Přítel nechce dítě, já ano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
7.1.16 18:48

On to asi nevidi, ze se trapim. Jsme spolu 6 let,2 roky spolu bydlime. Mame fajn praci. Ale problem je, ze kdyz prijde z prace naji se, usne. Pak se probudi kolem 10 a to ja jdu spat a on pak cumi na telku a rano mi pak rekne, ze usnul a pak nemohl spat. Ja mezitim se staram o domacnost. Ja ho nechci kritizovat, je bajecnej, ale mam pocit, ze takhle to dal nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.1.16 18:50

@araw podle mě chce nejdřív svatbu a pak mimi. Když nechce aby byla na svatbě s briskem… :think: nebo není ještě připraveny.. Důvod ho opustit v tomhle ja nevidim. Pokud jsou jinak šťastní. Pokud by tohle byl důvod k rozchodu tak bych se zamyslela jestli pak najdu toho ppravého co dítě a svatbu chtít bude a hlavně za jak dlouho. A pokud ho miluje tak počká, je mladá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.1.16 18:51

@Zzazu Pokud si myslíš, že se dál neposouváte, tak to utni (ale předtím si vážně promluvte), nebo si budeš ve 30ti vyčítat, že jsi s ním ztrávila tolik času.

• Citovat
  • Upravit
786
7.1.16 18:52
@Anonymní píše:
A to je nějaká záruka? Viz moje kamarádka. Je s chlapem 9 let. On začal před 5 lety mluvit o svatbě a nic. Mně to přijde, jak kdyby to plácl, aby jí ucpal pusu, aby nemluvila o dítěti.

Neni to záruka ale že u někoho to bylo tak a tak neznamená že u zakladatelky to bude to samé. Všichni se koukaji hrozne negativně.. Trochu optimismu by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.1.16 18:55
@zuzka131313 píše:
@Zzazu netlacila bych ho.. Buď rada že mas chlapa co si te chce vzít. :palec:

To je výhra na celý život :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.1.16 18:55

Naprosto souhlasím se zakladatelkou tak to dál nejde uvař něco dobrého a pak si s ním v klidu promluv bud se rozhoupe nebo nechce ztratit svoje pohodli a bude tě dál tahat za nos. Jemu o nic nejde on může mít děti ještě za 10let ale tobě utíká čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.16 18:59

@zuzka131313 a jak dlouho má čekat? Jak dlouho bys byla ochotná čekat, kdybys byla jinak spokojená?
A ano, nejde to posuzovat globálně, ale kolem sebe jsem to viděla už několikrát. A možná je lepší být trochu pesimista, než ve 40 letech plakat někde v CAR, že chci dítě a ono to nejde.

@Zzazu asi budu hnusná, ale s takovým bych dítě nechtěla. Teď to je jedno, jste jen sami dva, ale pokud už teď leží a čučí na bednu, tak bych se bála, aby se to s dětmi změnilo. To pak budeš mít pořád jedno „dítě“ navíc. On bude zvyklý na komfort a najednou ho nebude mít, tak to může být taky špatný. Třeba se to změní, ale dost pochybuju.
A pokud máš pocit, že to tak nejde, tak to chce razantní změnu, protože lepší to nebude.

• Citovat
  • Upravit
69235
7.1.16 18:59

Řekl dítě po svatbě a svatbě v létě? Sednout si, říctmu, že léto se blíží, že nechceš honit svatbu na poslední chvíli, ať řekne, který tedy ten letní měsíc, jak asi s termínem, že půjdete zjistit termíny volné, a jak s tíím dítětem, jestli se tedy začnete snažit hned po svatbě nebo jak si to představuje. Žádné neurčité termíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.1.16 19:00

@Zzazu měla jsem to podobně… Přítel dělal v noci, přišel dopoledne z práce a byl schopnej spát až do noci a šel opět do práce. Zadny výlety nic.. A to bylo léto. Mrzelo mě to a byla jsem hodně podrážděna. Pak jsem se mu svěřila a on to změnil. Prispusobil se mim smenam a plánoval si podle toho spánek. Bylo to jen o komunikaci.. Skus se mu svěřit pokud jsi to ještě neudělala. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
7.1.16 19:01

Jste spolu šest let, za tu domu už jste téma dítě museli řešit mockrát. Jak dlouho víš, že přítel nechce? Nebavili jste se už před lety, jak se oba stavíte k založení rodiny?

Já nevím, nechápu to, my jsme spolu přes 10 let, mně bylo tehdy 17 a už v tom věku jsme řešili, jak to každý máme s dětmi, s prioritami apod. Věděli jsme, že to máme podobně, že se v tom shodujeme a tím pádem později nedojde k bolestivému nedorozumění a trápení jednoho z nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
7.1.16 19:07

Pokud bych ho milovala tak bych urcite na svého partnera netlacila. To je podle me to nejhorší co může ženská udělat. Pokud se chce ženit v létě tak bych udělala to co radi terinka ;) pokud by se cukal tak mu říct svůj názor a narovinu říct že s dítětem do 40 čekat nechci.. Ať si to přebere po svým. Pak už by to bylo čekání na reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
7.1.16 19:08

@Karleon
Resili jsme to mockrat, ale nikdy jsem mimco nechtela tak strasne moc jako ted. Staci videt na ulici kocarek a chce se mi brecet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.1.16 19:14

@Karleon ale není to žádný standard. když mi bylo 30 a ještě jsme děti neřešili. Přišlo nám to brzy. Já ani žádné nechtěla.

• Citovat
  • Upravit
7569
7.1.16 19:15
@terinka4444 píše: Řekl dítě po svatbě a svatbě v létě? Sednout si, říctmu, že léto se blíží, že nechceš honit svatbu na poslední chvíli, ať řekne, který tedy ten letní měsíc, jak asi s termínem, že půjdete zjistit termíny volné, a jak s tíím dítětem, jestli se tedy začnete snažit hned po svatbě nebo jak si to představuje. Žádné neurčité termíny.

Přesně, nebo se rovnou vytasit s termíny…třeba jako 6.6.2016…nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
7.1.16 19:18

Z vlastní zkušenosti, pokud dítě nechce - a je jedno, zda to nazývá „až po svatbě“, tak pryč od něho. Mám první dceru s jiným mužem, než jsem ted vdaná. O dětech jsme mluvili od prvních chvil, já v tomhle chci mít jasno. Vždycky mi tvrdil, že děti ano, jak je rodinný tip. No po dvou letech jsem si to dítko opravdu pořídili, ač se mu moc nechtělo (ale ano dodržel slib)…no a problém nastal v okamžiku, kdy jsem chtěla pro dceru sourozence a z něho vypadlo, že chce jedináčka, že děti jsou drahá sranda, at se podívám kolem sebe, jak má každý jen jedno dítě. Oni tam byly problémy i jiné. Ani ne ve dvou letech jsem se sbalila a odešla. Ted jsem vdaná a čekám dítě třetí - vdaná jsem pouhý rok a půl. Je to prostě o prioritách obou partnerů a dohodě mezi nimi. Radím sednoust si a opravdu si na toto téma promluvit, chlapi jsou někdy opravdu natvrdlí, nebo mají rádi svůj komfort, ze kterého nechtějí slevit. A dítě je opravdu zásadní zásah do vlastního pohodlí. Plus dnes jsem opravdu ráda, že si mě bývalý přítel nechtěl vzít (ani poté, co se dcera narodila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí