Přítel nechce dítě, já ano

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2687
8.1.16 15:55
@Mango_Lassi píše:
@Scarabeuss většina chlapů se ženit nechce, nepotřebuje i když se dětem nebrání.
Tu svatbu chce z 99% žena. Chlap buď podlehne nebo ne

Ja si myslim, ze jsou 3 skupiny chlapu. Prvni skupina se proste nechce zenit za zadnych okolnosti, casto k tomu nechtej ani dite. Druha skupina, asi vetsina muzu, se do svatby a rodiny nehrne, ale kdyz je zenska trochu zpracuje, tak se nechaj ukecat. A treti skupina jsou muzi, kteri se do toho hrnou dobrovolne, casto to delaj, aby si tu zenskou k sobe uvazali, prece jen s detma a s prstenem na ruce se ji bude zdrhat hure, ale to je dost kratkozrake samozrejme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
8.1.16 16:00
@Miriska píše:
Teda vdaná jsem, brali jsme se po an ne roční známosti a manžel chtěl. Možná je ten chlapský přístup trošku vyzrálejší, pokud přesáhnou věk 35 let. Můj muž už jednou ženatý byl, se svou ženou chtěl děti, ona ještě ne, tak čekal, ale nedočkal se. Byli spolu 10 let, aby se po roce manželství rozvedli.Ted to udělal obráceně :-D Prý si mě po roce vzal, aby se mnou dlouho byl :-D Máme roční dceru a čekáme druhé miminko.Takže pohled chlapa je také jiný dle jeho věku. A ještě dodám, že se netváří, jako oběť.

Kdyz starsi muz narazi na mladsi kocku, tak si ji chce proste uvazat k sobe. Protoze vi, ze by mu mohla zdrhnout snadno. Jako vcelku to funguje, ale neni to moc dobry reseni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
8.1.16 16:01
@suvik píše:
No, jak nekdo psal, ze by spis dal do kupy nejdriv partnersky zivot, tak s tim zas soublasim ja. Prvni co me napadlo u chlapa, ktery travi cas po praci takto (najim se, spim, s partnerkou se ani nepotkam), ktery navic odsouva dite a ocividne se mu do toho nechce…tak ten az se mu dite narodi, bude jiste ze vsech tech povinnosti skakat radosti 4 metry do vzduchu.Dite je peknej zahul, jeste ho nemas, neumis si predstavit, jak moc se ti zmeni zivot. Zodpovez si jeste pred tim planovanim svatby otazku, jestli ho skutecne chces s timto konkretnim partnerem. ;)

Treba on vi, ze je to zahul. :mrgreen: Proc se hrnout do zbytecnych zavazku a povinnosti, lidstvu vymreni fakt nehrozi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.1.16 16:12

@Scarabeuss a teď mi řekni do které spadá ten můj. Když jsem neplánovaně otěhotněla, tak mi slíbil hory doly, nabízel svatbu, apod. jen abych nešla na potrat. Svatbu jsem odmítla, ale dítě jsme si nechali, byť mě to stálo hodně nervů, návštěvy psycholožky, a tak dále.
No, dodnes nejsme svoji ani to neplánujeme

• Citovat
  • Upravit
21111
8.1.16 16:29
@Mango_Lassi píše:
@Scarabeuss a teď mi řekni do které spadá ten můj. Když jsem neplánovaně otěhotněla, tak mi slíbil hory doly, nabízel svatbu, apod. jen abych nešla na potrat. Svatbu jsem odmítla, ale dítě jsme si nechali, byť mě to stálo hodně nervů, návštěvy psycholožky, a tak dále.
No, dodnes nejsme svoji ani to neplánujeme

rozumnej chlap :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.1.16 16:35

@pohledzdruhestrany jj. Proto jsem s ním :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14552
11.1.16 12:04

@Scarabeuss No tak v 31 letech s jedním dítětem z předchozího vztahu jsem si jako obrovské terno pro svého nynějšího muže nepřišla :mrgreen: :mrgreen:

Jsem zvědavá, zda zakladatelka napíše, jak domácí porada na téma „svatba v létě“ dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
11.1.16 14:07

Změnit partnera 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.1.16 23:18
@Maty1989 píše:
Nevím, jestli je to přímo k tématu, ale měla jsem 4 roky přítele. Bylo mi 17-21 let. Taky říkal, že si mě jednou vezme, budeme mít děti, ale… Jemu bylo v té době 19-23let a ještě měl plno let vizi o studiu, práci, kdy se našetří a potom bude svatba a děti.

Už nějakou dobu jsem cítila, že to není ono a poslední půlrok jsem si psala s jedním klukem. Po půl roce jsme se sešli, dali dohromady. Po půl roce jsme se vzali (nechtěl se ženit, ale po 2 měsících najednou přišel, že se vezmeme), na svatbě jsem byla měsíc těhotná.

Nyní jsme spolu 5 let a 2 měsíce svoji, máme 4,5 letou dcerku a 3-měsíčního syna a jsme spokojení a šťastní :)

Ještě dodám, že ex se nejdřív pokoušel o to, abych se k němu vrátila. Ale časem přišel na to, že je volný a šel za svými sny. Poté mi poděkoval, že byl blbec a že je nakonec rád, že jsme šli každý za svým :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.1.16 23:20
@samadoma666 píše:
:) to vam jiste dloooooho vydrzi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.9.16 15:24

@Mango_Lassi Přesně tak, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.17 17:18

Dobrý den, vím že se to tu už řešilo, ale ráda bych věděla názory i jiných :)
S přítelem jsme spolu tři roky, já 26 ze tří sourozencu, on 29 jedináček. Oba dva nemáme dobré vztahy s rodičema. Žijeme v podnajmu v domku se zahradou. Moc bych si přála s přítelem založit rodinu. Teta mi tvrdí že sem blázen, že dneska je moderní mít dítě ve 30 a že mám času dost, přítel mi řekl že máme tak 5let čas, necítím to tak. Argumentuje mi tím že chce rodinu až budeme zajištění, mít dům, pořádné auto, až bude moct pracovat z domova (pracuje v mediich), že si nedokáže představit že by musel pracovat tři roky aniž by se mu nemohlo nic stát, že by naše dítě bylo chudák(nechápu proč)…má spoustu argumentů a já mu nedokážu na každý argument odpověd, ztrácím naději na to že by změnil názor. Svatbu také odmítá, nepotřebujeme prý žádný papír. Ani psa nechce, že by se o ON o něj nedokázal postarat…jak dlouho mám čekat? a mám vůbec čekat než si to rozmyslí a změní názor?

• Citovat
  • Upravit
2236
23.11.17 17:24

Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby :think: Jak dlouho už o dítěti mluvíš? Přítel se zda rozhodnutý, může ve výsledku svolit k dítěti dřív anebo to může posouvat dál a dál, dělal to i můj bývalý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
23.11.17 17:26

Jsi ještě mladá, můžeš ještě cca dva roky počkat. mezitím si můžete něco našetřit. ty pracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 17:30
@dickys píše:
Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby :think: Jak dlouho už o dítěti mluvíš? Přítel se zda rozhodnutý, může ve výsledku svolit k dítěti dřív anebo to může posouvat dál a dál, dělal to i můj bývalý.

O dítěti mluvím už tak rok, pak otěhotněla moje kamarádka a zkoušela si s ním o tom jemně promluvit, ale nepomohlo to…ale z jejího těhotenství byl nadšený…nedávno porodila a byli jsme za ní, mě to dojalo a s ním to ani nehlo nebo se tak aspon tvářil, nechce se o tom ani bavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí