Přítel mě vyhodil
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@Jolka86
jsme spolu 7 let, je to otec dítěte, je pravd že to mezi námi nebylo dobrý už delší dobu, ael nenapdlo mě že by byl schopný něceho takového.
Proč sis, kočko, aspoň neodkládala bokem nějaké peníze? I kdyby natajno 500,– z každého rodičáku, byla bys teď na tom podstatně líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná Nikdy takový nebyl, nevím vo mu přeplo v bedně. Nenapadlo mě že by byl schopný zajít až takhle daleko. Nerozumíme si už delší dobu, ale snažila jsem se to dát dohromady, vím že je výbušný ale tohle mě samotnou dost překvapilo
- Citovat
- Upravit
Připadám si blbě, když čtu podobné příběhy a sám mám dvě patra baráku pro sebe. Ale být Vámi, vyhověl bych jeho termínu za každou cenu. On totiž velmi dobře zná Vaší situaci a očekává, že za ním přilezete s prosíkem. A u takového to nestojí za to žít. Co by udělal příště? Vždycky se dá postavit na vlastní nohy, ať je to jakkoliv těžké.
- Citovat
- Upravit
@unuděná Vždy jsem to brala tak že finance máme společné. Kdybych to věděla dřív no že to zajde až takhle daleko.
- Citovat
- Upravit
@Aquarius79 No já bych chtěla ale upřímně absolutně nevím co dělat abych ten termín dodržela. Strašně se teď bojím co bude
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@unuděná Vždy jsem to brala tak že finance máme společné. Kdybych to věděla dřív no že to zajde až takhle daleko.
Tak jestli máte společné finance, tak máš přístup ke společnému účtu? Nebo jak fungujete?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj a co se s nim jeste nejak domluvit? Treba to ve skutecnosti nemysli vazne a rekl to jen ve vzteku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Jolka86
jsme spolu 7 let, je to otec dítěte, je pravd že to mezi námi nebylo dobrý už delší dobu, ael nenapdlo mě že by byl schopný něceho takového.
To je hajzl, vlastního syna chce vyhodit na ulici? Nemá náhodou povinnost zajistit vám náhradní bydlení? Dát ti termín 14 dní na vystěhování? Zažádat alimenty, svěření dítěte do péče. Pronajala bych si pokoj, než se ti finančně povede lépe.
- Citovat
- Upravit
@quanavera píše:
Ahoj a co se s nim jeste nejak domluvit? Treba to ve skutecnosti nemysli vazne a rekl to jen ve vzteku…
To je právě to, čemu by se měla vyhnout. Co udělá při příštím vzteku? Jestli je charakter, tak by měl přijít sám. O čemž dost pochybuji.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A máš k těm společným financím reálně přístup?
Jakou má představu o kontaktu se synem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aquarius79 píše:
To je právě to, čemu by se měla vyhnout. Co udělá při příštím vzteku? Jestli je charakter, tak by měl přijít sám. O čemž dost pochybuji.
Tak pokud on treba ma nejake problemy a neni psychicky v pohode a ona ho jeste vic depta, nekdy to proste neustoji ani normalni chlap.Ja jsem to take zazila a do dnes jsme spolu, ustali jsme to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Aquarius79 No já bych chtěla ale upřímně absolutně nevím co dělat abych ten termín dodržela. Strašně se teď bojím co bude
Existuje komunita, ve které si svobodné matky pronajímají společné bydlení a různě si pomáhají. Je to sice jen odrazový můstek, ale možná lepší, než nějaký azilák. Bohužel se mi to nedaří dohledat, ale zkuste se poptat v klubu svobodných matek .
- Citovat
- Upravit
@quanavera píše:
Tak pokud on treba ma nejake problemy a neni psychicky v pohode a ona ho jeste vic depta, nekdy to proste neustoji ani normalni chlap.Ja jsem to take zazila a do dnes jsme spolu, ustali jsme to.
Jasně, stát se to může, ale každá emoce vychladne a pokud to byla chyba, měl by přijít a omluvit se. Něco jiného by bylo, kdyby v tom nebylo to dítě, ale to tam je. A i když to mu je jedno…
- Citovat
- Upravit
O syna asi nema zajem a nestara se?
Nejake cernoty na svedomi nema?
Pred rodici si hraje na vzorneho otce?
Potrebujes na nej jakoukoliv paku (stridava pece, financak, rodice, cokoliv), co bys pouzila, aby ti sehnal byt, zaplatil kauci a prvni najmy. Pak uz bys to nejak zvladla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit