ty víš jaká je moje situace??? :think:

nevím proto se ptám - otazníky = otázka - čili se ptám.. a říkám svou DOMĚNKU jak na mě to co píšeš působí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
7.4.15 20:21

Řekla jsem co si myslím o zakladatelčině situaci, za svým názorem si stojím (mám k němu své důvody) a odcházím z diskuse (nevidím důvod proč zůstávat a zbytečně tady větvit diskusi). Zakladatelko - sorry :kytka: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.4.15 20:31

Zakladatelko na mě to dělá dojem, že dítě nechce nebo ho nechce s Tebou (se sestrou). Kolik Ti teda je roků? Kdyby mi bylo víc jak 33, uvažovala bych o dítěti každopádně, přechozenej vztah sem, přechozenej vztah tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.15 20:49
@Petrušačka píše: Řekla jsem co si myslím o zakladatelčině situaci, za svým názorem si stojím (mám k němu své důvody) a odcházím z diskuse (nevidím důvod proč zůstávat a zbytečně tady větvit diskusi). Zakladatelko - sorry :kytka: Držím palce.
ˇMáš k tomu své důvody, ale to není mantra pro ostatní. I kdyby jí nakrásně bylo 34,tak tím život nekončí. Možná teprv začíná :pankac:
Mně se třeba připletl do života muž mého života v mých pětatřiceti. Se dvěma dětmi u mne na krku.
A v necelých devěta jsem mu porodila dceru.
Plácáš tu nesmysly a ještě se schováváš za anonym. Zatleskej si sama a příště to nezkoušej.
Já ti odpovím-nemám to ráda, když k tomu není důvod, jdu po anonymech. Nemám ráda lidi, co nemají koule říct svůj názor, který nemá důvod k intimitě pod svým nickem.
Ne neschováš se.
Jestli to nebudu já, věř, že to bude někdo jiný.
Někdo, kdo tě ani neupozorní.
Já to nedělám, umím se za svůj názor postavit.
Takže-pro příště ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.4.15 20:52

Berry4, přesně, a vsadím se, že pro něj si sestra nebyla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
7.4.15 20:58
@lamicina píše:
Zakladatelko na mě to dělá dojem, že dítě nechce nebo ho nechce s Tebou (se sestrou). Kolik Ti teda je roků? Kdyby mi bylo víc jak 33, uvažovala bych o dítěti každopádně, přechozenej vztah sem, přechozenej vztah tam.

Zakladatelka chce názor a pak nekomunikuje..Tohle mě někdy vytáčí, když někdo založí téma a nediskutuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
7.4.15 20:59
@berry4 píše: ˇMáš k tomu své důvody, ale to není mantra pro ostatní. I kdyby jí nakrásně bylo 34,tak tím život nekončí. Možná teprv začíná :pankac:
Mně se třeba připletl do života muž mého života v mých pětatřiceti. Se dvěma dětmi u mne na krku.
A v necelých devěta jsem mu porodila dceru.
Plácáš tu nesmysly a ještě se schováváš za anonym. Zatleskej si sama a příště to nezkoušej.
Já ti odpovím-nemám to ráda, když k tomu není důvod, jdu po anonymech. Nemám ráda lidi, co nemají koule říct svůj názor, který nemá důvod k intimitě pod svým nickem.
Ne neschováš se.
Jestli to nebudu já, věř, že to bude někdo jiný.
Někdo, kdo tě ani neupozorní.
Já to nedělám, umím se za svůj názor postavit.
Takže-pro příště ;)

Tak a už toho mám tak akorát dost…
Přestaň moralizovat - nebo nahlásím já tebe, že to tu spamuješ.
Nemáš právo názor druhýho, se kterým se neztotožňuješ nazývat nesmyslem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.4.15 21:01
@pannda píše:
Zakladatelka chce názor a pak nekomunikuje..Tohle mě někdy vytáčí, když někdo založí téma a nediskutuje :roll:

tak třeba zrovna nemůže, třeba se to prolomilo zrovna dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.4.15 21:02
@Petrušačka píše:
Vy jste chytré - vy, co radíte, že to je přechozené a mají jít od sebe… Co když je zakladatelce 34 (například)? Je zatím bezdětná… :think: Když od něj odejde - zůstane dost možná bez dětí… :think: nebo si narychlo pořídí dítě s někým, koho ani pořádně nezná… Ukamenujete mě (vy, co nevíte o čem mluvím), ale ať od něj odejde až bude to dítě - pakliže jí už skutečně ujíždí vlak (co se dětí týče). Lepší mít dítě s „prověřeným“, slušným člověkem než pak třeba s náhodnou známostí… :nevim:

Ano, částečně s Tebou souhlasím. Já bych také nebyla apriori pro to, aby šli od sebe. Když to vezmu podle sebe, manželé jsme 10 (skoro 11 let) a předtím jsme spolu byli dalších 5 let. Mám to podobné, jako přítel zakladatelky. Opravdu manžela miluji, jsem s ním šťastná, ale už mě zkrátka nepřitahuje. Když má být sex, musím se nějak naladit (buď vlastní představy nebo občas se spolu díváme na nějakou erotiku). Dělám to vlastně v 95% případů jen kvůli němu. Já se sebou neudělám nic. Nejprve roky tlačil, to se mi sex a vůbec jakékoli doteky zprotivily úplně. Pak přestal a já se začala aspoň snažit.

U zakladatelky bych ale zkusila rozhodnout, jestli ve vztahu má cenu zůstat tak, že bych navrhla svatbu. Jak to tak sleduji tady na emiminu, dítě si uplete každý chlap naprosto lehkovážně, ale když jde o svatbu, bývá už hůře. Navíc alespoň v našem případě byla svatba dost dobrá k tomu, že jsme vlastně poprvé přišli na to, že na některých věcech se musíme SKUTEČNĚ dohodnout a i ta prostá příprava svatby a všeho okolo byla docela dobrá prověrka vztahu. Takže svatba ano nebo ne, toť otázka a toť má rada. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.15 21:03

@Petrušačka v čem spamuju? :lol:
Napsala jsem názor, vyvrátila ten tvůj o konci života ve čtyřiatřiceti.
A dala varování ohledně zneužívání anonymu tam, kde to NENÍ na místě.
Klidně mne nahlaš.
Já nemám důvod mít strach, že tu spamuju, nebo napadám. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
7.4.15 21:05

Tak holky dobrou, ve 4 vstávám a to jsou vlastně po změně času 3, Bylo to téma na večer a vlastně ani nevíme, proč nevyšlo, beru psa pod peřinu a :mavam: krásné sny a mějte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.4.15 21:05

Jinak tedy ještě dodatek, nebála bych se, že by nesehnala nikoho, s kým mít dítě. Hodně našich přátel se po dlouhých letech a neshodách ohledně založení rodiny rozešlo a ty holky měly často do 2 let dítě s někým jiným a zatím jim to už několik let klape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.15 21:06
@pepina 11 píše:
Berry4, přesně, a vsadím se, že pro něj si sestra nebyla :palec:
:lol: nejsem dodnes.
A to je o 14 let mladší, než já… 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.4.15 21:06
@pepina 11 píše:
Tak holky dobrou, ve 4 vstávám a to jsou vlastně po změně času 3, Bylo to téma na večer a vlastně ani nevíme, proč nevyšlo, beru psa pod peřinu a :mavam: krásné sny a mějte se.
šmarja, já taky, musím do pelechu :roll: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
7.4.15 21:07
@berry4 píše:
@Petrušačka v čem spamuju? :lol:
Napsala jsem názor, vyvrátila ten tvůj o konci života ve čtyřiatřiceti.
A dala varování ohledně zneužívání anonymu tam, kde to NENÍ na místě.
Klidně mne nahlaš.
Já nemám důvod mít strach, že tu spamuju, nebo napadám. :kytka:

Vydáváš názory druhých za „plácání nesmyslů“… to se již dá brát jako slovní útok, urážka… Jsi - narozdíl ode mne - agresivní v projevu. Útočíš na mě (a tím tedy i na další, které s mým názorem více či méně souhlasí). Tak toho nech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí